МЕЛНИЦИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ STATUS

  • 09.12.2022
  • Всички

В последните десетилетия изобретенията сред битовата техника стават все по-разнообразни, практични и функционални. У дома винаги основната цел е да постигнем удобство и сигурност, а възможността за по-екологичен и здравословен начин на живот се превръща в топ приоритет за все повече домакинства у нас и по света.

Днес ще ви представим още една възможност да осигурите тези фактори на вас и вашето семейство. На помощ в домакинството идват мелниците за хранителни отпадъци от ново поколение на STATUS ®. 

Какво представляват хранителните диспозери?

Хранителните диспозери STATUS помагат за своевременното отстраняване на хранителните отпадъци, вместо натрупването им в кошче за боклук. С тяхна помощ елиминираме възможността за поява на множество микроби, които предизвикват бърз процес на разлагане в коша, където храната бива изхвърляна. С това се появява неприятна миризма и нивото на хигиена пада значително.

  • Диспозерите STATUS работят само с натискането на един бутон, с помощта на който храната, попаднала в мелницата, бива раздробена на миниатюрни частици, които лесно се изтичат в канализацията.
  • Бързата им и сигурна работа ги прави подходящи както за употреба в домашни условия, така и в ресторанти, офиси и др.

Четирите най-важни предимсва на диспозерите STATUS

Всички мелници STATUS притежават особено важен комплекс от качества, които спомагат за повишаване на качеството на живот и те са:

  • Екологични - Използването на мелницата намалява обема на превозвания на сметището боклук. Освен това, хранителните отпадъци са суровина за производство на био-газ.
  • Хигиенични - Мелниците мигновено отстраняват хранителните отпадъци от кухня. Сега не е нужно да се пазят те в кофа за боклук — източник на неприятни миризми и бактерии.
  • Практични - Мелницата внимателно и лесно се поставя под мивка и не изисква допълнителна площта в кухня.
  • Безопасни - Мелницата абсолютно безопасна за деца и възрастни. Вътре няма ножове и шнекове. Допълнителна електробезопасност осигурява пневмоизключвателят.
  • Начин на работа

Използването на мелниците е изключително лесно и бързо. Ето как става:

  1. Пуснете студената вода да тече и включете мелницата;
  2. Пуснете хранителните отпадъци директно в сифона. В инструкциите на сайта можете да видите кои отпадъци са подходящи за мелницата и кои - не.
  3. Ще знаете, че мелницата е приключила с работата си, когато вече чувате свободно само звука на мотора. След приключване на смилането мелницата се изключва, а водата се оставя да тече за още 15 секунди

Изберете вашия диспозер сред 7 различни модела - сравнете техните характеристики и предимства, за да вземете най-доброто решение за своя дом. Повече информация клиентите могат да намерят на техния уебсайт.


ЗА КОНТАКТИ:


0896 450 400
[email protected]
Website


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари