OБНОВЕТЕ БАНЯТА СИ С НОВИТЕ ДУШ СИСТЕМИ ЕUPHORIA 260 & EUPHORIA 310

  • 04.03.2021
  • Всички

Няма нужда да чакате и секунда повече, за да подновите душа си. С душ системи GROHE Euphoria можете да освежите банята си за нула време, като едновременно ще създадете модерна атмосфера, подходяща за цялото семейство, и ще увеличите комфорта под душа. Обновената серия душ системи предлага комбинацията от модерен дизайн и удобни технологии, които да поставят финален щрих в интериора и да осигурят сигурност и удоволствие при вземането на душ.
 
Създадена за да осигури лесна и бърза инсталация, серията Euphoria е идеална за изчистените модерни бани. Тя предлага и функции за безопасност, които се грижат за цялото семейство. Подходяща е за бързо освежаване на банята, което да направите сами, благодарение на системата FastFixation с регулируеми планки, даващи възможност да използвате съществуващите отвори в стената. Душовете GROHE Euphoria са оборудвани с технология GROHE CoolTouch. Вътрешните водни пътища на термостатните смесители осигуряват изолация между горещата вода и повърхността на смесителя. Това гарантира, че повърхността на душа никога няма да е прекалено гореща на допир, предотвратявайки риска от изгаряне. Като прибавим тънкия дизайн и щедрите размери няма как да се отрече, че GROHE Euphoria е перфектната душ система, която ще превърне банята ви в удобна, релаксираща зона, на която всеки да се наслаждава.


 
С душ системи GROHE Euphoria 310 CoolTouch не е нужно да избирате между красив, модерен стил и безопасност за цялото семейство. Душ питата Rainshower Mono 310 е съсредоточена върху удоволствието. Щедрите размери ви осигуряват повече пространство за движение под душа, като предлагат по-широко водно покритие с нежната струя Rain, която е перфектният начин да отмиете стреса от натоварения ден. Или съобразете вида струя с настроението си, като изберете между трите вида струи на ръчния душ Vitalio Joy 110 Massage. Отпуснете се със струя Rain, спестете вода със SmartRain или освободете стреса с мощната струя Massage. 

Управлението нa душа е лесно и удобно дори с насапунисани ръце, благодарение на специалната ергономична форма на MetalGrip ръкохватките.

Насладете се на по-безопасно и по-приятно душ изживяване, с лесната за инсталиране, душ система GROHE Euphoria 260 CoolTouch. Всички душове в колекцията са с обновен, още по-модерен дизайн, предлагащ превъзходни функции за повече комфорт на цялото семейство.


Голямата душ пита Euphoria 260 предлага избор между три вида струи. Със завъртане на удобен бутон, позициониран в средата на душ питата, може да изберете между три вида струи – мощна Jet струя, ободряваща SmartRain струя и струя Rain, създаваща релаксиращо усещане за нежен летен дъжд. Или изберете една от трите струи на ръчния душ Euphoria 110 Massage.

 
Специалната повърхност на ProGrip ръкохватките гарантира лесно контролиране на дебита и температурата на водата дори с мокри и насапунисани ръце. Същата повърхност улеснява и използването на плъзгача на тръбното окачване. Практичността е допълнена от истинска наслада при Euphoria 260 CoolTouch. 

Повече място за движение, изобилие от функции, според настроението ви, и спокойствие, благодарение на иновативни технологии – с GROHE Euphoria идеалният душ никога не е бил по-достъпен.


..........................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg

..........................................................................................................................................................................................

     

ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари