ПАРТНЬОРИТЕ НА DIBLA.COM ЗА 2016

  • 23.02.2016
  • Всички

През последните години dibla.com се доказа като най-ползотворното и перспективно място за презентация на интериорни и продуктови дизайнери. Благодарение на възможността свободно да се регистрират и презентират чрез сайта, платформата представя повече от 380 професионални профила и над 1190 проекта. Dibla.com се превръща в своеобразен трамплин за едни от най-успешните дизайнери в страната. Днес платформата представя голяма част от най-добрите интериорни проекти, реализирани у нас.

Стремглавият растеж на платформата, резултатността и успехите на специалистите от dibla не останаха незабелязани от медиите, възложителите и фирмите в областта. През 2016г. голяма част от инициативите и най-големите събития на платформата са подкрепени от фирмите – лидери в своите области. Те оцениха високо възможността, която годишната партньорска програма на Dibla предоставя за развитието на бизнеса, изграждането на нови контакти, лесното и целенасочено презентиране на информацията, обратната връзка в реално време и всички варианти за подобрение на комуникацията между страните. Неспирната амбиция за развитие и усилената ни работа в посока оптимизация на работната среда, ни провокира да създадем един последователен цикъл от ежемесечни инициативи за взаимодействие, обмяна на опит и идеи, изграждане на контакти с цел по-успешна работа на професионалистите в бранша. 

В началото на месец април предстои и първото по рода си и мащаб събитие Design > People - ежегоден национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн. На това събитие за първи път ще се представи годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015”, нов продукт на dibla.com, който ще се издава в луксозен хартиен формат. Чрез  това издание ще отдадем заслуженото на българските професоналисти и ще демонстрираме високото ниво на предлаганата услуга – интериорен дизайн. В средата на годината предстои и първото издание на ежегодния национален конкурс за дизайн. Това ще бъде престижен конкурс, участието и победата в който ще бъдат стимулирани не само от привлекателния награден фонд, но и от високото признание на партньорите и гилдията. Освен това в годишната ни програма са включени множество на брой по-малки конкурси и отворени поръчки, събития с характера на тийм-билдинг – TIE UP (дизайнери, търговци и производители, заедно в неформална среда). Тези събития са още един начин, по който дизайнерите да вземат активно участие в обсъждането на казуси и проблеми по дадена тема и същевременно да създадат добри бизнес партньорства. 

Десет от водещите в своя бранш фирми, определиха dibla.com за тяхната най-успешна и преспективна възможност за постигане на тези цели и се включиха в годишната партньорска програма на платформата. Партньори на dibla.com за 2016г. станаха компаниите: НОЛА 7,  Carpet Max, Призма Лайтинг, BAUHAUS, Diem, Schneider Electric, Никром, Salex, Джия 2001, Ideal Standard.

Представяме Ви профилите на компаниите:

 


NOLA7

NOLA7 е инжинерингова и търговска компания, която от 1994 година досега е една от най-мащабните фирми в Европа в областта на реализацията на сложни лечебно-медицински, хидротехнически плувни съоръжения, аквапаркове и спа комплекси. За този период от време  са пуснати в експлоатация над 3500 обекта, като водните съоръжения са с общ обем над 750 000 куб.м. вода и са създадени контакти с крупни инвеститори, строителни компании, множество архитекти и клиенти по света. Следвайки своята мисия за удовлетворяване на потребителите си, фирмата създава собствен сет от дъщерни компании и представителства зад граница, в стремежа си да бъде близо до партньорите си. В компания са заети над 200 сътрудника, чиито знания и квалификация отговарят на завишените критерии при инженеринга на едно спортно-развлекателно съоръжение. Доверявайки се на този екип, Вие можете да разчитате на: висок професионализъм на всички етапи на работа; стил и качество на изпълнението; уникалност на Вашия проект; дълговечност на инвестицията Ви; бързина на изпълнение на проекта; коректност и грижа при поддръжката; консултантска дейност в съответствие с международните стандарти.

 


CarpetMax 
"Една идея повече за Вас от CarpetMax!"
Началото беше поставено 1996  год. и вече 20 години CarpetMAX е лидер в подовите настилки на българския пазар. Директен вносител от водещи Европейски производители в бранша.  Предлагани продукти от CarpetMax: мокети - нисък, среден и висок клас, мокети по дизайн; Килими (The Rug Gallery); PVC настилки; Изкуствени треви и специализирани спортни настилки; Ламинат и трислойни паркети; Тапети; Интериорни врати; Препарати за почистване и поддръжка на вълнени  и кожени изделия. Към настоящия момент компанията разполага със специализирана мострена зала в София и  мрежа от 17 собствени магазина в страната и два в чужбина - Скопие и Солун.
 


ПРИЗМА 

"Пълна подкрепа при решаване на задачи свързани с интериорно и техническо осветление!"
Фирма „Призма” е създадена през 1998г. във гр. Варна от хора, които работят в сферата на осветлението от началото на деветдесетте години на XXв. Колективът на фирмата съчетава потенциала на хора с 20 годишен опит в търговската дейност, дизайна и производството на нестандартни осветителни системи, както и в изграждането на фасадно, архитектурно, интериорно, концертно и не на последно място-коледно осветление за градска среда. Чрез използването на висококачествените осветителни тела и благодарение на натрупания опит, постигат качество, зад което да застават и дават гаранции за безпроблемна работа на цялата система за дълъг период от време. Една от първите фирми в България, която изпълнява професионално фасадно осветление. Техни заслуги са фасадното осветление на над 90% от сградите в гр. Варна, както и на много от емблематичните сгради с ефектно осветление в гр. София - Военен клуб, Софийската Синагога, Национална художествена галерия, Софийска Градска галерия, църква „Света Неделя” и други.



BAUHAUS

"За да стане добре!"
Благодарение на една добра идея BAUHAUS започва да пише своята история през 1960-а година. Тя отдавна се е превърнала в история на успеха. Всеки, който преди повече от 50 години е търсил инструменти, строителни  материали, бои и други, е трябвало да ходи от магазин на магазин, докато намери всичко необходимо. Когато DIY-идеята набира сила, BAUHAUS е първата верига, която реализира тази идея в Германия. Концепцията: BAUHAUS представя себе си като специалистът за работилницата, дома и градината и предлага пълен асортимент на едно място. От самото начало през 1960-а година BAUHAUS предлага голямо разнообразие за специализирана търговия, допълнено от компетентно консултиране, клиентско ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите. 

Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа. Магазините разполагат с всеобхватен асортимент, който надхвърля 120 000 качествени продукта в 15 търговски отдела. Днес компанията е представена със стотици специализирани центрове в цяла Европа: в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Словения, Словакия, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Холандия и разбира се в Германия.

 


DIEM

Компанията е основана през 1997 г. като частно дружество с цел търговия със стоки и услуги. Идеята на компанията е да обслужва клиенти с модерни и високотехнологични материали, продукти и технологии в сферата на производството на мебели, интериорното остъкляване, вътрешен дизайн и покривни, подвижни системи за остъкляване, произведени от водещи фирми в бранша, доставени и разпространявани на местния пазар, независимо в коя част на света са произведени. Основна цел - поддържане на атрактивни и нестандартни материали за екстериор и интериор, остъкляване и обзавеждане и разпространението им по цялата територия на страната, както и на Балканския регион в страни като Сърбия. Румъния. Македония и Гърция. Гамата от материали, които Дием ООД представя като единствен или основен дистрибутор на българския пазар, включва продукти като: фитинги за външни и вътрешни стъклени врати от неръждаема стомана, панти, фиксатори. свързващи елементи, системи за плъзгащи стъклени и дървени врати, парапетни системи от неръждаема стомана, мебелни крака за маси и мека мебел, мебелни панти, мебелни заключващи устройства с „Мастер“ ключ , алуминиеви системи за подвижни отваряеми покриви , 3D панели и плоскости за дизайн и архитектура от различни материали и много други. DIEM поддържа дистрибуторска мрежа в страната и материали на склад в много градове за улеснение на клиентите и оптимален обхват за потенциалния пазар.

 


Шнайдер Електрик

"Дизайн, комфорт и ефективност за жизненото пространство!"
Като специалист в електроразпределението и автоматизацията, Шнайдер Електрик предлага цялостни гъвкави решения за управление на сгради. От Building management системи, през умен дом, до завършващото докосване на ключа и контакта в интериора - нашето портфолио се грижи за дизайна, комфорта и ефективността.От 1836 до днес, Schneider Electric се е превърнала в световна фирма, специализирана в областта на енергетиката. Започнала от стоманодобивната индустрия, тежкото машиностроене и корабостроенето, тя преминава в областта на енергийния мениджмънт и автоматизацията. След 170 години история, Schneider Electric днес предлага решения, които да ви помогнат да направите максимума със своята енергия. Вижте по-долу как протича тази трансформация.

 


F2 by Nikrom

"Поддържаме високо качество на продуктите ни, задоволявайки в най - пълна степен изискванията на нашите клиенти!"
Група Никром, водещ мебелен производител в Европа и България, предлага дизайнерски продукти за дома, офиса и контракт сегмента чрез марката си F2. F2, собственост на Никром от 2009г. е марка с гама от над 300 продукта, разработени от водещи италиански и световни дизайнери. Главната колекция Living for People се продава в над 40 страни в цял свят и има клиенти като: Oslo Trade Fair, Shell, Paradise Center, Mega Moll, Ambasador Лондон, хотел Novotel, Unicredit Bulbank и др. Група Никром е доказал се производител за: IKEA, Calligaris, O&G Home & Contract, Kare Design, ADDA, MENU и & tradition, Remploy, Tenzo и др, както и партньор и представител на мебели Tom Tailor в България.



САЛЕКС

"Правилният партньор"
"Салекс"ООД е дружество създадено през 1993 година с основен предмет на дейност: търговия с материали за мебели. През годините компанията работи успешно за разширяване на асортимента, посредством съчетаване на традиционните продукти с най- новите тенденции в европейското мебелно производство. Заедно допринасят за перфектния резултат при реализиране на Вашите проекти, та дори и най-екстравагантните, при това бързо, удобно и ефективно.  Също така се грижат да не Ви е скучно, като постоянно обновяват и обогатяват предлаганите от тях продукти и декори. В помощ на своите клиенти Салекс предлага услугите разкрояване, кантиране и лакиране. За целта компанията е инвестирала в закупуване на най-съвременни машини, чрез които извършва професионално всички необходими операции. Зад успеха на Салекс стои един добре обучен и амбициозен екип от над 150 служители, който постоянно усъвършенства уменията си с цел пълно и професионално обслужване на изискванията на българския пазар. Всеки творец на мебели се нуждае от подходящите продукти, за да реализира  идеите си за  мебели и интериор. Ние можем да задоволим всяка Ваша потребност, защото зад нас стоят най-добрите европейски производители. Те ни се довериха и освен наши основни доставчици са наши партньори, носители на идеи и вдъхновение. Сред тях са: немската фирма Westag & Getalit -  работни плотове и стенни панели, HPL, Geta Core; световният гигант номер 1 в мебелния обков -  Hettich; Еgger -  ламинирани плоскости и кантове; Sonae Industria  -  MDF, и още много други. „Салекс” е синоним на качество, надеждност и близост до клиентите.

 


DJIA
"Добрият дизайн се прави с добри материали!"
„Джия 2001” ООД  е основана през 1996 г. в град Варна. Занимава се с внос и търговия на строителни материали и обзавеждане за бани. Фирмата  е вносител на марките Marazzi Group Spa ,  Florim Group Spa . , Flaviker Spa, Globo Spa, Newform Spa, TECE GmbH, PCI, Сика, HL както и продукти на други водещи в областта си фабрики. В подбора на партньори сме водени от целта да предлагаме качествени продукти с доказан дизайн и не на последно място достъпни ценово за нашия пазар. Предлагат на клиентите цялата гама материали в довършителната част и 3D визуализации, което им позволява да дават цялостни решения както в технически, така и във визуален план. Разполагат с магазини и складове в  градовете София, Варна и Бургас, което ги прави достъпни за клиенти от различни точки на страната.

 


IDEAL STANDARD
Ideal Standard е предпочитан от професионалистите. Архитекти и дизайнери спесифицират с нашите продукти важни проекти с високи изисквания: болници, стадиони, емблематични сгради, забележителни хотели, жилищни сгради и обществени места. Известни с издръжливост и качество, продуктите с марка Ideal Standard надхвърлят нормите и изискванията на индустриалните стандарти.
“Ние вярваме, че хората трябва да имат своята идеална баня като постижим стандарт. Ние създаваме качествени бани вече над 100 години. Това са нещата, които правим – от мивки и тоалетни чинии до вани и смесители. Ние сме специалисти в проектирането, производството и дизайна на идеалната баня. Тъй като красотата е субективна, хората искат персонални решения. Те имат свое виждане как банята им да функционира, да изглежда, да се усеща. Хората не приемат решения от рода на „един размер пасва на всички“. Нашият отговор на това може да бъде наречен „пространства, скроени по мярка“.
Ние вярваме, че можем да помогнем на хората да създадат своята „реална идеална” баня, защото сме експерти в ергономията на банята. „Ергономичен” звучи претенциозно, а всъщност е толкова просто: всичко е до създаването на дизайн, който поставя клиента в основата си, идея за „скроени по мярка пространства”, баланс между форма и функция. Ние имаме единствено по рода си разбиране за това как най-добре да използваме пространството. Начинът, по който мислим за дизайна на банята, балансира всички основни аспекти на ергономията: от безопасността, чистотата, естетическото удоволствие и комфорта - до спокойствието, тишината и душевния мир.
Над 100 годишен опит в създаването на бани означава, че ние знаем всичко за банята – от дизайна на перфектния смесител, до цялостното решение на пространството. И тъй като сами произвеждаме продуктите си с най-добрите материали и майсторството, което притежаваме, ние гарантираме, че всеки продукт е направен по най-висок стандарт.
Ние знаем, че баните могат да бъдат трудни за проектиране – прекалено малки, прекалено големи, пространства със сложни форми, опасно хлъзгави, претрупани или просто неудобни. Каквото и да е пространството, нашата цел е да вдъхновим с идеи и полезни съвети, като помогнем визията да се превърне в реалност, независимо от търсенията, бюджета или пространството.

Ние сме новатори – нашата Click технология спестява вода и енергия, нашата уникална Blue технология помага на домакинствата да пестят още повече скъпоценни водни и енергийни ресурси. Привлекли сме световноизвестни дизайнери от цяла Европа, за да моделираме бъдещето в банята. Светлини, текстури, цветове, нови материали и покрития – това са само някои от нещата, които изследваме за бъдещето.”

Добави Коментар
Няма добавени коментари