MONOLITH - OT LIEBHERR

  • 03.01.2024
  • Всички

Уредите за вграждане Monolith са резултатът от повече от 60 години инженерна дейност и опит на Liebherr в областта на охлаждането, замразяването и съхранението на вино. Monolith е просторен и впечатлява с ексклузивното си оборудване. Той определя нови стандарти във Вашата кухня.

Хладилници Monolith

Свободностоящите хладилници на Liebherr представляват идеалната комбинация от впечатляващ дизайн и съвременни технологии за запазване на свежестта за съхранение на хранителни продукти.                                                                       

BioFresh-Plus: Просто се наслаждавайте на пресни хранителни продукти за по-дълго време.

InfinitySpring: Извор на студена вода директно във Вашия хладилник.

Фризери Monolith

Фризерите Monolith на Liebherr са не само удобни за употреба, но и впечатляват със своите размери, ексклузивен дизайн и много практични детайли. 

Фризерни чекмеджета FrostSafe: Предпазват замразените Ви храни от нежелан обмен на въздух и от загуба на охладен въздух, когато вратата е отворена.

SmartDevice: Благодарение на SmartDeviceBox можете удобно да управлявате Monolith от смартфона или таблета си.

Охладители за вино Monolith 

Охладителите за вино Monolith са по-добри и от най-изисканите винарски изби в света. Благодарение на дългогодишния опит в сферата на охлаждането и съхранението на вино уредите Monolith са оборудвани с обширен набор от технологии и иновации.

FreshAir филтър с активен въглен: пречиства входящия въздух и филтрира неприятните миризми, които могат да влошат качеството на виното.

InfinityBoard: може да се издърпа като временна поставка, докато организирате бутилките си или добавяте нови вина.

Комбинация хладилник-фризери Monolith

Както всички продукти от серията Monolith, комбинираните хладилник-фризери Monolith могат изцяло да се персонализират, за да Ви помогнат да създадете своята перфектна кухня. Предлагайки повече възможности за всеки конкретен вкус, комбинираните хладилник-фризери Monolith се предлагат в размери 76,2 и 91,44 сантиметра и са проектирани да подобрят ефективността и да повишат луксозното излъчване в / на кухните в България, без да се правят компромиси с ценното пространство.  


ЗА КОНТАКТИ:

00800 50 80 900
[email protected]
www.home.liebherr.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари