НИСКОТЕМПЕРАТУРНИ РАДИАТОРИ  JAGA ОТ ТОТАЛ ТЕРМ ООД

  • 13.05.2022
  • Всички

Радиаторите LowH2O генерират по - голямо топлоотдаване използвайки по - малко енергия.Сърцето на всеки радиатор LowH2O е неговият уникален топлообменник произведен от ултра лек и супер проводим материал.

Пестим енергия...печелим топлина и комфорт!

Радиаторите с такъв топлообменник са много по-ефективни в сравнение с традиционните алуминиеви, панелни или чугунени радиатори.

JAGA предлага технология, която с ниското си съдържание на флуид, ниските температури и високата чувствителност (температурата на топлообменника спада дори, когато усети засилване на потока слънчеви лъчи, които навлизат в помещението), предлага комфорт, който ще задоволи и най-претенциозния клиент. Топлообменникът изработен от чиста мед, не ръждясва и пази инсталацията ви от замърсяване и корозия!

STRADA

Устойчиви и здрави!

Вертикалните линии на алуминиевата решетка и плоският преден панел придават на Strada устойчив характер, откъдето идва и името на модела. Технологията, скрита зад формата e внушителна. Отвътре се състои от мощен Low-H2O елемент, който гарантира изключително бързо и идеално регулирано отопление във всяка сграда. С топлообменник Low-H2O от чист мед и алуминий - изцяло неръждаем.

KNOCKONWOOD

Първият радиатор от натурално дърво.

 Дефинира нови стандарти в отоплението. Неговите форми са просто неустоими, а производителността му е изумителна. Решетката от дърво е покрита с полиуретаново покритие против издраскване, лак и UV защитен слой.


ЗА КОНТАКТИ:

02 971 7007, 088 7777 506
София п.к.1505, кв. Редута, ул. „Атанас Узунов“ 59 (близо до зала „Фестивална“)
[email protected][email protected]
www.totaltherm.com


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари