КАЧЕСТВОТО, МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ САМО С ЕДНА ДУМА: МЕТАКСАКИС

  • 01.10.2020
  • Всички

Обзавеждане – това е нещото, без което трудно ще си представим съвременния ни начин на живот.

Всички жилища и помещения разполагат с обзавеждане – това са мебелите, уредите и аксесоарите, които ни помагат да живеем по начина, по който живеем днес. Когато стане въпрос за обзавеждане, мненията може да са много различни и дори поляризиращи. Различните предпочитания и вкусове на хората създават почва за висока конкуренция в този сектор и позволяват навлизането на най-различни брандове, които предлагат широка гама от продукти на своите клиенти. 

Няма как да говорим на тема обзавеждане, без да споменем и един от лидерите в сектора у нас, а именно Метаксакис България. Като дъщерна фирма на „Метаксакис“, която разполага с повече от 50-годишен опит в производството, износа и търговията на мебели, българското подразделение предлага високото качество и надеждност на продуктите на фирмата-майка в съчетание с отлична логистика и разбиране за спецификите на пазара у нас.

Мебелите на Метаксакис предлагат първокласно качество – ето защо
Във всяка фирма е заложен стремежът да изтъква и рекламира своите продукти като най-добрите, но малко от тях могат да го докажат с аргументи и факти. Продуктите на Метаксакис България са отличени с редица сертификати за качество, а именитите клиенти, които са се възползвали от услугите им, са достатъчно показателни за качеството, което предлагат те. Мебелите и обзавеждането на Метаксакис са дело на дългогодишния опит, дълбоките познания и внимателното проучване, което експертите на компанията правят, за да могат да налагат тенденциите във външното и вътрешно обзавеждане, а не да ги следват.

Metaxakis.bg безспорно е един от лидерите в обзавеждането за хотели, заведения, ресторанти, кетъринг и шезлонги. Продуктовата гама на компанията предлага разнообразие от модели, както като дизайн, така и като цена. Целта е да се обхване възможно най-широк диапазон от клиенти и да им се предложи вариант, който да отговаря перфектно на нуждите им. Ако се нуждаете от висококачествено обзавеждане и консултация от топ експерти в областта, тогава не губете нито минута повече и се обърнете към Метаксакис България.


..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


0885 003 861
[email protected]
www.metaxakis.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари