LEGRAND: ТРАНСФОРМИРАМЕ ПРОСТРАНСТВАТА, В КОИТО ЖИВЕЕМ, РАБОТИМ И СЕ СРЕЩАМЕ

  • 30.08.2024
  • Всички

Историята на Legrand е дълга и любопитна! Нашето начало е поставено през далечната 1865г. във френския град Лимож, известен със своя порцелан. И именно така започваме и ние: като малка порцеланова фабрика, която обаче не спира да се усъвършенства и да се движи в унисон с динамичните промени на пазарите и нуждите на хората.  Всички тези усилия ни довеждат до Legrand днес: глобален специалист в създаването на електрически и цифрови системи и иновативна компания с визия за бъдещето!  

Да създаваме комфорт е наш приоритет. Но в Legrand той никога не е за сметка на корпоративната ни социална отговорност и грижа към околната среда. Допринасяме към запазване на природните ресурси и намаляване на въглеродния отпечатък чрез все по-дигитализирани решения и оптимизиран производствен процес!

Дизайнът стои в сърцето на Legrand. Той е нашето ДНК и силен отличителен белег. Визуалната идентичност на всеки наш продукт е създадена не само с високо внимание към материалите и цветовата гама, но е съобразена и с неговата среда.

В домашните пространства наблягаме на високо ниво на защита и сигурност, усещане за спокойствие и уют и интуитивна употреба. А тъй като съвременният човек прекарва значителна част от времето си на работното място, стремежът ни към съвършенство и тук е не по-малък. Устойчивост, безопасност, хигиеничност, лесен достъп и перфектна ергономичност са само част от характеристиките на нашите решения за работни пространства!

Технологиите и иновациите в Legrand са силно представени от цялостно изградената система на умен дом. Тя включва: 

  • умни ключове и контакти, които могат да се управляват гласово и през приложение на телефона
  • умен термостат Smarther with Netatmo за винаги перфектната температура у дома, създаване на персонализирани графици на отопление/ охлаждане и енергоспестяване
  • умен видеодомофон Classe 300EOS, препращащ позвънявания от входната врата към телефона и свързващ в една система устройства за сигурност Netatmo.

И това е само малка част от умния дом на Legrand, чиито възможности са необятни!

Заедно подобряваме пространствата, в които живеем, работим и се срещаме! #LegrandImprovingLives


ЗА КОНТАКТИ:

+359 2 4899297
[email protected]
www.legrand.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари