КРЕСЛА И ФОТЬОЙЛИ

  • 04.04.2023
  • Всички

Креслата и фотьойлите са основни елементи в интериора и са много важни, когато искаме да създадем уютно и удобно пространство. Водени от съвременните тенденции, които залагат на оригинални дизайни, подчертаващи текстури и материали, ще ви дадем няколко предложения за фотьойли, с които да преобразите местата за почивка, следвайки максимата, че естетиката и комфортът вървят ръка за ръка.

Вълнуващи акценти

На преден план излизат смелите цветове и интересни комбинации.
Акцентните фотьойли изглеждат чудесно, особено в помещение с контрастни стени. Такъв модел може да намери място навсякъде - в спалнята, всекидневната, фоайето на хотела, а дори и като елемент от детската стая, създавайки визуален интерес. 

Заоблени форми 

През 2023-та в модерния интериор не може да не присъстват мебели с органични форми: кръгли, овални и препращащи към естественото. Тези линии създават изключително уютна и приятелска атмосфера. Ето защо, когато мислите за промени в дома, потърсете фотьойли със заоблени подлакътници и облегалки. Само една такава отличителна мебел е достатъчна, за да се насладите на най-модерния декор.

Ретро елементи

Винтидж елементите стават все по-популярни, тъй като добавят характерна персоналност и уникалност на помещението. Смесицата от старо с ново създава неповторима атмосфера и е чудесен начин да сътворите очарователна обстановка в дома, заведение, сладкарница или друго помещение, което искате да обзаведете.

Към днешна дата фотьойлите са много повече от място за сядане. Те са синоним на комфорт и благополучие, но също така представляват еволюцията на дизайна през годините.

Уникалност и отличителен стил са две от характеристиките, които винаги са определяли каталога на мебели Carmen. Място, на което ще откриете мебели от последните модни тенденции, създадени да събудят вдъхновението ви. Разгледайте цялото портфолио онлайн или посетете шоурумите в страната на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50


ЗА КОНТАКТИ:


0879 93 02 67
[email protected]
www.carmen.bg 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари