МЕБЕЛНА КОЛЕКЦИЯ CONCEPT НА VOX

  • 03.10.2023
  • Всички

В света на интериорния дизайн и мебелите VOX се наложи като изтъкната марка, която разбира значението на личното пространство, особено за тийнейджърите. Ето защо уникална серия Concept на VOX е нещо повече от мебели - тя е свидетелство за ангажимента на марката да уважава индивидуалността на всеки подрастващ.

Стая, която расте заедно с вашия тийнейджър

 В основата на колекцията Concept лежи дълбокото разбиране на разнообразните личности и нужди на тийнейджърите. Всеки тийнейджър жадува за лично пространство, което може да нарече свое - убежище, което да отразява неговата развиваща се личност и интереси. С израстването и промяната обаче се променя и вкусът към декора и мебелите. Именно тук блести гениалността на линията Concept. Тя е проектирана така, че да се развива заедно с вашия тийнейджър, като гарантира, че стаята му винаги е отражение на това, което е той във всеки нов момент от живота си.

Как се постига тази гъвкавост? С простата и иновативна идея за смяна на цвета на вратите, които могат да се подменят. Колекцията не просто предлага универсални решения. Вместо това тя отстоява индивидуалността, като дава множество цветови възможности на мебелите. Когато тийнейджърът ви пожелае промяна в естетиката на стаята си, той може просто да смени цвета на мебелните врати, като моментално придаде на стаята свеж и младежки вид. С опции като червено, шафран, дъб, черно, розово и  небесносиньо, атмосферата на стаята може без усилие да премине от спокойна и ведра до жизнена и енергична или да спре някъде по средата по скалата на настроенията.

Освен цветовете, колекцията Concept обхваща широка гама от мебели, съобразени с нуждите на тийнейджърите. Колекцията предлага артикули като легла, етажерки,  въртящи се столове, скринове, бюра, гардероби и шкафове. Всяко изделие е изработено прецизно, като се гарантира, че функционалността е също толкова важна част от мебелите, колкото и тяхната естетика. Те са разработени така, че в тях да има място за всички важни предмети, които са от значение за днешния тийнейджър. 

Мебелите от серия Concept са изработени с дъбови крака, които правят мебелите стабилни. В серията са използвани безшумни системи за вратите hettich и силиконови ръбове в отворите на дръжките.

Серия Concept е изработена от 16 мм. ПДЧ, като плоскостите са с ниски нива на формалдехид и хигиенен клас Е1. Всички видове ръбове са кантирани с 0.8 мм. и 2 мм. кант.

Повече за колкецията Concept вижте тук.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари