ИТАЛИАНСКИ МЕБЕЛИ С ПОДАРЪК

  • 02.03.2022
  • Всички

CALLIGARIS – дизайнът, който разказва твоята история…

Мебелите на италианския производител Calligaris и Connubia са с неподвластен на времето дизайн, елегантни и функционални. Автентичен и приветлив, домът е отражение на нас самите. С избора си на продукти за интериора ние даваме сила на въображението си и създаваме уникални пространства, които изцяло отговарят на нашите нужди и представа за визия.
Благодарение на дългогодишното си партньорство и множество успешни реализации с продуктите на Calligaris, фирма Ессенца има възможността да предостави най-добрите условия на пазара.

В периода 25.02.2022 – 25.03.2022г. при покупка на мебели от водещите италиански производители Calligaris и Connubia получавате подарък – още мебели за 1/3 от стойността на покупката Ви!

Основен елемент при създаването на колекциите на Calligaris е съчетанието между естетика и функционалност. Те следват философията, че иновативният дизайн трябва да бъде проектиран, така че да създава усещане за уют, хармония и да разказва историите на тези, които го изпълват с живот. Изработката на мебелите на водещия италиански производител се осъществява чрез съчетание на дълбоки традиции, внедряване на най-иновативните технологии и използване на материали от най-високо качество.

В Calligaris може да намерите безкрайни възможности за вашия интериор - разтегателни трапезни маси в различни размери, облицовки като красива керамика с мраморен ефект, висококачествени дървени фурнири, стъкло, елегантни трапезни столове с възможност за тапициране в текстил и кожа, комфортни дивани с изящна линия, акцентни кресла, иновативни механизми за релакс, спални, нощни шкафчета, аксесоари.

Можете да избирате от богата гама текстил, изкуствена или естествена кожа, вълна и кадифе, които са меки и приятни, устойчиви на употреба и петна. Запазват цвета и еластичността си с времето, а с терапията Silver Protection за антимикробни, антибактериални и противогъбични свойства, Calligaris се грижи за Вашия дом от самото начало! Мебелите Connubia, част от Calligaris Group, са с модерно излъчване, функционален дизайн и богата цветова палитра, която допринася за създаването на динамичен и разчупен интериор. 

Колекцията мебели за външни условия е с разнообразен избор от екологично съобразни материали, форми и цветове, а продуктите несъмнено внасят пъстрота и веселие в пространството. С богатата гама продукти за обзавеждане от Calligaris и Connubia – мебели за дневна зона, трапезария, спалня, мебели за външни условия и артистични аксесоари, както и разнообразие от материали, финиши, размери, цветове и композиции, имате неограничени възможности за индивидуален избор.

Възползвайте се от промоционалните предложения на италианския производител на мебели Calligaris и Connubia и създайте перфектния за Вас интериор!

Екипът на фирма Essenza с удоволствие ще Ви съдейства при избора на мебели и е на разположение за въпроси и информация относно промоционалните условия.


ЗА КОНТАКТИ:

0882 298 613, 0888 103 033
[email protected]
www.essenza.bg
FacebookInstagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари