МЕБЕЛНА СЕРИЯ BALANCE НА VOX - СЪВЪРШЕНА ХАРМОНИЯ МЕЖДУ ЕЛЕГАНТНОСТ И ИНОВАЦИЯ

  • 21.05.2024
  • Всички

Серията мебели Balance на VOX е пример за хармонично съчетание на естетика, практичност и персонализация, като превръща обикновените пространства в отражение на личния стил и функционалност.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОЛЕКЦИЯ BALANCE

ТВОРЧЕСКА СВОБОДА НА ДИЗАЙНА:

Серията Balance не е просто колекция мебели, а творческа платформа. Тя предлага уникалната възможност за изграждане на персонализирани елементи, отговарящи както на естетическите предпочитания, така и на пространствените изисквания.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ:

С богатия избор от артикули серията Balance надхвърля традиционното персонализиране. Тя предлага широка гама от цветове, размери и функционалности, което позволява персонализирано мебелно преживяване като никое друго.

ИНОВАТИВЕН МЕТОД НА СГЛОБЯВАНЕ: 

Тази колекция дава ново определение на сглобяването на мебели със своя пестелив подход, свеждайки до минимум винтовете и използвайки уникална техника на припокриване. Това нововъведение се допълва от неплъзгаща се подложка, осигуряваща стабилност и лесно сглобяване.

МОДУЛНОСТ И ГЪВКАВОСТ:

Благодарение на своите универсални компоненти серия Balance позволява динамичен подход към подредбата и предназначението на мебелите. Имате пълна свобода да съчетаете развиващите се тенденции в интериорния дизайн с личните  си предпочитания.

ПАЛИТРА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИ:

Серията предлага разнообразна цветова палитра, с което дава възможност за създаване на монохромни елементи за фина елегантност или  съчетание от ярки, смесени цветове за смели контрасти.

СТИЛИСТИЧНО РАЗНООБРАЗИЕ:

Големият избор на цветове и функционалното разнообразие на елементите (малки, средни, големи, отворени и затворени шкафове) позволява отделните мебели да бъдат диференцирани по отношение на личния стил.

ПРЕДИМСТВА НА КОЛЕКЦИЯ BALANCE

НЕНАДМИНАТА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ:

Серията включва спектър от готови за употреба и сглобяеми елементи - от шкафове за книги до бюра, предлагащи разнообразни размери и стилове. Тази адаптивност гарантира, че мебелите могат да се развиват в съответствие с променящите се нужди и предпочитания.

ПРОСТОТА И ЕЛЕГАНТНОСТ:

Дизайнът на мебелите е не само естетически издържан, но и практичен. Лесните за сглобяване шкафове, някои без вратички, а други с функция за леко отваряне с натискане, са пример за това съчетание на простота и изтънченост.

ДЪЛГОТРАЙНО КАЧЕСТВО:

Изработена от висококачествени материали, характерни за продуктите на VOX, серията Balance обещава дълготрайност. Тази дълготрайност е доказателство за ангажимента на VOX към качеството както на материалите, така и на дизайна.

БЕЗПРОБЛЕМЕН МОНТАЖ:

Иновативното сглобяване без винтове и нехлъзгавите подложки осигуряват безпроблемен процес на монтаж, като запазват елегантността и стабилността на мебелите.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОЛЕКЦИЯ BALANCE

Използването на висококачествени материали и прецизното отношение към детайлите от страна на VOX определят и високите технически характеристики на серията.

МАТЕРИАЛИ: 

В Balance се използва ламинирано ПДЧ с дебелина 12 мм, а преградите и плотовете от дъб и акация са изработени от плоскости с дебелина 28 мм. Органайзерите са изработени от боядисан и лакиран МДФ с дебелина 6 мм, което гарантира ниски емисии на формалдехид (хигиенен клас Е1).

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ: 

Ръбовете са облицовани с 0,8 и 2 мм ABS кант за по-голяма издръжливост, а ръбовете на задния панел са фурнировани за по-добра естетика.

АКЦЕНТИ В ДИЗАЙНА:

Акцент при масите са краката от букова дървесина, боядисани в бяло, което им придава елегантност.

ИНОВАТИВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Вратите са снабдени с плавна "клик" система за отваряне без дръжки, а за сигурните връзки са използвани противоплъзгащи елементи.

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ:

Мебелните модули включват специален комплект за безопасност за сигурно закрепване към стената.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Серията мебели Balance  на VOX не е просто колекция от мебели; тя е истински празник на  красотата и баланса в дизайна. В нея хармонично са съчетани стил, функционалност и адаптивност, което я прави идеален избор за тези, които ценят както естетическата елегантност, така и практическите иновации в своите жилищни пространства. Независимо дали сте почитатели на дизайна, или просто търсите елегантни и същевременно функционални решения за дома си, серията Balance представя универсална гама мебели, които ще обогатят всеки интериор.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари