ЛУКС В ПЛАНИНАТА ОТ CALMA INTERIOR STUDIO

  • 07.02.2022
  • Всички

Calma Interior Studio е с над 10г. история в проектирането и производството на мебели по индивидуални проекти. Интериорно студио Calma е фирма, която изгражда цялостен интериорен дизайн на апартаменти, къщи и офис релакс зони. Тяхното мото е: пространството на жилищния интериор е усещане, а целите на интериора са да създадат търсената атмосфера.

Днес ще Ви разходим из една кухня, вдъхновена от студенината на бетона. Изчистени линии, лед осветление, уреди и механизми висок клас. Когато искате да постигнете изчистена визия, се насочвате към декор, който не е натрапчив и може да се комбинира с много цветове. В конкретния случай това е комбинация между светъл и тъмен бетон с акцент Дъб хикори.

Това е кухня не само за показване. Широки работни плотове, много място за съхранение и скрити удобства! Горните шкафове са със Servo drive, отварят се с едно докосване и се затварят с натискане на бутон. Всички чекмеджета са най-висок клас с tip on отваряне, чрез натиск, като позволяват и вътрешна организация за по-добро усвояване на пространството.

За да се избегне дръжката при миялната машина, което би нарушило цялостната визия на обзавеждането, от Calma Interior Studio са заложили на уред с отваряне чрез натиск. Ъгловият шкаф е с механизъм, за да се използва трудно достъпната част, която остава под плота. Любимият им шкаф е Space tower, комбинация от 5 чекмеджета в различен размер със стъклени чела. Лед осветлението под горните шкафове и при вътрешната страна на плота е, за да осветят работния плот, когато е необходимо. При бара и цокъла на кухнята е, за да подчертае, че именно тя е главната в помещението.


ЗА КОНТАКТИ:


0887 501 618
[email protected]
https://www.calma.bg
https://www.facebook.com/calma.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари