МНОГО ИНОВАЦИИ ЗА МЕБЕЛНАТА И ДЪРВООБРАБОТВАЩАТА ПРОМИШЛЕНОСТ - НА ЕДНО МЯСТО

  • 18.04.2022
  • Всички

Какво превръща производството в печелившо и перспективно начинание, отговорът е – внедряването на иновативни машини и изработване на модерни материали, от които пазарът се нуждае. 

Изложение Техномебел се утвърди като единственото събитие и B2b платформа за мебелната промишленост в България и Балканския полуостров. Тази година сред участниците са десетки компании от България, Турция, Румъния и представители на фирми от Балканите, Източна и Западна Европа. 

Те ще представят последните тенденции в материалите, технологиите, оборудването, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, обков, механизми, детайли, инструменти, консумативи.


Безплатна покана можете да свалите от ТУК

Очакваме ви от 18 до 21 април 2022г. в Inter Expo Center


Без ограничения

Възможности за фрезоване със СМТ, роботи за повърхностна обработка, орбитална и широколентова шлайфмашини, антропоморфен робот с пет степени на свобода с каруселна маса с 3 рамена, подходящ за лакиране на столове и изделия със сложна форма от дървесина, пластмаса, метал. Орбитална шлайфмашина за прави и извити детайли с цилиндрично и овално сечение, широколентова шлайфмашина за автоматично калиброване и шлайфане на детайли от дървесина и дървесни материали. CNC пробивнo-фрезова машина - ЦПУ система от проходен тип с долно разположение на работния агрегат за комплексна обработка на плоскости. Машината е с технология, добавяща възможността за хоризонтални пробивни операции. 

Иновативна линия за автоматично разкрояване, пробиване и фрезоване на плоскости с 5-осен център с ЦПУ. Новите машини за пробиване и обков превръщат обслужването и настройката в още по-лесни процеси с увеличаване на точността, ефективността, качеството на работа и крайната продукция. 

Нови техники има и при боядисването,  като серията за автоматизирано нанасяне с робот се отличава с финно пулверизиране на капката лак или грунд и оптимизирана скорост на флуида. Ще откриете и огромното развитие, постигнато при покритията за дърво: нанолакове на водна основа, акрилни продукти с натурална визия на повърхността и висока устойчивост на механични и химически агенти, полиуретанови решения и специални ефекти за акценти в интериора.

На ТЕХНОМЕБЕЛ могат да се видят и последните разработки, сред които новото „осветление“, придаващо собствен светлинен подпис на чекмеджето. Клипсващи се LED дизайнерски профили или осветени стъклени царги се грижат за пълна с настроение атмосфера, осветявайки мебелта. Преди по-малко от месец иновацията беше наградена с Red Dot Designaward,  своите идеи в сферата на мебелния обков. 

За финалните щрихи към дизайна професионалистите ще намерят и разнообразни идеи в сферата на дамаските и шевните конци.

След двугодишна пауза, сега от 18 до 21 април българското изложение на мебелната промишленост и дървообработката отново ще даде възможност за запознаване с най-иновативните технологии системи и подходи в бранша. В същия период тази година се провежда и Национална културна купа, която се организира от Българската Асоциация на професионални готвачи, МОН и ИЕЦ, в зала 4. Програмата може да видите ТУК

Може да посетите изложението, като се възползвате от поканата за партньори на DIBLA, която да свалите ТУК или да си направите онлайн регистрация за свободен вход на САЙТА.


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари