КОНКУРСЪТ ELEMENTS ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА SCHNEIDER ELECTRIC Е ВЪВ ФИНАЛНАТА СИ ФАЗА

  • 10.02.2022
  • Конкурси

Конкурсът ELEMENTS на Schneider Electric за интериорен дизайн вече е в своята финална фаза. През февруари всички студиа за интериорен дизайн и архитектура, както и независими артисти в сферата на интериорния дизайн, могат да подадат свой реализиран проект с ключове и контакти на Schneider Electric. Включването в конкурса може да стане до 18 март 2022.
Включете се и спечелете вълнуващи награди.

Като дизайнер, в конкурса ELEMENTS получаваш възможността да покажеш собствения си почерк и концепция за интериорния дизайн с фокус върху малките детайли. Без значение дали си фрийланс дизайнер или дизайнерско студио,  включи се със своя проект с акцент върху ключовете и контактите в интериора и участвай за спечелването на трите награди.

Всеки дизайнер може да участва в конкурса със свой реализиран проект. Единствено изискване за участие е заложените ключове, контакти или панели за управление на дома да са част от продуктовото портфолио на Schneider Electric. Концепцията и представянето на проекта остават решение изцяло на дизайнера.
 


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК


 

Жури в тричленен състав ще определи проектите, които ще спечелят първата награда - екскурзия до Испания и посещение на завод на Schneider Electric, Puente La Reina, в който се произвежда спечелилата авторитетната награда за дизайн Red Dot гама ключове и контакти – Unica и бутиковата втора награда - почивка в луксозния хотел Uva Nestum Wine & SPA резорт в България. 

Schneider Electric ще награди и проекта, получил най-много гласове от публиката със специалната награда на публиката – Apple таблет. Тази награда е изцяло независима от журито и ще бъде връчена на база на популярността на проекта сред публиката.

Важни срокове:
•    Кандидатстване: 10.07.2021 - 18.03.2022
•    Разглеждане на кандидатури: 19.03.2022 - 29.03.2022
•    Церемония за награждаване: 30.03.2022


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК


Последвайте ги в Instagram, за да проследите всички интересни моменти от конкурса и да останете свързани с тях.
 Schneider Electric Home BGSchneider Electric Home BG


ЗА КОНТАКТИ И ИНФОРМАЦИЯ:


Рая Гурсова
Channel Marketing Manager, Schneider Electric
[email protected] 
088 920 66 97


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари