ИСТОРИЯTA НА УРЕДИ ЛИБХЕР

  • 23.01.2023
  • Всички

Фирмената група Либхер е изцяло фамилно предприятие. Този факт винаги е определял тяхната фирмена култура и ще продължи и за в бъдеще да е солидна основа за техния успех. Либхер е независим семеен бизнес, чието управление се предава вече второ и трето поколение. Тази приемственост отличава компанията и дава на цялата фирмена група стабилна основа за нейния успех.

Историята

Първият хладилник на Либхер е произведен в Оксенхаузен, Германия през 1954 г. По това време, въпреки икономическото чудо, 90% от германските домакинства все още не притежават хладилник на ток, а основателят на компанията Ханс Либхер вижда възможност да влезе в сектора чрез разработване, производство и след това непрекъснато усъвършенстващи, качествени домакински уреди. До 70-те години хладилниците вече се превръщат в стандарт и неразделна част от ежедневието. Първите домакински уреди Либхер са само свободностоящи, а след това постепенно на пазара се появяват вградени модели и комбинирани хладилник фризери. Благодарение на непрекъснатите иновации в сектора охлаждане и замразяване, Либхер се утвърждава като специалист в тази област. Най-подходящият пример затова е технологията NoFrost, която е лансирана през 1987 г. Тя предотвратява образуването на лед във вътрешността на фризерното отделение и по този начин, елиминира нуждата от тежкото и отнемащо време размразяване.

С течение на годините Либхер се превърна в лидер в областта на дизайна и енергийната ефективност. Използвайки екологично чисти хладилни агенти, високоефективни компресори и нови изолационни материали, Либхер предлага широка гама от уреди от най-висок клас енергийна ефективност, A, B, С. 

И да не забравяме и другата „малка“ част от хладилника, а именно дизайна: уредите на Либхер редовно печелят отличия, признания и награди от независими оценители като iF Design и Reddot Design.

През последните няколко десетилетия „обикновеният“ хладилник се разви изключително бързо и в момента хладилните уреди се превръщат в нещо повече, а именно в център на красота, дизайн и изящество. Тенденцията е модерните кухни да бъдат новия „социален център“ на домакинството и в резултат на това свободностоящи уреди със стилно привлекателни покрития (като BlackSteel) и технологии за подобряване на дизайна (като енергийно ефективните LED интериорни светлинни колони, InteriorFit, BluPerformance) са се превърнали в дизайнерски обекти и визуални акценти в кухнята!

Нищо не трябва да издържа по-малко от дългосрочно.

Дори и най-малките детайли изпитват техния стандарт за качество. Така например, за да одобрим една панта за врата, тя трябва да премине най-малко през 100 000 отваряния и затваряния. Това означава период на употреба повече от 15 години. За същия срок на експлоатационен живот тестваме и всички други функционални части. И ако противно на очакванията все пак има малък детайл, който не отговаря на желанията Ви, най-често Вие или нашият партньор за първокласно обслужване може сравнително бързо да направи промени, защото всеки един от уредите ни може да се ремонтира изключително лесно. Поддържаме наличност на всички важни резервни части, за повече от 10 години. Това не само отговаря на принципите за устойчивост, но и спестява пари за по-малки ремонти или за закупуване на нов уред.

Ние не просто казваме. Ние гарантираме.

По време на производството следим под лупа всички компоненти на техните хладилници и много по-често, отколкото се изисква по закон, ги проверявят, дори и преди опаковането. Едва тогава уредите им могат за малко да си отдъхнат. Всички тяхни производствени обекти са сертифицирани в съответствие с международните стандарти за качество ISO 9001, за управление на енергията – ISO 50001 и за управление на околната среда – ISO 14001. Ето защо за Либхер няма нищо по-лесно от това да Ви дадът гаранция за минимум две години, че продуктите им нямат материални недостатъци и производствени дефекти и че са изключително лесни за вграждане. И накрая, но не на последно място, подарък: нашата 10-годишна гаранция на компресора. Тя е достъпна безплатно, ако се регистрирате през първата година. Накратко: едно е сигурно – дълго време ще се радвате на своя уред от Liebherr.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари