НОВОСТИ В КАТАЛОГ 2023 НА ERKADO

  • 19.05.2023
  • Всички

Нови цветове
ERKADO разшири разнообразието си от декори за интериорни врати с няколко внимателно подбрани нови цветови варианта с CPL покритие: морско синьо, тъмнозелено и пепеляво, орех класик, дъб ретро и дъб класик. Независимо дали предпочитате традиционни или по-модерни нюанси, каталогът предлага избор за различните вкусове.

Нови серии врати

В каталога за 2023 г. на ERKADO са представени две нови изискани серии врати: AMARYLIS и PEONIA. И двете серии се отличават с масивна конструкция на рамката и остъкляване, декорирано с  двустранно залепени шпроси с ширина 25 мм. Шпросите  осигуряват повишена издръжливост и придават на тези врати нотка на елегантност и изтънченост. AMARYLIS е изцяло остъклена и е подходяща за модерни и минималистични интериори, докато PEONIA е частично остъклена и е идеална за рустикални или винтидж стилове в интериора .

Серии с нови предложения

Серията EPIMEDIUM е допълнена с модела EPIMEDIUM 6, който се отличава с асиметричен дизайн с вертикално остъкляване /прозрачно, млечно или черно/, в комбинация с плътни панели. Това му позволява да се откроява в смели интериорни аранжировки .
Стъклените врати GRAF също са с ново попълнение и вече включват модела GRAF 65, изработен с черно, непрозрачно стъкло. По този начин той съчетава дискретността на масивните врати с ефирността на стъклените, а резултатът е модерно и стилно интериорно решение .
 

Нови декорации с интарзия

Вратите с интарзия предлагат артистични възможности за повишаване на визуалната привлекателност на жилищните пространства. Към предлаганите до момента възможности се добавят и нови декоративни елементи с  широчина 8 мм или 50 мм, разположени вертикално или хоризонтално от двете страни на крилото. Цветовите варианти на интарзия включват черно, дъб, четкана/матирана/ стомана, четкано злато и четкана мед .
 

Монтаж на корони и пиластри

Интересно допълнение в каталога за 2023 г. на ERKADO е предлаганата възможност за монтиране на корони и пиластри по заявка. Тези допълнителни елементи могат да подобрят цялостната естетика на вратата и да добавят персонализация с нотка на лукс и изтънченост в интериора. В заключение, каталогът на ERKADO за 2023 г. представя редица нови възможности, за да отговори на новите изисквания в естетиката на интериорния дизайн. Можете да намерите вратите и аксесоарите  на ERKADO в магазините на Флор Декор - доверен представител на полския производител в България .

Флор Декор предоставя и комплексни услуги, целящи да осигурят най-добрите решения на достъпни цени, които включват: професионална консултация, оглед с взимане на размери, доставка и разнос, монтаж с гаранция.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари