НОВО РЕШЕНИЕ ЗА ДУШ ПРОСТРАНСТВОТО

  • 27.11.2019
  • Всички

Всички искаме баня, която едновременно да бъде отражение на нашия личен стил и да осигурява комфорта, от който се нуждаем. Освен нужните удобства е важно пространството да бъде наистина функционално. За щастие, чрез внимателно планиране и избор на подходящ дизайн, можете да имате всичко. Но за някои банята може да бъде истинско предизвикателство, придружено с месеци продължаващ ремонт. Пространството често е малко, но изпълнено с доста функционални изисквания и макар да има много страхотни идеи за планиране на баня в социалните мрежи и не само, е трудно да се знае кои ще сработят. Тенденциите в изграждането на модерен и съвременен дизайн на баня включват доза дизайнерски усет, пространствена ефективност, както и приятна атмосфера. Ако вашият проект изисква цялостна реконструкция на банята, трябва да обърнете специално внимание на материалите, които ще използвате, защото всички искаме нещата да се случват бързо, лесно и качествено.

Несъмнено при обновяването на банята отделяме най-много време при избора на облицовка за стените, защото това е помещението, в което влагата е в пъти по-висока. Предимно се залага на познатите фаянс или гранитогрес като изпитани материали във времето. Само че множеството мокри и мръсни процеси при ремонта с традиционни плочки, както и мухлясващите фуги в последствие – предизвикателство за всяка една домакиня, наложи търсенето на добри алтернативни варианти през последните години.

Фирма НОЛИНА предлага изцяло НОВО РЕШЕНИЕ ЗА ДУШ ПРОСТРАНСТВОТО: иновативните PVC панели - Dumawall XL от Dumaplast, които са 100% водоустойчиви. Обновяването може да бъде извършено в рамките на един ден, защото PVC панелите от тази серия са с удивителните размери: 90/260 см. с 5 мм дебелина – атрактивно и практично решение за вашето душ пространство. Благодарение на голямата покривна площ монтажът се осъществява изключително бързо и лесно, директно върху стари плочки с бързовтърдяващо лепило DumaFix. Веднъж монтирана, стената ще има естествен чар, без неудобството от почистване на мръсни или натрошени фуги. Dumawall XL панелите имат предимството, че са безфугови и много лесени за поддръжка: всичко, от което се нуждаете е мека кърпа и малко сапунена вода!

Що се отнася до дизайна, предлага се широка гама от декоративни възможности. От бетон до обикновен бял цвят, серията е изцяло съобразена с интериорните тенденции и ефектът е изненадващ! Колекция Dumawall XL може да бъде перфектен завършек на всички вътрешни пространства, на които искате да придадете луксозна визия за часове. И не на последно място – панелите Dumawall XL са топли на допир и лесно се съчетават с плочките Dumawall + от същата серия.

Dumawall XL е иновацията, с която може да постигнете максимата:  Малко усилие за голям комфорт.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:

София, бул. Асен Йорданов №9

тел./факс:  0886 087 267

[email protected]

www.nolina.bg

За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари