ПОВЕЧЕ СВЕЖЕСТ ПРИ ПО-ДОБРА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

  • 08.02.2023
  • Всички

Вашето предимство за свежест за следващите 10 години

Несравнимото усещане на пресни плодове и хрупкави зеленчуци от хладилника сега е още по-несравнимо. Защото с новите комбинации хладилник-фризер от Liebherr можете да мислите за бъдещето: най-добрата енергийна ефективност и иновативни технологии за свежест спестяват два пъти повече ресурси. Точно като гарантираните дълъг срок на експлоатация и качество.

С дълъг срок на експлоатация

При Liebherr мисленето за бъдещето означава не само поглед към буквата A на етикета за енергийна ефективност. Надеждността и дългият срок на експлоатация имат също толкова голямо значение, защото колкото по-дълго Вашата нова комбинация хладилник- фризер от Liebherr работи ефективно, толкова по-добре ще се използват всички ресурси в производството. Ето защо Liebherr отдава голямо значение на безкомпромисното качество до най-малкото винтче. А вечният дизайн, който не губи своята елегантност, е ясно обещание за дълъг срок на експлоатация.

Устойчиви

С иновативните технологии за свежест Liebherr Ви помага да съхранявате храната по оптимален начин. По този начин се избягва преждевременното изхвърляне на продукти и можете да намалите значително отпадъците. Освен това отделенията BioFresh помагат за намаляване на пазаруването в магазините. Изключително просторните отделения с градуси около нулата запазват плодовете и зеленчуците, месото, рибата и млечните продукти значително по-свежи, отколкото в обикновените хладилници, а също Ви предлагат и допълнително пространство.

Факти за хранителните отпадъци

Около 75 килограма хранителни продукти на човек се изхвърлят годишно в немските домакинства, което се равнява на ежедневно изхвърляне на 200 грама храна на сметището. Това съответства на еквивалент от около 300 евро на човек.

34 % пресни плодове и зеленчуци

9% млечни продукти

4% месо и риба

Ефективни

С ниското потребление на елек- троенергия с размер само 116 kWh годишно комбинациите хладил- ник-фризер от Liebherr Ви помагат да пестите ценна енергия. Тези върхови стойности се постигат благодарение на използването на висококачествени вакуумни изола- ционни панели. За разлика от тра- диционните алтернативи, използ- ваните от Liebherr панели помагат да се гарантира потреблението на енергия да остава ниско дори след години на употреба.

С висока ефективност

Нашите четири комбинации хладилник-фризер с клас на енергийна ефективност A са убедителни чрез най-добрата енергийна ефективност, най-добрите технологии за свежест и най-доброто качество.

Благодарение на високата енергийна ефективност и потребление само 116 kWh, годишно разходите за ел. енергия възлизат на около 25 лв. за цяла година. 

Най-добрите технологии за свежест

Всичките четири комбинации хладилник-фризер с клас на енергийна ефективност “А” са оборудвани с DuoCooling, BioFresh и NoFrost.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари