ПАРТНЬОРИТЕ НА "DIBLA DESIGN AWARDS 2023"

  • 20.03.2024
  • Всички

 

За осма поредна година, пред очите на над 1200 човека, годишните награди за интериорен дизайн “Dibla Design Awards 2023“ отбелязаха успех и значителни постижения. Стилната атмосфера, артистичното оформление, красиво подбраната музика и специалните гости на събитието допринесоха церемонията по награждаването да събере рекордна публика и заслужено да се окаже център на медиен и обществен интерес. 

Разбира се от части, това не би било възможно без участието на нашите партньори, които се включиха и подкрепиха “Dibla Design Awards 2023”. В началото на събитието, по време на wellcome drinkа, гостите на церемонията имаха възможноста да посетят зоната изградена от обособени кътове с различни продуктови материали на всяка една фирма-партньор, a в началото на церемонията се излъчваха техни видео материали с представяне им. 

Искаме да изкажем благодарности за положените усилия, перфектното представяне и положителния дух на нашите партньори, а ето ги и тях:


Floor Decor

Флор Декор, със своето десетгодишно присъствие на пазара, успешно утвърждава своите позиции в търговията, разполагайки модерни шоуруми в градовете София и Пловдив. Фирмата предлага ергономични, стилни и функционални мебели, висококачествени врати, подови настилки и разнообразие от ламиниран паркет и стенни декорации.

JAF-Bulgaria & Rubio Monocat

ЙАФ България е водеща компания в търговията с дървесни продукти за мебелното производство и за строителството. Компанията предлага уникален асортимент от елитни продукти на водещи производители и предлага експертни решения за строителството и обзавеждане с дърво. Част е от мултинационална група на ЙАФ, основана през 1948 г. в Австрия, която осигурява 3000 сигурни работни места в над 15 държави. В България сме от 2005 г., с офиси в София, Варна и Пловдив.

Rubio® Monocoat е водещ бранд във високо-качествената и еко защита на дърво. Иновативната технология на молекулярно свързване, на която е базиран Rubio® Monocoat, прави Rubio® Monocoat маслата не само издръжливи, но икономични и лесно приложими.Уникалното при Rubio MONOCOAT OIL е, че реагира химически с целулозата, като се фиксира в повърхността и се обезсмисля повторно нанасяне 

Liebherr Bulgaria

Фирмената група Либхер е представена на българския пазар от много години. В с. Радиново са установени две производствени дружества на Либхер от различни отрасли. От 1999 г. Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвежда там висококачествени хладилници и фризери. А от 2004 г. се установява и Либхер-Транспортейшън Системс ЕООД, които произвеждат отоплителни, вентилационни и климатични системи за приложение в железопътния транспорт.

INTESA

Интеза внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари за врати от 1992-ра година насам и притежава добре развита мрежа от търговски обекти и центрове за обслужване на корпоративни клиенти в София, Пловдив, Бургас и Варна. Като водеща компания в бранша, фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността, разнообразие на архитектурен обков и задвижващи механизми за интериорни и индустриални врати.

AEG & Electrosound

Фирма „Електросаунд“ е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG и Electrolux) в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на „Електросаунд“ работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на своите клиенти при избора на електроуреди.

Мебели Carmen

Мебели Carmen предлага съвременни и стилни решения за обзавеждане на дома и офиса. С  дългогодишна история и доказано качество, компанията се е превърнала в доверен партньор за реализирането на редица интериорни проекти. Тя разполага с просторни изложбени зали в София и Пловдив, офиси във Варна и Бургас, както и големи складови бази.

ChairPro

ChairPro е Вашата водеща дестинация за авангардни ергономични мебели за модерната бизнес среда, вътрешни и външни обществени пространства. Експертен екип, индивидуално и отговорно отношение към всеки проект, разнообразно портфолио от продукти и услуги ни правят предпочитан партньор на над 10 000 компании в България. Удобство, комфорт, естетика и безупречни резултати – това е ChairPro!

EGGER

Основана през 1961 г. със седалище в Санкт Йохан в Тирол (Австрия), EGGER е непрекъснато разрастваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Устойчивото горско стопанство е от първостепенно значение в EGGER. Този принцип е дълбоко залегнал и в тяхната философия. "Днес може да видите представяне на новата EGGER Декоративна Колекция 24+, под мотото "Време за повече."

Blum

Дизайнерските идеи се нуждаят от функционални решения за обков. Затова Блум предлагат своя богат опит, творчески разработки, широк асортимент, внимателен подход и цялостна консултация. Името „Блум“ символизира нововъведения, мотивирани служители и международно присъствие на пазара. Юлиус Блум основава компанията си на през 1952 г, и вече 72 г. тя е водещ производител на обкови за висококачествени кухни и мебели, домашен уют и качество на живот.

Magelan Ceramic

Magelan Ceramica" е вносител на гранитогреси и оборудване за банята от реномирани испански,италиански и полски производители.
От фирмата акцентират на широкоформатни плочи и актуални дизайнерски стилове при различните формати, принтове и повърхности. Но не е само това,  от Магелан керамик имат индивидуален подход към всеки клиент и разполагат с разумни срокове при доставките.

TUBADZIN

Група Тубòнджин е водеща полска компания, която определя тенденциите в дизайна в продължение на над 40 години. Марката, фокусирана върху най-високото качество и съвършен външен вид. Тубòнджин е първият полски производител, който представи на пазара широкоформатни плочи. Те инвестират в най-новите технологии на пазара и непрекъснато разширяват своето портфолио, като произвеждат отговорно, избирайки екологични решения и естествени суровини.

Grohe Bulgaria

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Повече от 6000 души работят за компанията, 2400 от които в Германия. От 2014 година, GROHE е част от корпорацията  LIXIL Group. Основните ценности,  отъждествяващи  марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

Tyent Bulgaria

Tyent България са екип от съзнателни, търсещи хора, посветени на човешкия прогрес. Мисията им е да вдъхновяват човечеството да бъде по-съзнателно и разумно, поставяйки здравето си и здравето на планетата в центъра на своето съществуване. От Tyent България поставят на първо място здравето и щастието на своите Клиенти предоставяйки им най-високотехнологичните водни йонизатори в света на марката TYENT SOUTH KOREA.


Ако желаете и Вие да бъдете сред победители в Dibla Design Awards 24, може да се включите още сега!

Повеще информация може да откриeте ТУК: dibla.com



Годишни партньори на Dibla:

 .............................................................................................................................................................................................

Партньори на Dibla Design Awards:

 .............................................................................................................................................................................................

Медийни партньори за церемонията:

Добави Коментар
Няма добавени коментари