ПАРТНЬОРИТЕ НА DESIGN>PEOPLE 2020

02.11.2020 | Категория: Всички

Бихме искали и официално да благодарим на всички, които бяха част от тазгодишния форум Design > People 2020! За нас като екип беше много приятно да направим организацията и да бъдем домакин през тези три изключително ползотворни дни!

На всички, които не успяха да присъстват, по една или друга причина, ще се радваме също да сме полезни с тази статия. Имате възможност да се възползвате от една изключително добра селекция на фирмите, предлагащи продукти за интериора на българския пазар и достъп до техните контакти. И тъй-като винаги сме били внимателни с епитетите - този път си позволяваме да ги използваме единствено и само заради отзвука, който получихме на форума от присъстващите там - топ 100 дизайнери от цялата страна. 

 

ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ВСИЧКИ ПРЕЗЕНТАЦИИ ОТ ФОРУМА

вярваме, че ще са от голяма полза, както за професионалистите, така и за крайния клиент

 

Специални благодарности и за безапелационния професионализъм, представяне и усилия да се справим перфектно на: 

..........................................................................................................................................................................................

AEG и ELECTROSOUND.BG

 • Фирма Електросаунд е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG, Electrolux и Zanussi) в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на Електросаунд работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на техните клиенти при избора на електроуреди.
  Фирмата извършва доставки в цялата страна, но за да бъде още по-близо до клиентите си, освен изложбените магазини в София и Пловдив, скоро ще има такива в Бургас и Варна.
 • 0888 330 105, office@electrosound.bgwww.electrosound.bg 

 

AMPERA

 • Изработват иновативни продукти за по-специфичните нужди на дизайнери и архитекти. Основно работят със съвременни материали и технологии, използвани от водещи световни компании, и произвеждат 3D панели от мека пяна, 3D мека пяна от кожа и тапицерии и композитни елементи. Във философията им е желанието да предложат на пазара атрактивни решения с най-високо качество за интериор и екстериор, и да модернизират градската среда с новаторски и функционални съоръжения. Екипът от специалисти дизайнери и конструктори предлага артикули за обзавеждане от концепцията до завършване на проекта по изисквания на клиента.
 • 0887 410 663, hello@ampera-form.comwww.ampera-form.com, www.sofa-lab.com 

 

BIOboard

 • БИОборд ЕООД е производител на иновативни зелени интериорни покрития от северни мъхове и вертикални градини от различни видове естествени растения от серията WILD, които не изискват специална поддръжка. Те осигуряват усещане за автентична свежест, намаляват стреса и подобряват средата за живот в помещенията.
 • 0898 484 361, o­ffice@BIOboard.bgwww.bioboard.bg/bg/ 

 

BRONLIGHT PROFESSIONAL LIGHTING

 • Bronlight Professional Lighting предоставя цялостно обслужване в сферата на осветлението и осветителните технологии. Изгражда цялостен осветителен проект, Lighting design, съвместно с дизайнери и архитекти; проектира интериорно и архитектурно екстериорно осветление, включващ светотехника. Изгражда аварийно и евакуационно осветление, създава и въвежда в експлоатация системи за контрол и управление на осветлението. Предоставя експертни консултации по отношение изграждането, реконструкцията или модернизацията на осветлението на търговски, административни, индустриални и други обекти.
 • 0888 929 867, office@bronlight.com, www.bronlight.com

 

GARANT HOME DESIGN

 • Garant Home Design е немски бранд, обединяващ над 700 водещи международни компании в сектора на обзавеждането. Марката e създадена през 1956 г. от архитекта Йозеф Лаутен. Garant e един от най-уважаваните доставчици в областта на обзавеждането в Германия, сега достъпен и в България.
  В шоурумите на Garant Home Design Sofia ще намерите цялостно обзавеждане за дневна, спалня, трапезария и кухня. Фокусът е предимно върху масивни дървени мебели, висококачествен клас естествени материали, луксозна естествена кожа, тъкани, които са избрани въз основа на едни от най-високите критерии за качество.
 • 0882 380 656, info@garanthomedesign.comwww.garanthomedesign.bg 

 

GROHE

 • GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Основните ценности на бранда са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие. Благодарение на тях, марката може да предложи „Истинско удоволствие от водата". Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 награди за дизайн и новаторство, включително класации като "Germany's most sustainable large brands". GROHE  е първата компания в този сектор, която спечели приза от правителството на Германия - Компанията с най-добрата грижа за околната среда в Германия.
 • 0877 596 678, Stiliyan.halachev@grohe.comwww.grohe.bg

 

INTERSHOP

 • Intershop.bg е събирателна платформа на всички производители и марки матраци, топ матраци, легла и аксесоари. Тя осигурява бързо и лесно решение за избор и покупка на продукти за спалнята с най-удобния продуктов филтър.
  Intershop.bg Ви дава възможност за:
  - Поръчки на нестандартни размери и форми на легла и матраци!
  - Ползване на всички актуални промоции за категорията!
  - Индивидуална консултация за всеки клиент!
  - Безплатна доставка в цялата страна!
 • 0878 778 787, ivelina.g.georgieva@gmail.comwww.intershop.bg

 

CAMPA

 • CAMPA е филиал на френската индустриална група MULLER. Компанията проектира и произвежда дизайнерски радиатори и лири премиум клас, сертифицирани "Origine France Garantie". Марките Muller Intuitiv предлагат решения за топлинен комфорт без въглерод, в хармония с околната среда. Повече от 50 години CAMPA предлага елегантни и оригинални радиатори и лири, които са фино съчетание между дизайн и технология. Удобството не е само въпрос на технология, то е също въпрос на ноу-хау, изкуство и философия, които правят марката CAMPA пионер в областта на топлинния комфорт.
 • 0033 628 182 680, ternisient@campa.frwww.campa.fr 

 

KARE

 • Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични – никога скучни и винаги пълни с въображение и вдъхновение. От 1981 година компанията изненадва своите почитатели и партньори в световен мащаб с несравнимо разнообразие от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане.
  Те включват очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи „уау” ефект, както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина.
  KARE разполага с 3D модели на цялото си портфолио в платформата на 3Dwarehouse.
 • 0882 380 656, design@kare.bgwww.kare.bg 

 

COLOR HOME

 • ВАМКО ООД е създадена през 1994г. като компания за търговия на едно и дребно с бои, лакове, декоративни мазилки, стъклопакети и инструменти. ВАМКО ООД е изключителен представител за България на търговските марки LEVIS, SIKKENS, DULUX и VIVECHROM на концернa AKZO NOBEL, KLARA – Швеция, VALPAINT – Италия, VITRULAN – Германия, TEC7 - Белгия. През 1995 г. ВАМКО ООД стартира изграждането на магазинна мрежа за търговия на дребно. Със създаването на марката COLOR HOME, компанията налага визията си за модерно, комплексно, надеждно и екологично чисто боядисване на дома.
 • 0887 506 173, deco@vamko.comwww.color.bg 

 

MOBILADALIN

 • Румънска компания, производител на тапицирани мебели от 1992 г. С широка гама от висококачествени и дизайнерски продукти MobilaDalin е сред топ производителите на тапицирани мебели в региона. С разнообразието от материали, текстури и цветове, които се предоставят на разположение за клиентите, мебелите от MobilaDalin насърчават креативността и персонализирането на интериорните пространства в зависимост от желанията и личността на клиентите. Just ENJOY LIVING!
 • 0888 326 324, sales@mobiladalin.bgwww.mobiladalin.bg 

 

NOLINA

 • Нолина ЕООД е семейно дружество, представляващо водещи европейски компании повече от 20 години. Предлагат голямо разнообразие от външни и вътрешни облицовки, иновативни подови настилки с висока износоустойчивост и композитни плочки за баня от ново поколение, както и аксесоари за под, профили и довършителни елементи. Предлагат практични и съвременни решения за освежаване или за довършване на интериора и екстериора с разнообразие от цветове, а също и поддръжка и монтаж без мокри процеси и без да се губи време за ремонт.
 • 02 8411 065, nolina-sf@nolina.bgwww.nolina.bg

 

ПРИЗМА – СВЕТЛИННИ РЕШЕНИЯ

 • Съчетава потенциала на хора с опит в търговската дейност, дизайна и производството на нестандартни осветителни системи, както и в изграждането на фасадно, архитектурно и интериорно осветление.
 • 0887 999 299, sofia@prisma.bg, www.newlight.bg

 

SICIS

 • SICIS се ражда в Равена през 1987 г., за да възвърне величието на мозайката позабравена в хода на времето. Художествените мозайки - произведения на изкуството от всякакъв размер - се транспортират лесно до всяка част на света.
  Vetrite са големи стъклени плочи, произведени с помощта на полимери, впечатляват и с многофункционалостта си. Тesserae са текстили) в различни размери, формати и материали от най-високо качество, превъзхождащи всичко познато на пазара.
  SICIS Homе си сътрудничат само с майстори занаятчии, способни да дадат живот на изискани предмети: колекции от мебели, лампи, огледала, тъкани в съвременен стил.
 • 0877 431 829, tasia@sicis.com, www.sicis.com

 

ГРУПА TUBADZIN

 • Зад лидерската им позиция на полския пазар за фаянс и гранитогрес се крие 37-годишен опит. Разнообразието на продуктовия им асортимент по отношение на стил, дизайн, размер и приложение дава голяма свобода на клиентите в реализацията на техните проекти. Организатор са на международния конкурс за дизайнери TDA, защото оценяват и искат да награждават талантливите проектанти и архитекти. Работят със световноизвестни художници и дизайнери: Wojciech Siudmak, Dorotа Koziara и Maciej Zien. Знаят, че за да вдъхновяват, трябва постоянно да се развиват. Група Tubadzin е на българския пазар от 10 години.
 • 0886 666 092, n.stojanowa@tubadzin.plwww.tubadzin.plwww.ceramika-domino.plwww.ceramika-arte.pl

 

PHIVEX

 • Повече от 25г. ФИВЕКС предлага продукти, различни от масовия пазар, с гарантирано сертифицирано качество, екологично чисти и с дълъг срок на експлоатация.
  BAUWERK PARKETT – най-високите стандарти за качество и компетентност, здравословен начин на живот, екологична и социална отговорност – всичко това е отразено в техните паркети.
  OSMO е доказаният световен специалист в областта на дървесината: с продуктите от масив за интериора и екстериора и с маслата за тяхната защита!
  ФИВЕКС: „Нашият стремеж е Вие да спечелите повече, да спомогнем за подчертаването на Вашата индивидуалност и личния Ви стил на живот."
 • 02 9 581 334, office@phivex.comwww.phivex.com 

 

HiFRAME

 • Българска компания, която предлага иновативни интериорни и екстериорни решения за елегантното и функционално разполагане на телевизора, съобразно облика на Вашия интериор. Проектира и произвежда висококачествени стъклени рамки и стени за вграждане на TV екрани, смарт огледала за баня, кухненски вратички с вградени екрани; интегрира екрани в библиотеки и гардероби; изработва телевизионни рамки за асансьори, тераси, градини, басейни. Предлага и моторизирани телевизионни рамки.
  Представител на холандската фирма Safretti – производител на камини на пара.
 • 0882 643 635, office@hiframe.euwww.hiframe.eu 

 

SHNEIDER ELECTRIC

 • С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, в енергийната сигурност и системите за автоматизация. За деловия интериор и дома Schneider Electric предлага богата палитра от функционалности, вградени във вълнуващ дизайн. Управлението на осветлението, щорите, отоплението и останалите системи е достъпно през потребителски интерфейс от централен стенен панел или от мултифункционални бутони в изисканите серии Merten и Unica Class. Чрез мобилните им приложения комфортът и бързината на цифровия свят обогатяват жизнените пространства тук и сега.
 • 02 9 329 320, csc@schneiderelectric.comwww.se.com 

 

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2020

..........................................................................................................................................................................................

                                                         

                                                           

                                                                        

 

..........................................................................................................................................................................................

 

АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2021, КЛИНЕТЕ ТУК

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша. 

Добави Коментар

няма добавени коментари
Зареждане...