ЮБИЛЕЙНОТО ПЕТО ИЗДАНИЕ НА DESIGN>PEOPLE БЕ ПО-УСПЕШНО ОТ ВСЯКОГА

  • 03.10.2020
  • Всички

Предизвикателствата, с които бе изпъстрена настоящата година, не ни попречиха да продължим да преследваме целите си. Мотивираният екип на Dibla работи усърдно за осъществяване на всички събития и дейности, заложени в програмата за 2020-та година. Сред най-значимите от тях несъмнено бе Design>People 2020, единственият по рода си Национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн в България. Ежегодното събитие отбеляза своето юбилейно пето издание, което се превърна в най-успешното от основаването му. 

Постарахме се да създадем перфектна организация, за чието изпълнение получихме много суперлативи. Това, разбира се, ни ласкае, тъй като нашите усилия са насочени единствено към създаване на идеалната среда за нетуъркинг между представителите на гилдията и бизнеса. Популяризирането на нови идеи, продукти и решения, обмяната на опит и ноу-хау, споделянето на контакти и създаването на редица партньорства са част от ползите, които Design>People генерира ежегодно. 

 

В какво се изразява успехът на Design>People?

..........................................................................................................................................................................................

Националният форум, който организираме, няма аналог в страната. Магията на събитието се крие в наглед простата концепция, която заложихме още в пилотното издание на Design>People. Ние знаем, че организирането на срещи с десетки доставчици на различни продукти и услуги, тяхното опознаване и установяване на отношения, разглеждането на мостри и материали и всички останали подобни дейности би коствало на един дизайнер повече от месец. Организирайки Design>People, ние редуцираме това време до три дни, като същевременно осигуряваме подходяща среда за концентрирано и целенасочено създаване на контакти. Това спестява изключително много ценно време на заетите в гилдията, което те често не са в състояние да отделят.

Същевременно, фирмите, които имат интерес да се докажат като утвърдени доставчици и партньори, получават едно безпрецедентно поле за изява като участници в Design>People. За една компания би било невероятно трудно и времеемко да организира индивидуални срещи с над 100 дизайнера – това би отнело много месеци. Участвайки в нашето събитие, фирмите осъществяват сходен брой контакти едва за няколко дни. Всичко това води до огромни ползи за всички страни, ангажирани с Design>People. 

 

Какво променихме в Design>People 2020?

..........................................................................................................................................................................................

Тазгодишният Национален форум бе доста различен. Използвахме всичко научено от предходните издания на събитието и го надградихме в много отношения. Важна новост бе локацията – изборът на Велинград за провеждане на подобен форум се оказа страхотна идея, която определено допадна на всички! По-сериозният мащаб на събитието, както и ограниченото време за неговото провеждане, не представляваха затруднение. Въпреки увеличеният брой презентации, всички заинтересовани гости имаха възможността да присъстват на всяка една от тях.

Елитът на дизайнерското съсловие в страната уважи Design>People – над 100 от най-изявените и доказани професионалисти в бранша присъстваха. Около 60% от тях бяха част от събитието за пръв, но не и за последен път. Постарахме се да подберем повече компании, които да презентират продуктите и услугите си сред гилдията, като 70% от тях не са били част от предишните издания. Някои от тях са и за първи път в България!

Както традицията повелява, представихме най-новото издание на Годишен каталог на интериорния дизайн на всички гости и участници. Луксозната книга продължава да пише част от историята на бранша, представяйки най-успешните осъществени проекти, дело на родни дизайнери.


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ 2019 СЕГА

Цената на изданието е 65 лв. Сумата се заплаща при получаване от куриер.

За да поръчате Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2019“, трябва само да ни изпратите имейл на [email protected], в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка. 

.............................................................................................................................................................................................

Новостите в организационен план не свършват дотук. Тази година въведохме много идеи, които се оказаха повече от успешни. Всички дизайнери бяха приятно изненадани с рекламни материали, каталози, мостри и ценови листи, които получиха директно в стаите си. Страхотната демо зона предостави възможност на всички да се докоснат до мостри от презентираните продукти, както и да проведат индивидуални разговори за продукти или услуги, събудили техния интерес. След запознаване отблизо с мострите, дизайнерите имаха възможност да предвидят присъствието си на тези фирмени презентации, които предпочетат спрямо интересите си. Тук няма да скрием радостта си от факта, че залата за презентации беше пълна презцялото време, което е и най-голямото признание към нас за добре свършената работа!

Разбира се, личните контакти бяха сред най-важните аспекти на Design>People. Осигурените свободни зони дадоха отлична възможност за активен нетуъркинг, а страхотното парти приповдигна настроението на всички участници и гости. Неформалната среда на събитието бе търсен ефект, плод на целенасочени усилия. Както всички се убедихме, тази стратегия доведе до отлични резултати.

 

Положителните оценки на гостите и участниците е най-голямото признание

..........................................................................................................................................................................................

Една от най-съществените промени при осъществяването на Националния форум бе демо зоната. Тази година тя бе несравнимо по-мащабна в сравнение с предходните четири издания на събитието. Изключително високото ниво на представяне на участниците превърна демо зоната в истинско изложение. С нескрита радост отбелязахме, че натрупаният опит от наша страна и професионализмът на участващите фирми допринесоха за сериозно надграждане на цялостното протичане на Design>People. Това бе потвърдено от всички гости на събитието, които не пропуснаха да ни затрупат с положителни отзиви и оценки. Компаниите, които изнесоха своите презентации, споделиха впечатленията си с нас. Всички те оценяват възможността да се запознаят с потенциални клиенти и партньори, както и да сверят часовниците си с конкуренцията. Голяма част от дизайнерите ни поздравиха за интензивната, но стегната програма с голям коефициент на полезно действие, както и неформалната обстановка и приятелската атмосфера, която цареше през цялото време.

Огромното признание, отличните оценки и поздравленията, които получихме, ни изпълват с гордост, но служат и за мотивация да надскочим себе си и да работим още по-здраво за следващото издание на Design>People.

Благодарни сме на всички участници, гости и приятели за тяхната подкрепа. 

Ще се видим на Design>People 2021!

 

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2020

..........................................................................................................................................................................................

                                                         

                                                           

                                                                        

 

..........................................................................................................................................................................................

 

АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2021, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша. 

 

Добави Коментар
Цветелина Садъкова
Здравейте, Бих искала да съм част от DESIGN PEOPLE 2020