МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ СПОРЕД НУЖДИТЕ

  • 19.09.2023
  • Всички

Благодарение на VarioTemp фризерното отделение на Вашия Liebherr от серията "Peak" може да се настрои на температура –2 °C и +14 °C като алтернатива на хладилното отделение. Това означава, че винаги сте добре подготвени за големи събирания и партита. Фризерното пространство може да се използва като допълнителна охладителна зона за храна или за охлаждане на напитки, или за съхранение на продукти чувствителни към студ храни като картофи, лук и други подобни. Семейството Ви се е увеличило и мястото във вашия хладилник-фризер се изчерпва? Няма проблем. С VarioTemp можете да използвате и фризерните отделения като хладилник в кухнята. В комбинация с отделен фризер вече имате достатъчно място, за да снабдите голямото семейство със свежа храна.

Използвайте като фризерно отделение (–18 °C)

Използвайте като хладилно отделение (от –2 °C до +9 °C)

Използвайте като отделение за съхранение на продукти (+14 °C)

За да можете лесно да откривате малки неща в хладилника, има VarioBox: той предлагат прегледност и ред във вътрешната част на отделението. Благодарение на прозрачността на чекмеджето веднага можете да видите какво има вътре. Кутиите са лесни за изваждане и благодарение на ограничителя за изтегляне на чекмеджето се гарантира, че нищо няма да падне на пода.

Искате да съхраните многоетажна сладоледена торта за Вашето парти? Няма проблем за фризера Ви Liebherr: той знае, че понякога просто е необходимо повече място. Благодарение на VarioSpace може лесно да премахнете отделни чекмеджета на фризера или стъклените рафтове отдолу, за да получите по-обемно пространство за съхранение!

Благодарение на чекмеджета на телескопични релси Всички хранителни продукти са винаги лесно достъпни – приятно лесно отваряне и затваряне дори когато са пълни.

FlexSystem предоставя особено ясен преглед в BioFresh Safe. Перфектно могат да се прибират по-малки порции плодове и зеленчуци или храна.


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари