НОВОСТИ В КАТАЛОГА НА СТОМАНЕНИТЕ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА 2024Г

  • 01.09.2024
  • Всички

Колекцията стоманени врати за къщи ERKADO се състои от над 25 модела, които се предлагат в богат набор от цветове, за да можете да съобразите вратата с характера на вашия дом. През 2024 година компанията допълва порфолиото си, като представя две нови серии врати - BAZYLEA и ROTTERDAM. Освен това тя добавя и нови модели в съществуващите вече серии.

НОВИ СЕРИИ СТОМАНЕНИ ВРАТИ НА ERKADO 

СЕРИЯ BAZYLEA - МОДЕРНОСТ И ТРАДИЦИЯ 

Серията BAZYLEA е въплъщение на модерността и традицията. Вратите от тази серия се отличават с дъговидно остъкляване, което им придава уникален чар. Моделите включват разнообразие от цветове и дизайни, за да задоволят всяко предпочитание. Те са създадени да подхождат както на класически, така и на модерен стил на архитектура. 

  • BAZYLEA 1 и 3 са модели с изчистен и елегантен дизайн с дъговидно остъкление;
  • BAZYLEA 2 и 4 освен дъговидното остъкление притежават и декоративен панел в различни цветове;
  • BAZYLEA 5 съчетава визията на BAZYLEA 1 с хоризонтални фрезовани линии на плътната част за повече естетика.

СЕРИЯ ROTTERDAM – БЛАГОРОДНА КЛАСИКА

Ако обичате английския стил, вратите от тази серия са създадени за вас. Съчетават се перфектно с фурнири, имитиращи дърво, като придават на интериора ви топла и уютна атмосфера. Големите, овално извити в горната си част стъкла, позволяват на естествената светлина да прониква през вратата, което прави пространството по-светло и приветливо.

  • ROTTERDAM 1 и 2 са класически модели с изчистени линии и цяло стъкло за повече светлина вътре;
  • ROTTERDAM 3 и 4 имат добавени вертикални и хоризонтални шпроси на стъклото за любителите на по-разчупените визии.

НОВИ МОДЕЛИ В СЪЩЕСТВУВАЩИ СЕРИИ

Голяма част от съществуващите серии стоманени врати са обогатени с нови модели, за да имате повече избор. Ето кои са най-интересните новости:

Серия EBERN, подобно на ROTTERDAM, притежава голямо и светло остъкление за тези, които харесват проникващата през вратата светлина в помещението. Към съществуващите възможности са добавени още 3 модела: един с цяло стъкло и два с добавени шппроси за повече визуални акценти.

Един от бестселърите в портфолиото на стоманените врати на ERKADO - SINGEN, също е разширен с два нови модела. Тук универсалното вертикално остъкляване може да бъде допълнено от дискретни геометрични детайли в няколко варианта. Във всеки случай издълженото остъкление подчертава класата на вратата и на къщата като цяло.

Към серия HORN са добавени два модела със стъклен панел LACOBEL BLACK, разположен в една равнина с повърхността на крилото.

Някои от моделите в LIEMEN, SELTERS и TREBUR вече имат разновидности с хоризонтални фрезовани линии на плътната част, което също води до разширяване на сериите.

ЦВЕТОВЕ НА СТОМАНЕНИТЕ ВРАТИ

Стоманените врати на ERKADO се предлагат в над 16 фурнира от PVC, като нов декор за 2024 г. е копринен антрацит. Благодарение на богатия избор можете без проблеми да постигнете последователна композиция на дома си, като лесно съчетаете цвета на вратата с останалата част от екстериора.

ПРЕДИ ВСИЧКО СИГУРНОСТ

Входните врати ERKADO са изработени от стоманена поцинкована ламарина с PVC покритие. Крилото е с пълнеж от полиуретанова пяна, а рамката е от лепена борова дървесина. Това е специално разработен продукт за използване на открито. PVC покритието се отличава с висока устойчивост на променливи атмосферни условия, UV-лъчение и механични повреди. Текстурата, адаптирана към декоративния мотив, повишава естетическата стойност на вратите, в добавка към техните качества за безопасност и устойчивост.

Стоманените врати ERKADO стандартно осигуряват защита срещу взлом на ниво клас RC2. Това означава, че насилственото отваряне на такива врати изисква използването на специализирано оборудване, което ефективно обезкуражава крадците.

Вратите се предлагат с различна дебелина на крилото /от 64 до 88 мм/, от което се определя коефициентът на топлопредаване – колкото е по-нисък /при дебелина 88 м/, толкова по-малки са загубите на енергия. С намаляване на дебелината на крилото намаляват и топлоизолационните качества на вратите.

С новостите в каталога си за 2024г. ERKADO разширява възможностите за избор на подходящата стоманена врата за тези, които търсят сигурност, комфорт и естетика за своя дом. Можете да ги намерите в шоурумите на Флор Декор - утвърден представител на полския производител у нас. Монтажът с гаранция, предлаган от Флор Декор, както и останалите комплексни услуги, предоставяни от него /консултация с личен асистент, оглед и вземане на размери, доставка и разнос/ са допълнителен аргумент в полза на избора им.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари