НАБЛИЖАВА КРАЙНИЯТ СРОК ЗА УЧАСТИЕ В 17-ТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА „БАНЯ НА ГОДИНАТА“

  • 27.01.2021
  • Конкурси

До 10 февруари се приемат 3D проекти за участие в 17-тото издание на конкурса „Баня на годината“ в трите категории: Идеалната семейна баня, Дизайнерска хотелска баня с Atelier Collections и Санитарно помещение в офиса. 


Предизвикателството към българските архитекти и интериорни дизайнери e да подготвят своите проекти с мисъл за дизайн, функция, естетика, устойчивост, безопасност, иновации, технологии, енергоефективност и пестене на ресурсите. Тези теми се отнасят и към новите условия, които преобърнаха живота на хората и доведоха до преоткриване на нови ценности, и един различен начин на живот. Начин предопределен от мисълта за по-висока степен на хигиена, здравна култура и социално общуване. Архитекти, дизайнери и проектанти имат тази важна роля да преобразят жизненото пространство с мисъл за човека, а санитарните помещения имат все по-важно място в дома, хотела и офиса. 


Проектите трябва да отговарят на определени критерии за всяка категория и да се подадат за участие до 10 февруари. Следва гласуване на жури - 11 - 20 февруари 2021 г. и гласуване на публика - 21 – 28 февруари 2021 г. Най-добрите проекти ще бъдат обявени и наградени на 5 март 2021 г.

Тази година общият награден фонд е 13 000 лв.

  • Наградата за първо място във всяка от категориите, определени от журито e 2000 лв.
  • Наградата за второ място на журито във всяка от категориите – 1000 лв.
  • Наградата за трето място на журито – 500 лв.
  • Отличените от Медийните партньори на конкурса получават годишен абонамент за специализираното списание за архитектура „Detail“.
  • Наградата на публиката в трите категории - СПА уикенд за двама в България.


Подробни указания за изискванията за участие в 17-тото издание са публикувани в официалната  платформа на конкурса:  www.thebathroom.bg

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ И ИНФОРМАЦИЯ:
Моника Костадинова
[email protected] 
0889 448 559

..........................................................................................................................................................................................

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари