ХИБРИДЕН ПАРКЕТ ОТ К2 ПОДОВИ НАСТИЛКИ

  • 13.06.2023
  • Всички

Запознайте се с най-новата и иновативна категория в света на подовите настилки! Хибридният паркет запазва неповторимата луксозна визия на естественото дърво, но му придава якост и здравина невиждана досега. Комбинацията от висока водоустойчивост и екосъобразност на настилката я прави силно подходяща за модерния интериор.

Лукс от природата за всеки интериор

Колекцията ни Хибриден паркет е внимателно подбрана, за да се впише в съвременния природосъобразен дизайн. Състои се от висококачествени декори, направени от дърво, подсилени с най-модерните технологии в производството – формула за натурална подова настилка, която може да се справи с всяко предизвикателство на ежедневието. 

Създайте собствения мечтан дизайн на пода. Изберете между дъб, ясен или орех с релефно лаково, омаслено или мат-лак покритие. Цялото това разнообразие се предлага в 5 различни размера на дъските от S до XXL.

Зад предимствата на хибридния паркет стои патентованата технология WooduraTM за закаляване на горния слой благородна дървесина с дървесна пудра. Така подът е защитен срещу надраскване и удар, а 5G Dry клик системата предпазва от разливи на течности. Тези технологии правят WooduraTM от 3 до 5 пъти по-здрава от алтернативни продукти, водоустойчива и лесна за монтаж и поддръжка.

Нова категория в света на подовите настилки. Защо да изберем Woodura?

  • 100% естествена дървесина 
  • поне 3х по-устойчив на удар и надраскване.
  • С висока степен на водоустойчивост
  • Големи размери на дъските 
  • Продукт с възобновяемо производство
  • С висок клас на употреба, подходящи за полагане в офиси, хотели, ресторанти, бутици, жилища и т.н.
  • С възможност за полагане като стенна ламперия

Покрития

Колекцията предлага 3 типа завършек – омаслен, четкан и лакиран.

  • Омасленият завършек акцентира върху натуралния вид на дървесината и подчертава автентичния характер на настилката. Маслото прониква в дървесината, като едновременно защитава и създава устойчив на надраскване повърхностен слой. За да запазите естествената красота на настилката, поддържайте покритието редовно, като нанасяте малко масло. 
  • Четканият и лакираният тип покрития са проектирани с цел да подчертаят качествата на естествената дървесина и в същото време да осигурят висока степен на защита. Процесът на четкане разкрива красотата на благородната дървесина, докато защитният слой от лак допринася за по-лесната поддръжка на настилката и я предпазва от следите на експлоатация.
  • Лакираните покрития са добър избор, когато искате красива настилка, съчетаваща висока степен на защита и непретенциозна откъм поддръжка и грижи. Лакът, в комбинация с Woodura технологията и 5G сглобката, са ключови характеристики за изграждането на високоустойчива на влага бариера. Лакираните покрития са подходящи както за домашно ползване, така и за обществени условия с голямо натоварване.

Селекция на дървесината 

  • Nature - перфектният избор за тези, които искат настилка с максимално натурален вид. Селекцията с клас Nature разкрива естествените цветови нюанси на дървото, с отличаваща се натурална дървесна структура. Селекцията Nature e подходящa за всякакъв тип интериор – както модерен, така и рустик.
  • Select – за тези, които искат хармоничен дизайн. В клас Select е подбрана дървесина с хомогенни цветови нюанси и структура.

Размери на планките:

  • XXL формат – 271/2378 мм;
  • XL формат – 206/2200 мм;
  • L формат – 180/2000 мм;
  • M формат – 151/2000 мм;
  • S формат – 151/1170 мм

5G DRY патентована сглобка за защита от проникване на течности

5G Dry е подобрената версия на доказалата се с времето патентована 5G клик система на водещия производител Vällinge.  Сглобката 5GDry допринася за многократно намаления риск от раздуване на настилката, причинено от разлив на течности при ежедневни дейности. Тя издържа ISO 4760 Topical Moisture test, при който мостра на дъска бива изложена за период от 24 часа под въздействието на вода. 

Освен това, 5G Dry сглобката допринася за бързия и лесен монтаж на настилката. Не е нужно да я залепвате или заковавате за основата. При нужда, настилката също толкова лесно се демонтира. С 5G Dry спестявате време при полагането, независимо дали сте професионалист, или хоби майстор.

Hygienius – активна антибактериална бариера

Hygienius премахва до 99% от вируси и бактерии по повърхността на настилката.  Освен това, защитното покритие подобрява качеството на въздуха в помещението и премахва миризмите. Hygienius работи, когато UV-лъчите от светлината в помещението задействат така наречения фотокаталитичен процес, при който вредните емисии във въздуха се разпадат до въглероден диоксид (CO2) и водна пара. Колко по-естествено и безопасно от това?


ЗА КОНТАКТИ:

+359 884 624 724
v[email protected]
www.k2interior.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари