КЛАСИКА В ПОДА

  • 14.10.2020
  • Всички

Amaron е подова настилка тип рибена кост, но водоустойчива!

..........................................................................................................................................................................................

Amaron Herringbone английски стил с HD Mineral Core не е просто нова колекция за пода, тя събужда въображението ви, вдъхновява и изпълва сетивата. Класиката отново е на мода! Нова колекция, създадена, за да съчетае класическия дизайн с модерна технология. Класически английски стил - рибена кост с широка дъска, но водоустойчив и виокоизносоустойчив под за цялото пространство.


Винилови дъски Amaron Herringbone с минерална сърцевина са специално проектирани за модел рибена кост в английски стил. Размерът на дъските е 592мм х 148 мм. Това е първата рибена кост с HD MINERAL CORE® - идеалното решение за подово отопление, също за кухня или коридор. Едно помещение, един под – без прекъсване и без притеснение от влагата.


Благодарение на своите характеристики, дори монтиран като плаващ под, не се изисква допълнителна дилатация или подови профили, което води до възможност за инсталиране на един под във всички помещения (до 200 м2). Свържете кухнята с хола и всекидневната и ще създадете оригинално и модерно пространство, на което ще се радвате дълги години.


Колекцията Amaron Herringbone, инсталирана с клик система, осигурява най-високи нива на износоустойчивост (23, 33, 42), които задоволяват и най-взискателните клиенти. Красотата на този под ще се открои като акцент в апартамента или в офиса ви. Сложете го на пода или на стената като акцент, само въображението ви е границата! Дъбовите цветове биха паснали идеално на всеки интериор - с реална дървесна структура, меко и приятно на допир усещане. Заключването с 5G клик системата позволява лесно и бързо поставяне на пода.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

София, бул. Асен Йорданов №9

тел./факс:  0886 087 267

[email protected]

www.nolina.bg

За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

..........................................................................................................................................................................................

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари