ОТ 20 НОЕМВРИ СЕ ПРИЕМАТ ПРОЕКТИ ЗА УЧАСТИЕ В 19-ТО ИЗДАНИЕ ОТ КОНКУРСА IDEAL STANDARD БАНЯ НА ГОДИНАТА

  • 05.12.2022
  • Всички

От Dibla сме радостни да споделим, че Ideal Standard подготвя нови предизвикателства към архитекти и интериорни дизайнери в предстоящото издание на националния конкурс „Баня на годината“. В състезанието за интериор на баня категориите за участие са насочени както за архитекти и дизайнери и доказали се професионалисти, така и за студенти, които да се запознаят с многообразието от продукти на Ideal Standard, тяхната функционалност и приложение. 


Националният конкурс Ideal Standard "Баня на годината" се провежда за 19-та поредна година. Три са новите категории, в които могат да подават проекти, желаещите за участие в конкурса: 

  1. Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“.
  2. Категория за професионалисти: „Реализация с продукти на Ideal Standard“
  3. Категория за студенти 3D проект: „Банята на модерния човек с подход  Singular“

Концептуалните проекти трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка. В проектите трябва да има само продукти Ideal Standard. Важни критерии за висока оценка са: добре подготвена документация на проекта, спазване на нормативните изисквания,  функционалност на пространството и ергономичност и други. Критериите имат специфики, отговарящи на конкретната категория. 

Гласуването на журито ще бъде в онлайн платформа от 2 март до 15 март 2023 година. Журито, което ще оценява проектите, ще бъде в различен състав за всяка категория. В категория Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“ журито е в състав арх. Пламен Братков, арх. Радина Гешева, арх. Ангел Савлаков, ахр. Андрей Ходкевич, доц. Борис Сергинов, с председател главният дизайнер на Ideal Standard -  Роберто Паломба.

Председател на журито в категорията за студенти „Банята на модерния човек с подход  Singular“ (3D проект) е арх. Александър Бояджиев. Журито е в състав: арх. Ивета Попова, Ивайло Николов, Десислава Лазарова, арх. Пламена Георгиева, Мими Фъркова.

В категория „Реализация с продукти на Ideal Standard“ председател на журито е Христо Караиванов, директор Търговска организация клъстър Източна Европа на Идеал Стандарт. В журито са: Иван Гроздев, арх. Татяна Станчева, Симона Заркова, Божана Йорданова, Петър Бубев.

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 г. до 20 февруари 2023 година на официалния сайт на конкурса.

В 19-то издание на конкурса Баня на годината класираните на първо място в трите категории получават посещение на London Design Week през май 2023, организирано от Ideal Standard. Класиралите се на второ и трето място получават предметни награди, плакети и грамоти. 

Публиката отново ще избере своите фаворити и в трите категории, като ще може да гласува от 16 до 22 март 2023 г. Наградата за победителите „Баня на публиката“ е СПА уикенд.


ГРАФИК:

Подаване на проекти: от 20 ноември до 20 февруари 2023
Гласуване на журито: 02 - 15 март 2023
Онлайн гласуване на публиката: 16 - 22 март 2023
Финално събитие: Април 2023


НАГРАДИ:

Награда на журито на Ideal Standard "Баня на годината 2022“ в отделните категории е: 

Първо място в трите категории: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“, „Банята на модерния човек с подход  Singular“, „Реализация с продукти на Ideal Standard“ получават посещение на London Design Week през май 2023, организирано от Ideal Standard.

Второ и трето място в категориите: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“, „Банята на модерния човек с подход  Singular“, „Реализация с продукти на Ideal Standard“ ще получат предметни награди, плакети и грамоти. 

Награда "Баня на публиката"

Авторите на проектите-фаворити на публиката за всяка категория е СПА уикенд за двама в България. 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари