НА 29 МАРТ СТАРТИРА ИЗЛОЖЕНИЕТО АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

  • 27.03.2023
  • Всички

В сряда, 29 март, в София започва българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица. До 1 април в Интер Експо Център усилия ще обединят представители на стотици български и чуждестранни компании от различните сегменти на строителството.

Изложението събира за 23-и път предприемачи, инвеститори, архитекти, инженери, строители, проектанти, дизайнери и преподаватели от България и чужбина. Това ще се случи в симбиоза ключовите формати АТЕСТ Експо, Green Energy и ЕКСПОМЕБЕЛ. „Изложбеният капацитет на Интер Експо Център ще е изпълнен до краен предел“, споделиха организаторите. Основен партньор на Архитектурно-строителна седмица и Green Energy е Главболгарстрой Холдинг.

Благодрение на комплексния характер на Архитектурно-строителна седмица откриваме търсените решения в направления „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК“.


Онлайн регистрация

28 март, е последният с възможност да се сдобиете с билет на преференциална цена. Нужно е единствено да посетите онлайн платформата www.buildingweek.bg. Натискането на бутона „Регистрация за посещение“ отвежда до тикет система, изискваща да се заяви броят на желаните билети и основни данни за себе си.


Седмица на ключовите събития

Архитектурно-строителна седмица 2023 приема поредица важни събития в съпътстващата си програма. На 29 март е конференцията „Енергийна ефективност и употребата на възобновяеми източници в строителния процес. Възможности за финансиране“. Организатор е Камарата на строителите в България, сред участниците e Искра Михайлова, член на ЕП. БАИС ни запознава със звукоизолацията и акустиката. Ще се проведат и поредица от фирмени презентации. Врати отваря ежедневната Образователно-книжна борса.

Енергийната ефективност и рециклирането – на фокус

На 30 март TLL Media и Интер Експо Център организират събитие „Енергийноефективни и зелени иновации“. Участниците от водещи компании представят настоящето и бъдещето в сградната автоматизация, енергоефективността, ОВК технологиите, зелените решения. В същия ден вниманието ангажира КИИП на форум за земетресенията.

Международната конференция на 31 март „Строителните отпадъци като ресурс“ обединява български и чуждестранни участници. Организатори са УАСГ, Интер Експо Център, Главболгарстрой Холдинг и Център по Компетентност "Clean&Circle". Официален медиен партньор е Градът Медиа Груп. Учебен курс събира проектанти и строителни специалисти. На 1 април на дневен ред са етажната собственост и енергийноефективното обновяване.

Предстои първото издание на Green Energy 

Заедно с Архитектурно-строителна седмица стартира и Green Energy - новият формат на енергийната ефективност, рециклирането и възобновяемата енергия. „Двете изложения са тясно свързани. Те дават възможност за пряк контакт между цялата верига от дейности и бизнеси, обвързани с енергийната ефективност“, споделят организаторите.

Висока е допълнителната стойност и на успоредно провеждащото се изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Посещавайки го, публиката се запознава детайлно с продуктите, материалите и тенденциите при мебелите, дизайна и интериора.

От 29 март до 1 април Интер Експо Център отваря вратите си за изложения Архитектурно-строителна седмица, Green Energy, АТЕСТ Експо и ЕКСПОМЕБЕЛ. За да ги посетим и за да присъстваме на съпътстващите събития, е нужно единствено закупуването на своя билет от платформата www.buildingweek.bg или на касите на Интер Експо Център

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари