МАГНИТНИ LED ШИНИ

  • 18.02.2022
  • Всички

Магнитната инсталация на осветление за дома, офиса и други помещения представлява съвременна, много по-предпочитана алтернатива на светлинно осигуряване. С пощомта на проста, лесна за изпълнение, но достатъчно надеждна магнитна фиксация всички модули могат лесно да бъдат поставени, преместени и насочени в профила, без дори да е необходимо използване на инструменти. 

Магнитните LED системи за осветление предлагат ефективно, удачно решение за осветление във всяко пространство. Заради гъвкавостта и адаптивността си, магнитното осветление може да бъде монтирано в различни пространства и е особено подходящо за търговски обекти.

Гъвкавост, разнообразие и ефикасност на магнитните шини

Поларис Лайтинг  предлага различни видове магнитни системи и осветителни тела, които могат да бъдат подходящи за най-различни проекти, изискващи инсталиране на стабилно осветление по стени, тавани или комбинация от двете. Иновативната магнитна система осигурява вертикално или хоризонтално монтиране по стени или тавани – както открито, така и вградено или висящо (окачено).

Улеснение и удобство

За да функционира една магнитна система за осветление, са необходими само два елемента – захранващ профил с медна жица, който се монтира на целевото място (стена или таван), и LED прожектори, които се монтират чрез магнит на профила. Модулните LED прожектори могат да бъдат монтирани буквално навсякъде по дължината на профила, а светлината им да се насочва натам, накъдето тя е необходима, за да осветлява пълноценно. Допълнителното предимство удобство на този вид осветителни системи е, че захранването преминава през цялата дължина на релсата, дори когато има ъгъл. При нужда от модернизиране или допълване на системата могат да се заменят само LED прожекторите или просто да се добави профил.


Видове монтаж на магнитни шини

Вграден монтаж на модулни системи за осветление

Този тип монтаж на модулни линейни системи за осветление се предпочита при ново строителство или при цялостен ремонт на дадено помещение, тъй като при него се изисква монтиране на окачен таван. Вграденото в тавана осветление заема по-малко пространство, но за сметка на това предполага по-обширно предварително прекрояване за монтаж. В случаите, когато вграденото осветление е търсен вариант при ниски тавани, тогава именно вграденият вариант се препоръчва.


Системи с открит монтаж

Окачен монтаж на модулни системи за осветление

Подходящ е за търговски обекти с високи тавани, тъй като осветителните тела могат да се спускат до необходимата позиция, за да се постигне желаната осветеност. Чрез окачване на магнитна LED шина може да се добави и естетична привлекателност в помещението.

С магнитните LED системи всеки проект получава най-точното инсталиране с модел, който отговаря на нуждите на помещението. Гъвкавостта е фактор, който е на първо място наред с ефективната работа на шините. Разнообразието също е гарантирано, тъй като системите могат да приемат едновременно различни светлинни опции, сред които: включително прожектори, линейни дифузни светлини, регулируеми линейни светлини и фиксирани такива. Всички те могат да бъдат позиционирани и преместени в релсите без инструменти, само благодарение на магнита.


ЗА КОНТАКТИ:


0887 573 165
[email protected]
www.polarislighting.bg
www.deltalight.com/en


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Йорданка Кирилова
Изготвяте ли проект и изпълнението му за осветление на апартамент? За София?
Йорданка Кирилова
Изготвяте ли проект и изпълнението му за осветление на апартамент? За София?