ОРГАНИЧНА ЕСТЕТИКА С ОБНОВЕНАТА СЕРИЯ GROHE ALLURE

  • 23.03.2022
  • Всички

Забързаното ежедневие може да бъде изтощаващо и за това е все по-важно да се грижим за своето благосъстояние. У дома банята често е едно от основните места, където отделяме време за себе си и се отпускаме напълно. Избирането на подходящите продукти и създаването на приятна атмосфера е ключов фактор за пълноценна релаксация. За да помогне на потребителите да създадат усещане за личен спа център в своя дом, GROHE представя обновената серия Allure

Популярната серия смесители GROHE Allure е подобрена, за да се превърне в истински дизайнерски акцент, отличаващ се със завладяващ минималистичен и изключително тънък дизайн – сега още по-привлекателен, благодарение на подчертаната си органична естетика. Новият GROHE Allure ви позволява да създадете перфектно хармонично изживяване в банята според личния вкус на клиента: универсалната гама включва смесители с размери от M- до XL- или дори XXL, с различни варианти за монтаж – стенен или върху плот. 

Освен това новата линия Allure предлага и свободностоящи смесители и чучури за вана, четири- или петдупкови комбинации, както и опции за биде, като всичко това позволява цялостен дизайн на банята и повече свобода в проектирането. Аксесоари като дозатори за сапун, закачалки и халки за кърпи поставят финалните щрихи в банята – за релаксиращи спа моменти у дома. Серията Allure предлага избор от различни цветни покрития: Chrome, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset и Hard Graphite, с които да персонализирате банята до най-малкия детайл. Благодарение на специалната PVD технология, цветовете са изключително равномерни и устойчиви на износване, надрасквания и силни удари. Това гарантира, че потребители ще се радват на красивия външен вид на продуктите години наред.

Освен изящен външен вид, серията впечатлява и с удобни функции. Технологията GROHE EcoJoy намалява консумацията на вода до 5,7 l/min, без да прави компромис с производителността, а чучурът е оборудван с регулируем аератор GROHE AquaGuide, което означава, че ъгълът, под който пада водния поток, може да се регулира спрямо формата и дълбочината на умивалника, така че да не се получава изплискване.


ЗА КОНТАКТИ:


02 971 25 35
[email protected]
www.grohe.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
D change
I am actually thankful to the owner of this web site who has shared this wonderful post at at this place.
D Change
There's definately a lot to find out about this subject. I love all of the points you've made.