ПАРТНЬОРИТЕ УЧАСТВАЛИ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО - DESIGN > PEOPLE 2023

  • 05.10.2023
  • Всички

За осма поредна година, единствения по рода си годишен форум в България в областта на интериорния дизайн Design>People 2023, стана реалност. Вече осем години, благодарение на нашите партньори, които се включват в това приключение, форумът оставя след себе си незабравими моменти, много усмивки, приятелства и работни партньорства. Но това не е всичко, компаниите включили се в събитието, представиха своите иновации в продуктовите си гами и услуги, полезни практики и съвети, на които интериорните дизайнери откликнаха с интерес и възприемчивост. По време на кафе-паузите,а и след тях на коктейла, всички присъстващи гости на събитието имаха възможността да посетят изложбената зона, изградена от щандове с продуктови мостри и материали на всяка една фирма-участник, чрез които те доказаха, че желанията за прекрасен дом на всеки човек, могат да бъдат материализирани.

Искаме да изкажем благодарности за положените усилия, перфектното представяне и положителния дух на нашите партньори:


  • Schneider Electric

С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, в енергийната сигурност и системите за автоматизация. За деловия интериор и дома Schneider Electric предлага богата палитра от функционалности, вградени във вълнуващ дизайн. Управлението на осветлението, щорите, отоплението и останалите системи е достъпно през потребителски интерфейс от централен стенен панел или от мултифункционални бутони в изисканите серии Merten и Unica Class. Чрез мобилните им приложения комфортът и бързината на цифровия свят обогатяват жизнените пространства тук и сега.

Представителите на SCHNEIDER ELECTRIC говориха за дома на бъдещето, домашната автоматизация и цялата продуктова гама на UNICA и UNICA HOME, който компанията налага и се е превърнал в доминиращ в световен мащаб. Бяха разгледани и ключовите етапи на проектирането и изграждането на домашната автоматизация, както и тяхното допринасяне за опазването на планетата Земя.

Говорители на събитието бяха Наталия Петрова и Теодора Николова. 

Контакти на Schneider electric
029 329 320
[email protected]
www.se.com


  • Флор Декор

Флор Декор“ е компания, утвърдила своето място с традиции в търговията, още през 2013 г. В настоящия момент, „Флор Декор“ предоставя своите високи стандарти на обслужване и висококачествени продукти в някои от по-големите градове в страната  – София, Пловдив и Пазарджик. Компанията разполага с богато портфолио, съчетаващо в себе си креативни стенни декорации, подови настилки от най-висок клас и разнообразие от цветове и дизайни, а също така и иновативни или класически решения от висококачествени интериорни и входни врати, като те са ексклузивен представител на полската фирма ERKADO, чиито продуктови серии се състои от стотици модели с разнообразна цветова гама. Екипът на компанията се състои от собствени професионални монтажни екипи, сертифицирани посредством специализирани обучения в МОН. Компанията може да се похвали със хилядите входни и интериорни врати поставени през годините.

Представителя на „ Флор Декор“ представи своята фирма и портфолиото от продукти и услуги, фокусирайки се върху вратите на полския производител ERKADO, за който те са официален дистрибутор в България. Презентацията съсредоточи вниманието върху широкия асортимент иновативни и стилни врати, предлагани от ERKADO, подчертавайки тяхната роля в съвременния дизайн и функционалност на интериора.

Говорител на събитието беше Неделчо Гаджалов.

Kонтакти на Флор Декор
0885 640 700
[email protected]
www.floor-decor.bg


  • JAF - BULGARIA

Вече над 15 години ЙАФ България е водещо име у нас в доставката на висококачествени решения от дърво за интериорния и строителния бранш. Освен достъп до най-богатия асортимент от дървесни продукти в страната (над 6000 артикула), в лицето на ЙАФ архитекти, дизайнери, инвеститори, мебелисти и дърводелци разпознават професионален партньор, на чиито експертни консултации и прецизни услуги могат да разчитат. На Dibla Design>People ЙАФ България получи своя изява в ролята си на посланик на дървесината.

На презентацията, представителите на компанията, представиха фирмата, нейната история и мисия. Също така не оставиха и незабелязан най-актуалните дървесни интериорни продукти и впечатляващи референтни проекти, с които компанията се гордее.

Говорител на събитието беше Евтим Евтимов

Контакти на JAF - Bulgaria
072 568 31
[email protected]
www.jaf-bulgaria.com


  • Liebherr Bulgaria

Фирмената група Либхер е представена на българския пазар от много години. В Радиново са установени две производствени дружества на Либхер от различни отрасли. От 1999 г. Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвежда там висококачествени хладилници и фризери. От 2004 г. също в Радиново се установява Либхер-Транспортейшън Системс ЕООД и произвежда отоплителни, вентилационни и климатични системи за приложение в железопътния транспорт. В завода в Пловдив фирма Либхер Конкрийт Технолоджи Марица ЕООД от 2021-ва година произвежда високо качествени бетоновози за икономичен транспорт на бетон.

По време на презентацията, говорителят на фирмата запозна аудиторията с историята на създаването на бранда LIEBHERR, продуктовото им портфолио и възможноста за директно сътрудничество с дизайнери и архитекти. 

Говорител беше Димитър Благоев.

Контакти на Liebherr Bulgaria
088 6108 801
[email protected]
home.liebherr.com


  • INTESA

Интеза е създадена през 1992-ра година и е лидер в заключващите системи и оборудването на врати. Компанията разполага с добре развитамрежа от търговски обекти и центрове за обслужване на корпоративни клиенти в София, Пловдив, Бургас и Варна. Като водеща компания в бранша, фирмата предлага завършени
цялостни решения за сигурността, разнообразие на архитектурен обков и задвижващи механизми за интериорни и индустриални врати.

Говорители от компанията презентираха най-новите технологични и дизайнерски продукти от портфолиото на компанията. По време на презентацията те представиха скрити механизми като Compack и ErgonLiving, които редуцират обема, който интериорната врата заема с 50% и така оптимизират пространството. Акцент беше поставен и върху черната smart дръжка за врати Mul-T-Lock със сензор за пръстов отпечатък, дизайнерската дръжка от розов бетон Juno и специалното защитно PVD покритие, което защитава обкова от надраскване и корозия.

Говорители на събитието бяха Любомир Стоятнов и Теодора Стоявнова

Контакти на Intesa
0885 619 100
[email protected]
www.intesa.bg


  • Curtains Bulgaria

Curtains Bulgaria започва своята история през 2002 година, като преди това собствениците създават верига от магазини за интериорен текстил – пердета, завеси, щори, дамаски, корнизи и аксесоари за дома. Екипът им е изграден изцяло за професионалисти в областта на текстилната декорация, а продуктите им се предлагат на територията на цялата страна, като в градовете – София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора. Фирмата е официален представител и вносител на висококачествени европейски текстили на конкурентни цени, като тяхно предимство са кратките срокове и бързата доставка. Като професионалисти застават категорично зад обещанието, че могат да удовлетворят всеки един клиент и да го накарат да се чувства добре от направения при тях избор!

По време на своята презентация компанията показа устойчивия дизайн в интериорния текстил. Те представиха новите платове в колекциите си, които са изработени от органични материи и изцяло рециклирани тъкани. Най- впечатляващ се оказа текстилът, който има свойството да пречиства въздуха, като намалява неприятните миризми и отстранява вредните микроскопични частици.

Говорител на събитието бяха Николай Ковачев.

Контакти на Curtains Bulgaria
0882 371 917
[email protected]
www.curtains.bg


  • AEG & Electrosound.bg        

Фирма „Електросаунд“ е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG, Electrolux и Zanussi) в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на „Електросаунд“ работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на своите клиенти при избора на електроуреди.

По време на своята презентация от „Електросаунд“ представихa иновации и ключови продуктови акценти за настоящата и следващата година. Особено внимание обърнахa на начина на монтаж на техните уреди. Не пропуснаха и да покажат гордостта си за предстоящата поява на най-новият и единствен за сега готварски плот от сапфирено матово стъкло, което ще бъде предложен на техните клиенти още през първата половина на 2024 година.

Говорител на събитието беше Спасимир Чорбаджийски. 

Контакти на AEG и Electrosound.bg
0888 330 105
[email protected]
www.electrosound.bg


  • Мебели Carmen

Историята на Carmen започва през 2009 година, като първоначално брандът е специализиран изцяло в офис обзавеждане. През годините асортиментът постепенно се разширява и днес включва богато разнообразие от мебели за всеки вкус – от иновативни модели за любители на съвременния интериорен дизайн, до такива с класическа и изчистена визия за традиционалистите по душа. Вече над 10 години мебели Carmen предлага на българския пазар стилно и висококачествено обзавеждане за дома и офиса. При тях ще откриете богат избор на ъглови дивани, фотьойли, холни маси, спални, свежи решения за трапезарията и модерни функционални мебели за офиса.

По време на своята презентация, представителите на фирма „Биттел“ представиха пред аудиторията част от колекцията си мека мебел, трапезария, ергономични бюра и столове, както и градински мебели. Компанията презентира също как работи системата за достъп до 3D модели на мебелите – нова и полезна опция на сайта им за всички интериорни дизайнери.

Говорител на събитието беше Марияна Вулджева.

Контакти на Мебели Carmen.
0879 930 267
[email protected]
www.carmen.bg 


  • COLOR HOME

Фирма Вамко е създадена през 1994 г. Позната още под марката COLOR HOME, компанията развива своята визия за винаги актуални тенденции при боитe, мазилките и екологичните с високо качество продукти за стени. Eдна година след създаването си, Вамко става изключителен представител и вносител на продуктите на световния лидер – AkzoNobel, познат с марките Levis, Sikkens и брандовете Dulux и Vivechrom. От 2008 г. Вамко е и официален представител и на VITRULAN- производител на стъклофибърни тапети. Вамко има и собствена марка бои и лакове KLARA, която се произвежда в Швеция. От 2017 г. компанията става и официален представител на италианската марка VALPAINT –утвърдено име в създаването и производството на декоративни бои и мазилки. Към палитрата от продукти на COLOR HOME през 2017 г се присъединява и TEC7 – белгийски бранд монтажни лепила и почистващи препарати с изключителни качества.

По време на презентацията беше представена историята и мрежата от търговски обекти на компанията в страната. Бяха поставени акценти на основните марки, с които Color Home работи, както и техните специални продукти, бои, лакове, масла и други. 

Говорител на събитието беше Евгени Ерменков.

Контакти на фирма Color Home
0888 217 130
[email protected]
https://vamko.bg


  • GTT Bulgaria

Убедени в качеството и уникалността на италианския дизайн за домашен уют, интериор и екстериор, вече 20 години фирма "Джи Ти Ти" ООД присъства на българския пазар като ексклузивен представител на италианските марки. Всяка от тях е гарант за сигурност, стил и комфорт. "Джи Ти Ти" предлага решения за сигурност и естетика в духа на италианската елегантност и изтънченост. Всеки продукт носи гаранцията за качество и италианско вдъхновение. Стиловата палитра варира от чисто класически стил през индивидуалните авторски проекти на клиента до уникални решения на едни от най- успелите в Италия интериорни дизайнери.

На презентацията си фирма GTT бе поканила специално от Италия Г-жа Елиза Бараусе – второ поколение собственик на фирма Barausse, която представи пълната гама от системи за интериорни врати, произвеждани във фабриката в Италия. Присъстващите бяха запознати с всички иновации, включващи стандартни, плъзгащи се, сгъваеми и въртящи се интериорни врати, преградни стени, интегрирани в стените врати и ламперии.

Говорител на събитието беше Елиза Бараусе.

Контакти на фирма GTT
0888 403 889
[email protected]
https://gtt.bg


  • NOVACOLOR

NOVACOLOR e лидер в сектора, в производство на висок клас  висококачествени декоративни бои и мазилки, и е първата компания в света в тази област, която прилага подхода MASS BALANCE  - използване на биомаса в производствения цикъл и замяна на изкопаемите ресурси с възобновяеми. Чрез богатата им гама от продукти, подкрепят архитекти от цял ​​свят с устойчиви материали, които напомнят древни техники и най-добрия италиански стил. С респект към природата, се стремят да променят и навиците на потребителите към употреба на по - екологични материали. Novacolor e първата компания в Италия  и първият производител в света от сегмента висок клас продукти, която получава  RED cert2 -сертифика, който се дава на компании, които инвестират в устойчиви суровини. NOVACOLOR разработва и минерални покрития с ниско съдържание на добавени свързващи вещества, както и сертифицирани продукти за намаляване на съдържанието на формалдехид, титан и VOC.

В тяхната презентация, фирмата представи новата производствена система MASS BALANCE, сертифицирана чрез партньорството с немската компания BASF, която осъществява нов тип производство, чрез заместване на изкопаеми ресурси с възобновяеми, получени от биомаса. Не остана и по-назад представянето им на богатата гама от продукти, чрез които подкрепят архитекти от цял свят с устойчиви материали, които напомнят древни техники и най-добрия италиански стил.

Говорител на събитието беше Жасмина Бабинова.

Контакти на фирма Novacolor
0889 266 539
[email protected]
www.capbg.com


  • K2 ПОДОВИ НАСТИЛКИ

K2 Подови настилки ООД е основана през 1994г и е вносител на широка гама продукти с монтирани повече от 5.5 милиона кв.м покрития само за последните 3 години. От компанията селектират най-подходящите подови настилки за техните партньори в България и ги поддържат в наличност за бърза доставка през 5-те им склада в страната. Целта ѝ да се разгръща във всички канали на реализация – дистрибуция (продажби на едро и вериги), ритейл (развитие на мрежата от шоурумове на К2), както и сътрудничество с целевата аудитория на Design>People – архитекти и дизайнери.

На презентацията фирмата представи ключови акценти като: услуги - професионална консултация, проектов мениджмънт, специализиран монтаж и доставка на продуктите; внимателно подбрани продукти – специализирани винилови настилки, мокети и мокетени плочи, мокети по дизайн на клиента и хибриден паркет – иновацията в света на подовите настилки; партньорска програма на К2, насочена към тясно сътрудничество с архитекти и дизайнери. 

Говорител беше Веселина Ангелова.

Контакти на фирма К2-Floorings
0884 624 724
[email protected]
www.k2-floorings.com


  • ПРИЗМА

Призма е фирма, за която няма човек, който да не е чувал. За пореден път ни показаха изключителни продукти на световно качество и на български цени, сред които системи за вграждане без борд и впечатляващи дизайнерски осветителни тела. С изключителната си креативност и решителност, от фирмата са готови на всякакви предизвикателства и това е една от причините, с които си печелят името и успеха.

От компанията представиха новата ни система Multiradius,с която може да се правят осветителни тела със всякакви форми и дължини - Multiradius е със съвсем минимална височина от 42мм. Също така представиха и профил за фин завършек на видими ръбова на гипсокартонови тавани, чрез които ръбът на картона вече е почти невидим.
Представихме и профил за фин завършек на видими ръбове на гипсокартонови тавани,чрез който ръбът на картона вече е почти невидим. И не на последно място показаха нова система за интегриране на фотоволтаични панели в покривната конструкция,

Говорител на събитието беше Неделчо Димитров. 

Контакти на ПРИЗМА
0887 999 299
[email protected]
www.newlight.bg


  • HORMANN Bulgaria

Днес на пазара на конструктивни елементи врати, каси и задвижвания се обединяват в марката Hörmann - защото в тази сфера групата Hörmann е водещ производител в Европа. От основаването й през 1935 г. са произведени и доставени по света над 20 милиона врати. Това е резултат от непрекъснатия в продължение на десетилетия растеж на една семейна компания под знака на иновациите, гаранцията за качество и близостта с клиентите. Днес групата Hörmann се ръководи вече трето и четвърто поколение от внука и правнуците на основателя на компанията Аугуст Хьорман.

„Хьорман България" презентираха новостите в областта на интериорните си врати, както и съвети за правилния избор на тези продукти по отношение на звукоизолация, сигурност, климатични изисквания и функционалност. В презентацията бяха включени също и новите врати в изключително модерния в момента индустриален стил, които са елегантно и висококачествено решение за разделяне на помещенията в дома.

Говорител на събитието беше Владислав Вачев.

Контакти на Hormann Bulgaria
0889 988 191
[email protected]
www.hormann.bg


  • CHAIRPRO

ChairPro е водещ доставчик на ергономични решения за модерните бизнес вътрешни и външни пространства. Техния подход е в разбирането на вашите и нуждите на вашите клиенти и тяхната цел е да направят обзавеждането на всяко едно пространство безпроблемно – от предоставянето на внимателно проектирани ергономични продукти, сътрудничеството при дизайна, осигуряването на безупречна доставка, монтаж и след инсталационна поддръжка.

На събитието Design People, ChairPro ни представиха своите услуги и специално разработена партньорска програма, предназначена за интериорни дизайнери, архитекти и инженери. Те също така представиха и селекция от техни успешно завършени проекти, част от които са реализирани в колаборация с видни интериорни дизайнери и студия. Специално внимание беше обърнато и на техния нов партньор - Полския производител на мебели Maro, синоним на най-високо качество и функционалност, съчетани с модерен дизайн и иновативни технологии

Говорител на събитието беше Петя Тодорова.

Контакти на ChairPro
0899 887 436
[email protected]
www.chairpro.bg


  • EGGER

Основана през 1961 г. със седалище в Санкт Йохан в Тирол (Австрия), EGGER е непрекъснато разрастваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Устойчивото горско стопанство е от първостепенно значение в EGGER. Този принцип е дълбоко залегнал и в тяхната философия. 

На презентацията си, фирма EGGER представиха посочи установените клинетски нужди, които оказват влияние на развитето на новите тенденции в интериорния дизайн. Сред тези бъдещи перспективи се откроиха области като качество на живот, грижа за околната среда, непрекъснатост и гъвкавост. Като основни тенденции, към които все повече интериорни и екстериорни проекти се стремят се наредиха още семплият дизайн и естесвеността на материалите, подтикната от стремежа за все по-близка връзка с природата. 

Говорител на събитието беше Рилко Динов.

Контакти на EGGER
0899 117 333
[email protected]
https://www.egger.com/shop/bg_BG/


  • NOLINA

Нолина ЕООД е семейна фирма, основана през 1997 г., като започват с ексклузивно представителство за България на DUMAPLAST Белгия. Едни от продуктите, които представят са ламперия за стени и тавани, сайдинг система за фасади и LVT винилови нактилки. Днес те са представители на повече от 10 водещи европейски компании Dumaplast Белгия, Decora и Primo Полша, Plintax и Dortdivan Турция, U-Plast Беларус и др. Тяхната мисия е да предоставят на клиентите си практични и съвременни решения за довършителни работи в строителството, висококачествени продукти и услуги, които са изработени по иновативен начин и отговарят на нуждите на съвременния живот.

На презентацията си, фирмата представи разнообразие от иновативни продуктови линии, включително винилови подове, Amaron Superiore.Това уникално предложение включва над 2 м SPC дъска със синхронна структура, която със сигурност ще впечатли, чисто нова колекция, Amaron WOOD и  Mineral Dryback, първият лепилен под с минерална сърцевина, предлагащ несравнима комбинация от издръжливост и стил. 

Говорители на събитието бяха Моника Обеада и Ивелин Марков.

Контакти на фирма Nolina
0887 394 159
[email protected]
www.nolina.bg


  • TECHNOMARKET

Техномаркет е най-голямата верига за продажба на черна и бяла техника в България с 49 търговски обекта, електронен магазин и собствено мобилно приложение. Вече над 25 години предлага световни лидери, доказали се във времето със своето качество и дизайн, част, от които са марките Samsung, Miele, Bosch, AEG, Loewe , Apple, SONY, LG, BOSE, Bang & Olufsen, Sonos, PlayStation, WMF, Villeroy&Boch, Lenox и много други.

В презентацията си на събитието, Техномаркет представи възможности за партньорство с дизайнерите, чрез богат асортимент от потребителска електроника с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени и осигурена сервизна поддръжка.  На изложбения щанд на Техномаркет дизайнерите имаха възможността да видят дизайнерска иновативна серия уреди за вграждане Samsung BESPOKE.

Говорител на събитието беше Хермина Хачикян.

Контакти на Technomarket
0896 691 700
[email protected]
www.technomarket.bg


  • PRINTER.BG

Фирма Принтер БГ е създадена през 1998 г., започвайки своето пътуване като скромно начинание за ситопечат, специализирано в рекламни стоки, тениски и знамена. Докато ветровете на промяната въвеждаха дигиталната ера, ние се развивахме с нея. Нашата безмилостна страст към иновациите ни накара да прегърнем и защитим усъвършенствани техники за печат, специално създадени както за външна, така и за вътрешна реклама.

Принтер.БГ презентира своята дейност с впечатляваща визия на щанда, и представи набор от печатни решения за интериора. Сред които са уникална технология за създаване на структурни тапети по индивидуален дизайн, и разнообразие от текстилни тъкани за декорация.

Контакти на Printer.bg
0888 348 353
[email protected]
www.printer.bg


  • VOX BULGARIA

Profile VOX е водещ европейски производител на мебели и довършителни продукти за строителството. Централата на представителството за България - Вокс Профиле България ЕООД - осъществява ефективна директна дистрибуция и обслужване на своите клиенти от цялата страна. Продуктовата гама на VOX включва иновативни и премиални стенни, подови и фасадни облицовки, мебели и довършителни елементи.

На щанда си, Вокс Профиле България ЕООД представиха богата гама от  декоративни стенни панели Kerradeco, Linerio, Тапицирани панели, както и премиалните, водоустойчиви SPC стенни панели. Гостите успяха да се запознаят и с останалите продукти на бранда, подови настилки Viterra, Rigid, както и с подовите первази Еspumo и Evera.

Контакти на VOX
0886 556 992
[email protected]
vilohome.com


  • TOPLIVO AD

Топливо АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната, с вече 75 годишна история. Топливо АД е част от Синергон Холдинг - дружество с над 20 компании от различни сфери на икономиката. В съвременната и динамична пазарна среда Топливо АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция. Топливо АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната. Топливо АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението.

На щанда си, фирма Топливо АД представи своите Fibrotech -акустични панели с множество вариации на форми, цветове и дизайн и Dolle – световен лидер в производството на тавански , вити и модулни стълби .

Контакти на TOPLIVO AD
0883 505 707
[email protected]
www.toplivo.bg


Благодарим на всички партньори, които за поредна година повярваха в нас и станаха част от форума Design>People! Заедно показваме, че в България има интериорен дизайн на световно ниво!


ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2023


МЕДИИНИ ПАРТНЬОРИ НА DESIGN > PEOPLE 2023


АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ DESIGN > PEOPLE 2024, КЛИНЕТЕ ТУК

 

Вие сте фирма и предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория от 100-те най-добри проектанти в бранша.

Добави Коментар
Няма добавени коментари