КАRE - URBAN NATURE

  • 02.05.2019
  • Всички

Целта на новата колекция на фирма KARE Urban Wood е да отговори на забързания начин на живот на все по-космополитния съвременен човек, като направи неговия дом приятно място за почивка. Тук основното е поривът да се изграждат интериори в унисон с природата. Засилващата се любов към провинцията и магията на хижите са първите важни прояви на този тренд, Като цяло, според KARE обзавеждането с естествени материали започва да определя стил, който става все по-популярен, по-непринуден и лек.

Според КАRE светлата естествена дървесина изглежда най-добре натурална и без следи от обработка, само леко загладена. Тя хармонично се комбинира с материали като тръстика и ратан - за предпочитане тъкани или плетени. Видът не е тежък, а ефирен, в светли нюанси, със съвсем малко цветни акценти.

Формата на плетеното кресло наподобява небрежен шезлонг от клуб в Ибиса. Стъклените аксесоари и изчистените месингови рамки ограждащи кръглите огледала създават модерна, интригуваща двойнственост.

Urban Nature внася душевен мир и ви приканва да се поразходите боси, сякаш сте на плажа, докато сте си вкъщи и стъпвате по вълнени и памучни килими в пясъчни нюанси, в комбинация с дискретни етно мотиви. И не на последно място, тази тенденция отдава заслужено внимание на занаятчийството и ръчната изработка, чиито отпечатък носят много от артикулите от Urban Nature.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ С KARE BULGARIA:
София,
бул. "Околовръстен път" 257
02 / 460 71 23
email: [email protected]
www.kare.bg
Facebook: KARE Sofia
Instagram: kare_bulgaria

3D модели ще намерите в 3D Warehouse

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари