ЛУКС. СТИЛ. КРАСОТА. ИЗСТЪНЧЕНОСТ. КАЧЕСТВО.

  • 03.12.2021
  • Всички

Всички свързваме тези думи с утвърдените италианските мебелни марки, които работят с известни дизайнери. Техните продукти са отличителни и разпознаваеми. В света на интериорния дизайн имена като Ditre Italia, Calligaris, Edone, Arredo3, Lago, Cucine Lube и много други, са доказали, че предоставят някои от най-добрите решения на пазара. Този тип фирми винаги разчитат на доверени партньори, които следват високия стандарт, който те налагат. Като компанията, за която ще ви разкажем днес.

Продуктите на всички тези известни марки, които са се превърнали в стандарт за качество, стил и лукс могат да бъдат намерени и в България. “Виновниците” за това са хората зад българската компания Rilus, която вече 25 години е натрупала опит и традиции в интериорния дизайн и обзавеждането. И до днес те продължават да претворяват с нестихваща страст и вдъхновение домовете на своите клиенти. От Rilus предлагат пълна палитра от решения за дома - мебели, бани, осветление и аксесоари. 

От момента на своето създаване, екипът на фирмата е реализирал над 3000 проекта и е създал множество успешни сътрудничества с интериорни студиа от цяла България. Фирмата се състои от екип от опитни и утвърдени специалисти. Те са с индивидуален подход към всеки клиент, който прекрачи прага на техния шоурум или отправи запитване виртуално през техния сайт. 

Италиански стил в българска среда. Може би това изречение най-правилно описва компанията. От Rilus са изградили дългогодишни партньорства с водещи италиански производители на мебели, осветление и аксесоари. Внасят само грижливо подбрани продукти с високо качество, функционалност и дизайн. Всичко това е разгърнато и представено в техния шоурум на 3000 м2 изложбена площ, който можете да посетите. Там те винаги излагат актуални продукти, съобразно с тенденциите в интериорния дизайн. И заради това често може да попаднете на големи разпродажби на Outlet продукти.

Освен богата продуктова гама, екипът на Rilus прилага и широк спектър от услуги за интериорни проекти. От интериорно проектиране и 3D фотореалистични визуализации, през експертна техническа консултация, снемане на размери и изготвяне на цялостни персонализирани интериорни решения, чак до безплатна доставка и монтаж в цялата страна. 

Нещата, с които никога не правят компромис са стриктното спазване на поетите срокове и високо качество на работа и професионализъм. За всички покупки от фирмата получавате гаранция от две години и можете да разчитате на следгаранционно обслужване и сервиз.

По-надолу можете да намерите пълен списък с доставчиците на компанията. Както сами ще се убедите, те са водещи италиански производители на решения за интериорни проекти и предлагат само най-доброто на пазара. Благодарение на Rilus то може да се окаже и във вашия дом.


ЗА КОНТАКТИ:


032 900 777, 0878 710 292
[email protected][email protected]
гр. Пловдив, ул. Васил Левски 268 /Карловско Шосе/

За повече информация относно продуктите и услугите на Rilus, посетете техния уеб сайт или ги последвайте в социалните мрежи Facebook и Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари