MOOD BOARD SESSION И АКТИВНОСТИ В DESIGN>PEOPLE 2024

  • 04.10.2024
  • Всички

На DESIGN > PEOPLE 2024 се проведе Mood Board сесия, организирана от нашите партньори, в която те бяха подготвили мостри на продуктите си, за всички участващи дизайнери, които те да използват за своите мууд бордове.

Участниците бяха разделени на отделни отбори и имаха възможност да избират от две теми „Трендовете на бъдещето (до 2030г.)" и „Трендовете сега (2023-2024 г.)". За най-добрите, според гласувалите от публиката имаше подготвени страхотни награди.


Победител 1-во място „Трендовете сега (2023-2024 г.)"
създаден от: Стефан Диманов - SPLASHDesign Studio; Миглена Захова - HOVA Design; Яна Мечкарова - Kala DesigN


Победител 1-во място „Трендовете на бъдещето (до 2030 г.)"
създаден от: Флоранс Памукчиева - Флоранс Дизайнс; Катрин Русева; Силвия Харизанова - INTERIORO design studio


Победител 2-ро място „Трендовете сега (2023-2024 г.)"
създаден от: създаден от Ралица Диканска - Дикански и Партньори; Тереза Игнатова - Tereza Ignatova Interiors; Мариела Дончева - HIGH-END Design Studio; Сузан Парс - Love 2 Design; Десислава Николова


Победител 2-ро място „Трендовете на бъдещето (до 2030 г.)" 
създаден от: Сибила Калафатова - SK Interior Design Studio; Филип Ел-Хадад - Haddad Studio; Анна Петрова - AnnDesign


Победител 3-то място „Трендовете сега (2023-2024 г.)"
създаден от: Цветелина Джоголанова; Венелин Касабов - KA Design StudioСтанислав Славов - Projects 3D Ltd.; Иван Запрянов, Koger


Победител 3-то място „Трендовете на бъдещето (до 2030 г.)"
създаден от: Десислава Лазарова - Dsign; Анна Апостолова - ADESIGN Interiors; Деница Димитрова - Leta Lova


Техномаркет бяха подготвили томбола с 98 инчов телевизор, който изтеглиха пред представители от Dibla, кутията с участниците беше отключена със специален ключ, а очите на представителката от Техномаркет бяха завързани, за да не вижда визитките в кутията.


Интеза и GROHE бяха организирали обща томбола, в която раздадоха още 7 награди - сейфове за ключове за стена на Интеза и слушалки за душ на GROHE.

Освен Mood Board сесията, някои от партньорите бяха подготвили индивидуални томболи, на техните изложбени кътове, през целия ден, в който дизайнерите си тръгнаха с невероятни подаръци и много усмивки! Сърдечни благодарности към всички включили се в незабравимото издание на Design>People 2024, изпълнено с много положително емоции, усмивки и нови приятелства, и партньорства.

Фотограф: interiora.me


ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2024

                         

Добави Коментар
Няма добавени коментари