НАШИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ПОДАРЪЦИ

  • 05.12.2018
  • Всички

Началото на месец декември, всички сме в трепетно очакване на коледните и новогодишните празици - какво по-подходящо време да ви представим специално подбрания наръчник за подаръци на Платформата, в който ще откриете не само атрактивни, но и изключително нестандартни и практични подаръци с много дизайнерски привкус! Обичаме изчистения минималистичен и изтънчен стил на дизайнерите от севера - красотата, удобството, многофункционалността и възможността да се добяват арт елементи към всяко тяхно произведение.

Изберете вашите подаръци сред смелите решения на 6 топ дизайнера от March Design Studio, които създадоха истински фурор по време на изложенията в Токио, Париж и Ню Йорк. Изключително сме радостни, че всички вие - приятели и членове на платформата "Дибла", ще бъдете първите, които ще могат да разгледат последните творения, наречени unusual usual things, и да зарадват себе си, семействата и клиентите си за празниците.

Тениската в дизайнерски комплект с тебешири за писане и рисуване върху специалния борд е грижливо ръчно опакована в бяла хартия и подаръчна метална кутия – отличен аксесоар за дома!

Суичърът, тениската и кутията са подходящи за брандиране и ръчни рисунки със специални бои, които могат да създадат от продуктите уникални дизайнерски шедьоври. Този дизайнерски комплект е отличен за бягство от ежедневието, с него можете да провокирате колегите в офиса или на парти с нестандартен надпис или рисунка върху борда за писане.  Той е един от най-сполучливите подаръци за деца, като детският вариант се предлага с комплект от цветни тебешири. Не просто облекло, но и занимателно рисуване и заедно с това – чудесна метална кутия с капак, в която малкият художник да прибира пособията си. 

Цветове за тениските - черно, тъмно синьо, бяло, каки, сиво, размери от S до XXL, и детски – тюркоаз, светло розово, неон жълто от 3-4 годишни до 11 – 12 годишни.

Цветове за суичури - сив и черен цвят, размери от S до XXL.

Дизайнерски комплект тениска с тебешири за писане – 55 лв.

Дизайнерски комплект суичър с тебешири за писане –  80 лв.

Празничната коледна украса отлично може да бъде освежена с новата идея „Елхата със щастлива карма“! 

Двете коледни елхи, опаковани в удобен тубус, представляват многократни фотореалистични стикери - идеални за декориране на офиси, витрини, заведения и барове, домове, незаменими за детски стаи. Върху стенната елха децата могат да залепят с апликиране свои рисунки, цветни фигури, картички.

Размери на двете елхи в комплект:  голяма 158 х 60 см, малка 78 х 29 см.

Дизайнерски комплект ЕЛХИ в тубус – 58 лв.

.............................................................................................................................................................................................

Огледалото с магнити е красив пазител на реда - до вратата, в банята или в кухнята този стилен аксесоар помага да се откроят всички важни метални предмети в дома ви. Огледалото може да съхранява и важните ви бележки и картички, които да залепите с обикновен магнит върху него. То поставя не само предметите „на фокус“, но и самите нас – не забравяй да се огледаш днес!

Размери на огледалото: А4 и А3.

Магнитно огледало, размер А4 – 74,40 лв.

Магнитно огледало, размер А3 –105 лв.

Нестандартна трапеза за някоя от празничните вечери?

Дизайнерската покривка от „парашутна хартия“ е любим подарък, не само защото няма нужда да се глади! Тя засиява при пране на 60 градуса, изсъхва за минути и благодарение на изолиран долен слой е отлична и за пикник. Големият размер е идеален като покривало за фотьойли и дивани и създава смел акцент тип “Кристо“. Меката материя с нежни гънки е отлична и за завеса, както и за ушиване на възглавници. Предлага се в 4 размера.

Размери на покривката: 150 х 250 см; 150 х 150 см;  100 х 150 см;  кръгла 150 см.

Покривка „Тратория“ 150 см  х 250 см – 76 лв.

Покривка „Тратория“ 150 см х 150 см – 55 лв.

Shine like a Christmas STAR!

Атрактивните ярки цветове на светлоотразителните значки, копчета, стикери и висящи аксесоари – сребристо сиви, неоново оранжеви, ярко лимонено жълти,  бели или традиционно черни са отлични и като едноцветни, и като арт произведения, защото върху тях можете да рисувате ръчно символи или миниатюри! Те отразяват насочената светлина и сякаш казват през деня „Мисля глобално!“, а през нощта  "Ето, тук съм!".

Размери на светещите аксесоари – значка, висящ отразител, светло отразителен стикер: 55 мм.

Светлоотразителни комплект 4 копчета – 20 лв.

Светлоотразителна значка 55 мм – 9,50 лв.

Светлоотразителен стикер за текстил 55 мм – 6,50 лв.

Светлоотразителен висящ стик –10 лв.  

.............................................................................................................................................................................................

Черната памучна торба Milky Way, която достойно намери мястото си в музея за модерно изкуство в Европа, е от любимите ни!  Декорирана със сребристи галактики, тя е стилно допълнение  за всеки ден и всеки тип връхна дреха, дискретна през деня, активна през нощта – с млечния път от звезди, които проблясват ярко и мистериозно под светлината на прожекторите!

Размер на светлоотразителната чанта: 33 х 41 см.

Светлоотразителна чанта Milky Way – 45 лв.

Тази изящна къщичка за птици се сглобява за секунди. Отлична част от интериора, тя ще ви напомни за гората и планината, поставена в градината, или на терасата ще приюти пернатите ви гости, а, поставена в офис, или обществено пространство може да стане елемент от нов кът или ежедневен  спомен за  грижата към природата. 

Размер на къщичката за птици: 33 х 12 х 27 см, предлага се в черен и бял цвят.

Къщичка за птици – 66 лв.

.............................................................................................................................................................................................

Можете да разгледате тези и още от творенията на дизайнерите от Маrch Design Studio на  сайта www.march.lt. Зa да поръчате дизайнерските продукти пишете ни на и-мейл: [email protected].

.............................................................................................................................................................................................

Добави Коментар
Няма добавени коментари