ОТКРИВАНЕ НА ШОУРУМ НА MODERN FURNITURE

  • 07.06.2024
  • Всички

Имаме удоволствието да Ви съобщим за предстоящото откриване шоурум на новоткритият бранд MODERN FURNITURE! Този шоурум ще бъде място за вдъхновение и едно отлично пространство, където може да намерите модерни и функционални решения за всеки интериорен проект. 

В шоурума ще можете да разгледате продукти от марките Almila и Isbir bedding, чиито есклузивни вносители са Modern Furniture. Almila е световноизвестен производител на сертифицирани детски мебели, със специфичен фокус върху иновациите и качество. 

Isbir bedding, от своя страна, предлага широка гама от спални, матраци и аксесоари, гарантиращи комфорт и качество на сън.

Освен двата ексклузивни бранда, MODERN FURNITURE разполага с богат асортимент от мека мебел, мебели за трапезария, кухня, модулни гардероби и още много други. 

Шоурумът на MODERN FURNITURE е не само място за разглеждане на стилни мебели, но и вдъхновяващо пространство за Вашият следващ интериорен проект. 

Заповядайте и разгледайте нашите предложения! 


ЗА КОНТАКТИ:

+359 879 223 138
гр. София, бул. Симеоновско шосе 102А
[email protected] 
www.modernfurniture.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари