НОВИ КОЛЕЦИИ ВИНИЛОВА НАСТИЛКА ОТ ARBITON

  • 13.12.2022
  • Всички

Две нови колекции и толкова много възможности. С новите колекции Woodric и Woodric EIR на Arbiton може да изберете от 24 красиви дъбови декора, за да завършите вашето мечтано търговско пространство. Независимо дали става въпрос за ресторант, офис или жилище, може да изберете идеалния под за вашите нужди от Arbiton

Нова производствена технология EIR (Embossed in register synchron), означава че Колекция Woodric EIR е  допълнително подобрена със синхронизирана дървесна структура, отразяваща най-реално красотата на истинското дърво! Реалната дървесна структура означава уникален дизайн. Истинско усещане на дъски. Само вижте колко красив изглежда Дъб Лавант от тази колекция...

Настилките са най-високо качество на изработка с HD Mineral Core и Titanium Nano Layer, произведени в Европа и се предлагат на българския пазар от НОЛИНА

Специалното покритие Antiscratch - Titanium Nano Layer е допълнителен слой лак, който увеличава устойчивостта на надраскване на панелите до 30% в сравнение със стандартния под. Технологията HD Mineral Core гарантира стабилността на размерите дори в много слънчеви помещения /няма промяня на размера поради температурни колебания/ и 100% водоустойчивост, което е и едно от най-големите предимства, които виниловите настилки имат пред естественото дърво. 

Дали обаче тези функции наистина са толкова важни? 

Водоустойчиви панели за всички стаи

Единният под в цялата къща е доминираща тенденция сред архитектите и дизайнери от няколко години. Ако искаме да имаме безпрагова и безфугова подова настилка в цялата къща, може да има само един избор. Водоустойчивостта на виниловите панели, която е необходима характеристика в кухнята, вестибюла или дори банята, ще бъде допълнително предимство в спалнята или детската стая. Особено при последното водоустойчивият под може да бъде от решаващо значение.

Водоустойчивите панели са от съществено значение в кухнята

Кухнята е сърцето на дома, тук прекарваме много време. И тук подът трябва да издържи изключително трудни условия. Не само интензивна употреба, но и чести разливания, пръски и висока влажност практически всеки път, когато се готви. Плюс падащи предмети и имаме рецепта за подовия Армагедон. Затова водоустойчивите и удароустойчиви винилови настилки на клик система Arbiton са много добро решение за кухнята.

Струва ли си да се инсталират водоустойчиви панели навсякъде?

Вероятно спалнята или хола не се нуждаят от водоустойчив под, но виниловите дъски имат редица други характеристики, които ги правят идеален материал за тези помещения. Те са тихи, приятни на допир и топли. Имат много добра топлопроводимост и затова гарантират висока ефективност на подовото отопление. Освен това, когато избираме подова настилка в къщата, разглеждаме проекта като едно цялостно свързано пространство.

Новите колекции Woodric и Woodric EIR са на широки дъски с размер: 229 х 1220 мм, без повторяемост на дизайна в 1 пакет (всяка десета дъска е с различен дизайн). Дебелината е само 4 мм, което дава възможност за поставяне върху стара равна настилка при реновация. Може да се полага до 200 м2 без дилатационни фуги. Те изглеждат като естествено дърво и са толкова устойчиви, колкото и керамичните изделия. 

Уникалният им дизайн на дърво отговаря на изискванията на всеки интериор. Мебелите, аксесоарите и текстила определят вътрешността, но подовата настилка е мястото, от където започва всичко!


ЗА КОНТАКТИ:


0886 087 267
[email protected]
www.nolina.bg

Facebook
Instagram


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари