Мебели Carmen - модерен дизайн, качество и 3D модели за успешни проекти

  • 21.10.2024
  • Всички

В динамичния свят на интериорния дизайн, изборът на подходящи мебели е от съществено значение за създаването на хармонично и функционално пространство. Мебели Carmen се отличава като предпочитан партньор за дизайнери и клиенти, които търсят съвременни и стилни решения за обзавеждане. Със своята широка гама от мебели, компанията предлага не само качество, но и възможност за персонализиране на интериорните проекти с богат избор от стилове и цветови комбинации.

Разнообразие от мебели и изобилие от цветове

Carmen разполага с голям асортимент от мебели за дома и офиса, осигурявайки стилни и функционални решения за всяко пространство. В портфолиото на марката ще откриете предложения за трапезарията, мека мебел за уют и комфорт, детско обзавеждане и офис мебели, като ергономични бюра и столове. За част от тях компанията може да предостави  3D модели, което значително улеснява интериорните дизайнери при планирането и визуализацията на техните проекти.

Колекцията трапезните мебели Carmen предлага съвременни и практични решения за всяко пространство за хранене. Тя включва богат избор от маси, с различна форма и стил, подходящи за малки и големи помещения. Част от тях могат да бъдат комбинирани с холни маси с идентичен дизайн за постигане на цялостна и завършена визия. Не по-малко е и разнообразието от трапезни столове, сред които се открояват удобни кресла с 360-градусово въртене. За модерни интериори, компанията предлага и бар столове и маси, идеални за открити кухни и трапезарии.

В серията мека мебел ще намерите различен тип дивани – ъглови, реклайнери с релакс механизми, двуместни и триместни канапета, както и фотьойли и кресла, подходящи за дома, за хотели, заведения, салони за красота и офиси. Общото между всички тях – комфорт и висококачествена изработка. Моделите се предлагат в множество цветове и материали, което позволява персонализация на интериора.

Става ли дума за детската стая, Carmen може да ви предложи цялостно обзавеждане за различните етапи на детството - от новородени до тийнейджъри. Кошари, двуетажни легла, гардероби, бюра, етажерки и аксесоари - всички мебели са проектирани с внимание към нуждите на детето, като осигуряват функционалност и безопасност. С разнообразието от стилове и цветови решения, родителите могат лесно да създадат уютна и вдъхновяваща обстановка за своите деца.

Ако сте изправени пред задачата обзавеждане на офис, то непременно трябва да видите ергономичните бюра и столове на мебели Carmen. С тях ще постигнете модерна работна среда и максимален комфорт, който повишава продуктивността. Бюрата с регулируема височина и офис столовете с ергономични функции са най-доброто решение за всички, които прекарват деня, работейки на компютър.

3D модели – инструмент за интериорни дизайнери

Възможността за визуализация играе ключова роля в интериорния дизайн. Carmen предлага 3D модели на част от своите мебели, които имат за цел да помогнат на професионалистите в изграждането на проекти и представянето на техните идеи пред клиента.

Ако сте интериорен дизайнер и искате да получите достъп до базата с 3D модели, всичко което трябва да направите е да попълните тази форма за регистрация, а след това представител на компанията ще се свърже с вас, за да ви съдейства.

С големите си шоуруми в София и Пловдив със стотиците изложени мостри, Carmen се превръща в задължителна дестинация при избора на мебели за дома, както и в надежден партньор за обзавеждането на офиси. Компанията разполага също с представителства във Варна и Бургас, и е една от малкото в сферата, която притежава няколко складови бази с наличности, благодарение на което може да предложи бърза доставка за голяма част от моделите.

Разгледайте цялото портфолио онлайн или посетете шоурумите в страната на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13

Варна, бул. "3-ти март" 30А

Бургас, ул. "Одрин" 50

Добави Коментар
Няма добавени коментари