КРОНОШПАН ДИЗАЙН ЦЕНТЪР СОФИЯ

  • 21.04.2021
  • Всички

Най-новото многофункционално пространство в София посреща професионалисти в сферата на интериорния дизайн, архитектурата и мебелното производство, както и всеки, който търси вдъхновение и професионален съвет за своите проекти.

Кроношпан Дизайн Център София е мястото, където можете да развиете вашите идеи и да материализирате концепциите си. Всеки посетител ще се впусне във вълнуваща разходка през функционални зони, творчески кътове и тематични мострени хъбове, реализирани с продуктите на Кроношпан. Те оставят усещане за хармония и носят цялостно преживяване за сетивата - визуално, тактилно и емоционално.

Презентацията на продукти в Кроношпан Дизайн Център София вдъхновява с нестандартния си прочит и възможността за безкрайни комбинации на декори, цветове и текстури. Това създава пространствено единство, предразполагащо всеки посетител да преоткрива, да твори и да направи информиран избор с нужното разбиране за материалите. 

В Кроношпан Дизайн Център София можете да откриете голямо разнообразие на материали, които ще разкрият пълния потенциал на вашите проекти:

 .............................................................................................................................................................................................

РАБОТНО ВРЕМЕ: 

Понеделник – Петък – 10:00 до 19:00 часа
Събота – 10:00 до 17:00 часа
Неделя – почивен ден

..........................................................................................................................................................................................

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари