ИСТОРИЯТА НА ЕДНА МЕБЕЛНА ФАБРИКА - „РУДИ АН“

  • 09.02.2022
  • Всички

Случвало ли ви се е да сложите модел във вашия архитектурен проект, и след това да не намерите производител, който да го изработи? – често срещан случай, при който след това се започва отначало. 

Истината е, че мебелна фабрика "Руди-Ан" помага, както на крайния потребител, така и на техните колеги – архитекти и интериорни дизайнери. Готови са да създадат всеки един посочен от вас модел ( разбира се, когато става дума за по-големи бройки ) на RHINO 3D с най-малката подробност по модела, а с помощта на техните нови машини и обучения им персонал да го претворят в действителност.



Мебелна фабрика „Руди-Ан“ е обзавела над 450 хотела от различни категории, над 300 заведения и хиляди домове. Техните продукти може да се видят в емблематични хотели по Българските курорти и цяла Европа, Израел, Арабските държави, та дори и на Карибите.
С богатата гама от произведени модели във висок и среден клас, фирмата има възможността да ви предостави разнообразен избор и да отговори на всякакви стилови и ценови изисквания.

Мебелна фабрика „Руди-Ан“ е създадена през 1994 г. с цел производство и търговия на тапицирана (мека) мебел. През годините се утвърждават на пазара със свой собствен дизайн и функционалност на произведените мебели. Фабриката разполага с над 300 модела мека мебел, които се открояват от масовите модели със здравина, функционалност, комфорт и не на последно място дизайн.

Дългогодишният опит и създадената организация им дават възможност да предложат един изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството. 
Силата им е в съчетаването на няколко показателя в произведените продукти, а именно:

  • надеждност
  • дизайн, отговарящ на изискванията на клиентите им
  • функционалност – повечето модели са трансформиращи се в спални, т.е. удобни за постоянно ползване и почивка



През март 2007 г. производството им се премести в нова, модерна фабрика, отговаряща на всички европейски критерии и изисквания, като това доведе до създаване на по-добри условия за работа, повишаване на качеството и намаляване на времето за производство. Производството се осъществява с нови модерни машини, десет от които са CNC роботизирани и са със страхотна производителност. Тези машини им позволяват да създават и произвеждат почти всякакви модели. Дизайнът, конструкциите и механизмите , дори целите модели се разработват на 3D софтуер , което ги прави изключително креативни и мобилни.
 

С оглед олеснаване на процеса на работа те създават директория специално за Вас –архитекти и дизайнери, откъдето можете лесно да ползвате всеки от техните модели в готов 3D формат, а грижата за изработката е изцяло тяхна отговорност.

Единственото, което трябва да направите е да натиснете ТУК - https://www.rudi-an.com/bg/index.html, да въведете нужната информация под формата на потребителско име и парола, и да изберете модел, който да заложите във вашия проект, като може да сте спокойни, че имате надежден партньор за изработката му.

Директорията за дизайнери е достъпна, както от сайта им,  също така от линка:
http://rudi-an.com/za-dizaineri/
Потребител: [email protected]
Password: !dizaineri123# 


ЗА КОНТАКТИ:


052 611 229, 0898 438 239
[email protected]
www.rudi-an.com
https://www.facebook.com/mebeli.rudian


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари