KASTAMONU TECHNOTOP: ЕСТЕТИКАТА СРЕЩА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА

  • 24.11.2023
  • Всички

Проектирането и декорацията на Вашия дом представлява приятна задача. Въпреки че спалнята и всекидневната често са първите стаи, които биват преобразявани, не бива да пренебрегваме значението и на другите пространства в дома. Кухнята и банята заслужават специално внимание, тъй като красиво проектираната кухня се превръща не само в място за приготвяне на храна, но и за  споделяне на моменти със семейството. Банята, от своя страна, предоставя уют и спокойствие. Какво е общото между тези две функционални помещения? Отговорът: работните плотове. През последните години те се превърнаха в неизменна част от обзавеждането, както в кухнята, така и в банята. 
Високото търсене на пазара води до огромно разнообразие на предлаганите работни плотове. Освен класическите мраморни, кварцови и каменни плотове, сред новите трендове се наблюдава все по-широк интерес към продукти изработени от порцелан, стъкло, технически камък и други. Голям процент от търсенето на този продукт се полага на плотовете изработени от дървесни частици. Освен че се произвеждат от устойчиво добиван материал, те също така дават възможност да се насладите на красотата и тактилното усещане за всеки един от гореописаните, добре познати материали. За нас е изключително удоволствието да Ви запознаем с работните плотове на Kastamonu Entegre. 

Компанията от години заема лидерски позиции в производството на плотове, като бранда им Kastamonu Technotop e добре познат на нашия пазар. Високите стандарти за качество, отличните експлоатационни характеристики и богатата гама от декори и текстури, правят плотовете на Kastamonu Entegre подходящо решение за всеки дом. Te са идеалният акцент за Вашата кухня или баня, както и за всяко друго пространство, което изисква хигиенични, лесни за поддръжка, изключително издръжливи и дълготрайни повърхности. Устойчиви са на течности, пара, топлина, петна, драскотини и удари. Плотовете се предлагат в стандартен и влагозащитен вариант. От 2021 г. компанията предлага на пазара и специална антибактериална серия. Всеки един компонент, вложен в производството на този продукт, от декоративния ламинат до балансиращата хартия, е внимателно подбран, за да подсигури максимална здравина и защита на крайното изделие. Подробна схема на устройството на работните плотове на Kastamonu Entegre може да видите по-долу.

Плотовете Kastamonu Теchnotop се предлагат на дебелини от 28 и 38 мм, със стандартна дължина 4100 мм и в две различни широчини – 600 мм, с едностранен постформинг и 900 мм, с двустранен постформинг. Плотовете с широчина 900 мм са идеалното решение за изработката на кухненски острови.

Освен отличните технически характеристики, сред предимствата на плотовете на Kastamonu e и богатата цветова гама, представена от 79 декора, предлагани в 15 различни повърхности, които автентично пресъздават усещането за дървесни, мраморни, каменни или бетонни текстури.
Тази година компанията обнови колекцията си с 12 нови декора, следвайки последните модни тенденции. Насладете се на избрани от нас предложения представени в различни интериорни проекти.  

A905 CELTIC OAK и А906 DARK CELTIC OAK заявяват своята индивидуалност чрез пленителните си сребристи пукнатини, внимателно обгърнати от тъмни нишки, които ги правят чудесно допълнение към актуалната тенденция за вплитане на матови черни повърхности в кухненския дизайн. Независимо дали са имплементирани в кухня или баня, красотата на изявените им метални нишки се превръща в запомнящ се акцент. Грациозното взаимодействие между метал и дърво, в комбинация с хармоничния баланс на топли и студени тонове, не само допълва околния интериор, но и се съчетава чудесно с модерните матово-черни аксесоари за дома. Това сливане на елементи прави тези декори въплъщение на съвременна изтънченост и стил.

A 907 BELFAST OAK е натурален дъб, който внася усещане за простор и изисканост във всяко помещение. Изчистената му визия го прави изключително лесен за съчетаване в най-различни интериорни стилове - от традиционната класика до модерния минимализъм. Привлекателният нюанс е съчетан с фина, матова, дървесна структура, която вдъхва живот и елегантност на всеки интериорен проект.

Придайте на кухнята благороден, винтидж ефект с избора на плотове F081 CALISTO и F086 VIGO. Ефектът на естествена патина е умело пресъздаден, не само чрез смелите тонове, но и чрез внимателно подбраната структура. Тези дръзки цветове добавят драматичен ефект дори и в най-конвенционалната кухня.

Ако търсите усещане за уют и хармония, както и текстура, която действа терапевтично и успокояващо при всеки допир, плот FO88 VENERA е точното решение за Вас. Неутралният, естествен и мек цвят, в допълнение с матовата визия, излъчват спокойна естетика. Изключително подходящ е за пресъздаване на модерния в момента каскаден ефект на кухненския остров.

Тази година мраморът в нюанси на черно със светли жилки, е изключително модерен. Следвайки този тренд, Kastamonu Entegre предложи на пазара декор F089 PALAZZO. Този забележително фин и нежен, черен плот с пълзящи светли нишки, се превръща в контрапункт на всяко пространство, в което е имплементиран. 

Декор F093 IGUZA MARBLE представя един уникален мрамор, с класическа бяла основа, която е фон на доминиращи, почти черни вени, които преминават през плота, създавайки контраст между тъмнината и светлината. Придайте тласък на творческия си проект като заложите на красотата на естествения мрамор, съчетана с издръжливостта и лесната за поддръжка структура на този плот. 

Тези и много други завладяващи предложения за работни плотове може да намерите на уебстраницата на компанията или в дистрибуторската им мрежа в цялата страна. 


ЗА КОНТАКТИ:

0431 628 90
i[email protected]
www.kastamonuentegre.com
с. Горно Сахране, 6151
община Павел баня, България


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари