НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ЗА 2016 ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ

12.04.2017 | Категория: Всички

Изчистен стилен вид, скъпа луксозна хартия, дебели корици, професионално заснети снимки, най-добрите проекти от българския интериорен и продуктов дизайн... Това е Годишният каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“ – съкровищница, събрала в себе си труда, енергията, таланта и вдъхновението на някои от най-добрите интериорни дизайнери в България през изминалата година. Изданието може да бъде и във вашите ръце!

Единственият по рода си у нас годишен каталог пренася на хартия най-успешните осъществени проекти на дизайнерите от платформата, публикувани на страниците на Дибла през 2016-та. Щастливи сме, че за втора поредна година имаме честта да покажем най-доброто от тяхната неуморна работа, да демонстрираме растежа, който бележи българският интериорен и продуктов дизайн във времето.


Този интериор е един 32-тa най-добри проекта за 2016-та. Всички снимки на проекта може да видите в Годишния каталог.


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА
Цената на изданието е 90 лв с включена доставка. Сумата се заплаща при получаване от куриер.

По традиция, по време на Годишния национален форум „Дизайнът е по-голям от хората“ луксозното издание попадна първо в ръцете на основните виновници за неговата поява – включените в него автори и 12-те фирми от Годишната партньорска програма на Дибла; получават го и всички останали гости на събитието. Така творците, вложили най-доброто от себе си в проектите и работата си, разбраха, че трудът им е високо оценен и получава нужното внимание сред гилдията.

Тази година повече от 300 пълноцветни страници, групирани в два тематични раздела, красят каталога „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“. В първия раздел ще откриете 32 смели и изключително вдъхновяващи интериорни проекта на български дизайнери от платформата. Вторият е посветен на висококачествени и доказали се продукти за 2016 и 2017 на 12-те фирми от Годишната партньорска програма на Дибла. Това са компаниите, които не спират да влагат усилия и средства в подкрепа на редица събития и инициативи, допринасящи за популяризирането на интериорния дизайн в България.

Този интериор е един 32-тa най-добри проекта за 2016-та. Всички снимки на проекта може да видите в Годишния каталог.


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА
Цената на изданието е 90 лв с включена доставка. Сумата се заплаща при получаване от куриер.

За да поръчате Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“, трябва само да ни изпратите имейл на office@dibla.com, в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка. 

Добави Коментар

desislava karamanoleva

mola za edin broi katalog

Розалия Граматикова

Моля за едон брой от новия каталог. Адрес за доставка София, ул Димитър Яблански 20 кв Витоша.

Admin Dibla

Здравейте, г-жо Циканделова! За да можем да ви изпратим каталог, моля, посочете своя телефонен номер, необходим е за куриера, ако не желаете да го вписвате тук, може да изпратите данните си за поръчката на имейл на office@dibla.com. Поздрави!

Циканделова

Бих искала да получа каталога на адрес София бул Витоша 80
logo_dibla.jpg

Здравейте, Ива! Да, само по интернет можете да поръчате Каталога.

Iva

Има ли възможност да видя каталога във Варна? Само по интернет ли става поръчката?

Виктория Петрова

Страхотен каталог, браво на авторите! Не спирайте да създавате уникални интериори и да вдъхновявате.

Admin Dibla

Здравейте, г-н Христов! За да можем да ви изпратим каталог, моля посочете и своя телефонен номер, необходим е за куриера, ако не желаете да го вписвате тук, може да изпратите данните си за поръчката на имейл на office@dibla.com. Поздрави!

ХРИСТО ХРИСТОВ

Ако може този каталог да ми бъде изпратен на адрес: град. Търговище ,булевард. 29-ти Януари 6

NovDecor

Ако може каталога да бъде изпратен до адрес с наложен платеж и фактура на фира СилвиоВалентино ЕООД гр. Варна бул.Сливница 150 МОЛ: Валентина Иванова BG:202132006
Зареждане...