НОЛИНА – СТЕННИ ПАНЕЛИ, ПРОФИЛИ И ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

  • 21.09.2023
  • Всички

НОЛИНА добави към своето портфолио нова група продукти – DECOLUX профили и декоративни елементи, елегантно създадени за уникален интериор.

Добавяне на дълбочина и стил към всеки интериор с корнизи и рамки за стени DECOLUX

Висококачествени полимерни профили с висока плътност HDPS (High Density Foamed Polystyrene) за всяка част от интериора: КОРНИЗИ & ПЕРВАЗИ ЗА ИНДИРЕКТНО СВЕТЛЕНИЕ, ПРОФИЛИ И РАМКИ ЗА СТЕНИ. 

Тези декоративни елементи могат да се използват за създаване на красив и завършен преход между стените и тавана, за покриване на разширителната фуга между подовата настилка и стената, както и за добавяне на индиректно осветление към пространството.

УСТОЙЧИВОСТ

Профилите DECOLUX са 100% ВОДОУСТОЙЧИВИ благодарение на уникалната си формула.

Имат висока устойчивост на удар със своя слой SuperCap, висока издръжливост и дълготрайност в сравнение с други алтернативи. Могат да се режат, заковават или завинтват точно като дърво, както и да се прилагат върху неравни стени със своята полу-гъвкава структура. 

Профилите са фабрично грундирани и са готови за боядисване. Покритието им Soft Touch позволява да се нанася директно боя. 

ЕКОЛОГИЧНА ФОРМУЛА 

Изработени от рециклируеми ресурси и могат да се използват отново и отново през целия си жизнен цикъл! Също така не съдържат плесени, бактерии или термити, предотвратявайки неприятните миризми благодарение на полимерната си структура.

НОВИ МОДЕЛИ ЛИНЕЙНИ ПАНЕЛИ SLAT WALL

Стенните панели Slat Wall от НОЛИНА са изключително стилен акцент във всеки съвременен интериор. Те предлагат елегантен и модерен външен вид, подобряват акустичния комфорт в помещенията, издръжливи са и лесни за поддръжка и могат да се използват по различни начини за създаване на функционално и стилно пространство.

НОЛИНА предлага на склад линейни панели в различни цветови комбинации и два модела размер на профила 120х12мм и 121х21мм.

УСТОЙЧИВОСТ

Релефни панели с дървесна визия, но 100% водоустойчиви, удароустойчиви и лесни за почистване. Монтират се върху стената като декоративен елемент. Монтажът се изпълнява изключително лесно - чрез залепване с полиуретаново лепило. Това e издръжлив и лек материал, който е устойчив на драскотини, влага, което го прави идеален за ползване в зони с голям трафик. 

ПОДОБРЯВАТ АКУСТИЧНИЯ КОМФОРТ

Благодарение на материала и неговата пространствена структура, тези декоративни панели подобряват акустиката в помещението, спомагат за шумоизолацията и елиминиране на ехото в по-големи пространства.

ЕЛЕГАНТЕН И МОДЕРЕН ВИД

Стенните ламели Slat Wall са предназначени да създадат елегантен и модерен външен вид на всяка стая. 

Стенните панели профили и декорации могат да бъдат изключително функционални и декоративни елементи в интериорния дизайн. В зависимост от тяхната конкретна употреба и избор на материали, те могат да се отличават по практичност, дизайн, акустични характеристики, дълготрайност и други аспекти. 

СТЕННИ ПАНЕЛИ INSPIRO & DUMAWALL – МОДЕРНИ И ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИНТЕРИОРА С ЕФЕКТ НА ПЛОЧКИ ОТ МАЛКИ ДО ГОЛЕМИ ФОРМАТИ


ЗА КОНТАКТИ:


0886 087 267
[email protected]
www.nolina.bg

Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари