ПАРТНЬОРИТЕ В НЕЗАБРАВИМИЯ DESIGN > PEOPLE 2024

  • 03.10.2024
  • Всички

За девета поредна година се проведе Design>People 2024, единственият ежегоден форум в България, посветен на интериорния дизайн, този път с нова по-различна програма от досегашните. През тези години, благодарение на нашите подкрепящи партньори, форумът насърчи незабравими преживявания, нови приятелства и ценни сътрудничества. Тази година участващите компании демонстрираха най-новите си иновации в продуктите и услугите, споделяйки полезни прозрения и съвети, които привлякоха интереса на интериорните дизайнери. Те имаха възможността да присъстват на презентациите на фирмите, да разгледат изложбената площ, включваща щандове с мостри и материали от всяка компания, и да участват в Mood Board игра, за да демонстрират как могат да се реализират мечтите за създаване на красиви домове. Това показа, че не само дизайнерите могат да работят в екипи, но и фирмите да са истински партньори едни с други.


Искаме да изкажем благодарности за положените усилия, перфектното представяне и положителния дух на нашите партньори:


  • FLOOR DECOR

Флор Декор“ е компания, утвърдила своето място с традиции в търговията, още през 2013 г. В настоящия момент, „Флор Декор“ предоставя своите високи стандарти на обслужване и висококачествени продукти в някои от по-големите градове в страната  – София, Пловдив и др. Компанията разполага с богато портфолио, съчетаващо в себе си креативни стенни декорации, подови настилки от най-висок клас и разнообразие от цветове и дизайни, а също така и иновативни или класически решения от висококачествени интериорни и входни врати, като те са ексклузивен представител на полската фирма ERKADO, чиито продуктови серии се състои от стотици модели с разнообразна цветова гама. Екипът на компанията се състои от собствени професионални монтажни екипи, сертифицирани посредством специализирани обучения в МОН. Компанията може да се похвали с хилядите входни и интериорни врати поставени през годините.

Представителя на „ Флор Декор“ представи своята фирма и портфолиото от продукти и услуги, фокусирайки се върху вратите на полския производител ERKADO, за който те са официален дистрибутор в България. Презентацията обърна вниманието и върху широкия асортимент на иновативни и стилни мебели с марка VOX, подчертавайки тяхната роля в съвременния дизайн и функционалност на интериора. Те също са представени от Флор Декор в България.

Говорител на събитието беше Неделчо Гаджалов.

Kонтакти на Флор Декор:
0885 640 700
[email protected]
www.floor-decor.bg


  • JAF

Вече над 16 години ЙАФ България е водещо име у нас в доставката на висококачествени решения от дърво за интериорния и строителния бранш. С шоуруми във Варна, Мусачево, Пловдив и най-новия в София, компанията предлага богат асортимент от дървесни продукти в страната - над 6000 артикула. Архитекти, дизайнери, инвеститори, мебелисти и дърводелци намират в ЙАФ надежден партньор с експертни консултации и услуги. На Dibla Design>People ЙАФ България отново се утвърди като посланик на дървесината.

Говорител на събитието беше Адриана Иванова

Контакти на JAF:
072 568 31
[email protected]
www.jaf-bulgaria.com


  • LEGRAND

Legrand е глобален специалист в електрическата и цифрова инфраструктура, предлагащ продукти и решения с висока добавена стойност за търговски, жилищни и промишлени сгради. Legrand работи усилено за подобряване на живота чрез трансформиране на пространствата, където хората живеят, работят и се срещат. Иновациите стоят в сърцето на компанията. Legrand издига потребителското изживяване до следващо ниво като създава уникални, енергийно ефективни пространства: съчетание от дизайн, функционалност и технология. Legrand притежава международни отличия за дизайн - потвърждение за силната си визуална идентичност.

Говорители на събитието бяха: Мария Киркова и Димитър Митков

Контакти на LEGRAND:
00359 2 4899297
[email protected]
www.legrand.bg


  • AEG, Electrosound.bg & BORA

Фирма „Електросаунд“ е официален търговски партньор на Electrolux Group (AEG, Electrolux и Zanussi) и BORA, в развитието и популяризирането на специалната продуктова гама на Групата, подбрана и насочена към бизнес клиенти от сферата на интериорния дизайн. Представителите на „Електросаунд“ работят в тясно сътрудничество с мебелни производители и интериорни дизайнери, и предлагат професионално съдействие на своите клиенти при избора на електроуреди.

Говорител на събитието беше Примос Козинч (Primoz Kozinc)

Контакти на AEG и Electrosound.bg:
0888 330 105
[email protected]
www.electrosound.bg


  • ТЕХНОМАРКЕТ

Техномаркет е най-голямата верига за черна и бяла техника в България с над 55 търговски обекта и електронен магазин, предоставяща на българския пазар богат асортимент от потребителска електроника на световно наложили се брандове във всички продуктови категории . Мисията, за която компанията работи всеки ден, е перфектното клиентско изживяване.

Ключова част от стратегията за развитие на компанията е осигуряване на техника, както за всеки дом, така и за всеки бизнес, офис, хотел. Като сигурен доставчик на техника, Техномаркет създава възможности за всякакви бизнес партньорства. Корпоративният отдел на Техномаркет работи с над 500 B2B партньора във всички сфери на дейност и във всяка точка на страната, голяма част от които са дизайнери, архитекти и инвеститори. Нашите партньори ни се доверяват, защото всеки ден в продължение на 25 години срещат надеждност и професионализъм в работата си с нас.

Заедно можем да създадем интелигентни и функционални пространства, които отговарят на нуждите на съвременния начин на живот!

Говорител на събитието беше: Хермина Хачикян

Контакти на ТЕХНОМАРКЕТ:
1582 София, България, бул. Проф. Цветан Лазаров 152
0896 691 276; 0896 691 429; 0896 691 700


  • INTESA

Интеза е създадена през 1992 г. и е лидер в заключващите системи и оборудването на врати. В мрежата от търговски обекти в София, Пловдив, Бургас и Варна можете да намерите завършени цялостни решения за сигурността, разнообразие на архитектурен обков, дизайнерски дръжки и механизми за интериорни и индустриални врати. В синхрон с тенденциите в сферата на интериорния дизайн и сигурността и с новаторската си визия, Интеза осигурява за българските архитекти, дизайнери и производители най-актуалните продукти и технологии, които внасят повече комфорт, улесняват и подобряват качеството на нашия живот.

Контакти на INTESA:
00359 2 821 14 25
[email protected]
https://intesa.bg


  • КРАСИ ЛА

"Краси Ла, една от водещите фирми на българския пазар за текстил и интериорно обзавеждане, с повече от 30 години опит. Известна с обширната си селекция от висококачествени платове и материали, посрещаща всички нужди на вашия дом и обществено пространство със зашеметяваща гама от продукти, включително над 2000 дизайна на пердета, текстил за дома, електрически корнизи, кувертюри, дамаски, спално бельо, електрически, дървени, руло, ден и нощ щори, смарт хоум. Компанията разполага със собствена производствена база в Пловдив, допълнена от пет магазина в Пловдив, Пазарджик и София, отговарящи на европейските стандарти.

Контакти на Краси Ла:
0888 332 688 – Красимир Ангелов
[email protected]
www.krasi-la.bg


  • GTT Bulgaria

Групата „ДЖИ ТИ ТИ“ е италианска инвестиция в България, датираща от  1995 година, като основен предмет на дейността от  началото е презентиране на италиански фабрики на територията на България и съседни държави. С течение на годините фирмата разработва италиански марки в  направление Архитектура и Строителство.

Контакти на GTT:
0888 403 889 - Весела Атанасова
[email protected]
https://gtt.bg/


  • NOVACOLOR

NOVACOLOR e лидер в сектора, в производство на висок клас  висококачествени декоративни бои и мазилки, и е първата компания в света в тази област, която прилага подхода MASS BALANCE  - използване на биомаса в производствения цикъл и замяна на изкопаемите ресурси с възобновяеми. Чрез богатата им гама от продукти, подкрепят архитекти от цял ​​свят с устойчиви материали, които напомнят древни техники и най-добрия италиански стил. С респект към природата, се стремят да променят и навиците на потребителите към употреба на по - екологични материали. Novacolor e първата компания в Италия  и първият производител в света от сегмента висок клас продукти, която получава  RED cert2 -сертифика, който се дава на компании, които инвестират в устойчиви суровини. NOVACOLOR разработва и минерални покрития с ниско съдържание на добавени свързващи вещества, както и сертифицирани продукти за намаляване на съдържанието на формалдехид, титан и VOC.

В тяхната презентация, фирмата представи новата производствена система MASS BALANCE, сертифицирана чрез партньорството с немската компания BASF, която осъществява нов тип производство, чрез заместване на изкопаеми ресурси с възобновяеми, получени от биомаса. Не остана и по-назад представянето им на богатата гама от продукти, чрез които подкрепят архитекти от цял свят с устойчиви материали, които напомнят древни техники и най-добрия италиански стил.

Контакти на Novacolor:
0889 266 539
[email protected]
www.capbg.com


  • MAGELLAN CERAMICA

“Мегалан Керамика” е вносител на керамика и санитарно оборудване от Италия, Испания и Полша. Целта на фирмата е да предложи на своите клиенти най-висококачествени продукти, които се отличават с издръжливост, естетика и функционалност. Нашите колекции предлагат всичко необходимо, за да трансформирате Вашето пространството с баланс между стил и комфорт - за професионални проекти или за дома.

Магазинът предлага продукти от водещи производители на световния пазар, които се отличават с чудесно качество, размери, цветове и дизайни. И всичко това на разумни цени.
FOUR WIND,  ж.к.  Младост 4 Младост,  Софийски околовръстен път 253А, В сграда, 1715 София

Контакти на MAGELLAN:
0884 177 855
[email protected]
https://magellan.bg/


  • FRAGKALIS

През 2015г. Dimitris & Lambis Fragkalis основаха Fragkalis Custom Designs, компания, която през годините се превърна в една от водещите експортни сили в изработените по поръчка мебели. Промишлените съоръжения на компанията се намират в гр. Килкис, Гърция, а шоурумът в Солун.

През тези години Fragkalis Custom Designs се разви и разшири в цяла Европа, в САЩ и Саудитска Арабия, като 73% от продукцията на компанията е изнесена през 2023г. Фирмата се ангажира в цялостно обзавеждане на дома или хотела, с изключение на столове, табуретки и маси.

Крайният продукт е комбинация от две основни секции, производствен и търговски отдел. Фабриката е напълно оборудвана с всички необходими машини за масово производство и занаятчиите имат богат опит в производството на мебели. Що се отнася до отдела за продажби, персоналът и търговците на дребно са внимателно подбрани, добре обучени и кооперативни.

Контакти на FRAGKALIS:
0879 161 612 - Владимир Йорданов
[email protected]
www.fragkalis.gr


  • LIEBHERR

Liebherr е световен лидер в охлаждането и замразяването. Основана през 1949г. в Германия, компанията цени иновациите и качеството, залагайки на модерни технологии. Продуктовата гама включва висококачествени хладилници, фризери и виноохладители за домакинска и професионална употреба. Компанията оперира множество производствени съоръжения в Германия, Австрия, България, Малайзия и Индия. Като семеен бизнес, Liebherr отдава значение на  прецизното инженерство, устойчивостта и удовлетвореността на клиентите.

Контакти на LIEBHERR:
0882 794 420 - Миглена Иванова; 0887 008 801 - Георги Мерджанов
[email protected]; [email protected]
www.home.liebherr.com


  • EGGER

Основана през 1961 г. със седалище в Санкт-Йохан в Тирол (Австрия), EGGER е непрекъснато разрастваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Като водещ световен производители на материали от дървесина, компанията предлага широка продуктова гама от решения за интериорен дизайн, строителство и подови настилки.

EGGER се отличава с висококачествени материали, иновативен подход и устойчиви практики. С голям опит и ангажираност към дизайнерите и архитектите, компанията предлага разнообразни решения, които отговарят на високите изисквания на съвременния дизайн.

Контакти на EGGER:
0887 766 747 -  София Дренкова
[email protected]
Начална страница EGGER


  • ПРИЗМА

Призма е фирма, за която няма човек, който да не е чувал. За пореден път ни показаха изключителни продукти на световно качество и на български цени, сред които системи за вграждане без борд и впечатляващи дизайнерски осветителни тела. С изключителната си креативност и решителност, от фирмата са готови на всякакви предизвикателства и това е една от причините, с които си печелят името и успеха.

От компанията представиха новата ни система Multiradius,с която може да се правят осветителни тела със всякакви форми и дължини - Multiradius е със съвсем минимална височина от 42мм. Също така представиха и профил за фин завършек на видими ръбова на гипсокартонови тавани, чрез които ръбът на картона вече е почти невидим.

Представихме и профил за фин завършек на видими ръбове на гипсокартонови тавани,чрез който ръбът на картона вече е почти невидим. И не на последно място показаха нова система за интегриране на фотоволтаични панели в покривната конструкция,

Контакти на ПРИЗМА:
0887 999 299
[email protected]
www.newlight.bg


  • SCHNEIDER ELECTRIC

С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийното управление средно и ниско напрежение, в енергийната сигурност и системите за автоматизация. За деловия интериор и дома Schneider Electric предлага богата палитра от функционалности, вградени във вълнуващ дизайн. Управлението на осветлението, щорите, отоплението и останалите системи е достъпно през потребителски интерфейс от централен стенен панел или от мултифункционални бутони в изисканите серии Merten и Unica Class. Чрез мобилните им приложения комфортът и бързината на цифровия свят обогатяват жизнените пространства тук и сега.

Контакти на Schneider electric:
029 329 320
[email protected]
www.se.com


  • COLOR HOME

COLOR HOME! Доказваме и защитаваме своето име повече от 25 години като предлагаме качествени, модерни и екологични бои, лакове и декоративни мазилки, с които да създадете уютен дом, модерно работно пространство или дизайнерски интериор.

Контакти на Color Home
0888 217 130
[email protected]
https://vamko.bg


  • ТОПЛИВО АД

Топливо АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната, с вече 75 годишна история. Топливо АД е част от Синергон Холдинг - дружество с над 20 компании от различни сфери на икономиката. В съвременната и динамична пазарна среда Топливо АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция. Топливо АД е един от най-големите търговци на строителни материали, отоплителни материали и горива в страната. Топливо АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и един от най-големите дистрибутори на отоплителни материали за населението.

На щанда си, фирма Топливо АД представи своите Fibrotech -акустични панели с множество вариации на форми, цветове и дизайн и Dolle – световен лидер в производството на тавански , вити и модулни стълби .

Контакти на TOPLIVO AD:
0883 505 707
[email protected]
www.toplivo.bg


  • Мебели Carmen

Мебели Carmen предлага качествено, стилно и различно обзавеждане.

Продуктовата гама включва богато разнообразие от мебели – модерни трапезни маси и столове, удобни дивани, кокетни канапета и кресла, дизайнерски холни маси, атрактивна колекция за детската стая и ергономични решения за обзавеждане на офиса.

Carmen е марка собственост на българската компания с над 20 годишна история – Биттел. Тя разполага с два големи шоурума в София и Пловдив, офиси във Варна и Бургас, и няколко складови бази.

Контакти на Мебели Carmen:
0879 930 267
[email protected]
https://www.carmen.bg/


  • GROHE

GROHE е световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 награди за дизайн и новаторство, включително класации, като Germany’s most sustainable large brands. GROHE е първата компания в този сектор, която спечели приза от правителството на Германия – Компания с най-добрата грижа за околната среда в Германия.

Контакти на GROHE:
0876 511 281
[email protected]
www.grohe.bg


  • ChairPro

ChairPro е водещият доставчик на ергономични решения за модерните бизнес вътрешни и външни пространства. Нашият подход е разбиране на вашите уникални дизайнерски нужди и целта ни е да направим обзавеждането на всяко едно пространство безпроблемно – от предоставянето на внимателно проектирани ергономични продукти, сътрудничеството при дизайна на офиса, осигуряването на безупречна доставка, монтаж и след инсталационна поддръжка, гарантирайки максимално удовлетворение на вас и вашите клиенти.

Контакти на ChairPro:
0700 10 750
[email protected]
www.chairpro.bg


  • Hörmann

Групата Hörmann е бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителството. В повече от 40 специализирани завода се произвеждат врати, каси, задвижвания,  системи за контрол на достъпа и системи за съхранение за пазарите в Европа, Северна Америка и Азия. Фирмата притежава над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни. С повече от 6 000 служители изцяло семейната компания достига оборот над 1 млрд. евро.

„Хьорман България" ЕООД София 1532, Казичене, Западна Индустриална Зона, ул. „Фарма парк" №19

Контакти на Hörmann:
00359 2 943 4224; Факс 0359 2 944 1932
[email protected]
www.hormann.bg


  • ВЕТО уреди за вграждане

ВЕТО - Уреди за вграждане е официален представител за България на немски гранитни мивки SCHOCK и италиански аспиратори FALMEC. Компанията предлага домакински електроуреди на доказалите се с качеството си световни марки - Neff, Bosch и др.

Високото ниво на клиентско обслужване прави компанията предпочитан партньор за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена-качество. Гарантирано клиентите получават изключително полезни съвети в избора на най-подходящия уред за дома.

Контакти на ВЕТО:
0889 118 029
[email protected]
https://veto.bg


  • FriaFire

FriaFire предлага биокамини, електрически и газови камини на водещите производители Planika, Dimplex, Glammfire, за всеки интериор или екстериор, за частни домове и HOREGA бизнеса. Класически или модерен дизайн, качествени материали и изработка, множество модели, възможност за индивидуални проекти - това, в съчетание с лесно обслужване, липса на необходимост от комин и безкомпромисната сигурност на модерните технологии, прави продуктите безалтернативни за всички желаещи уют и романтична топлина.

Гр. София, Кв. Дружба 1, бул. Цветан Лазаров 25

Контакти на FriaFire:
0359 2 440 03 55; факс: + 359 2 87761 95
[email protected]
www.friafire.eu


  • HENKEL

Henkel развива дейност в световен мащаб с водещи марки и технологии. Ceresit е световно призната водеща марка с богат асортимент от качествени продуктови системи. Нашата компетентност ни позволи да изградим асортимент от строителни продукти и системни решения за множество приложения – от свързващи и уплътнителни продукти за плочки и прозорци, до фасади, покриви и подове.

София, Бизнес Парк София, сгр.2, т.4

Контакти на Henkel:
0886 885 805 - Стоян Бонев
[email protected]
www.ceresit.bg


  • BIOBoard

BIOboard е компания с 10-годишен опит със зелените стени и зелено брандиране. С екип от креативни ландшафтни архитекти и специалисти в областта на дизайна, ние сме професионалисти в проектирането, изработката и поддръжката на зелени стени, както и планирането и реализацията на нестрандартни и иновативни зелени рекламни кампании. Силно вярваме в идеята "да се говори по-малко, за да се действа повече". В този дух зелената пътека, по която вървим енергично повече от 10 години, създава богат опит в екипа ни от експерти, а характерните зелени следи, които рисуваме с деликатната палитра на BIOboard, докато вървим напред, отличават качеството на услугата и са основна причина за доверието, което нашите скъпи клиенти ни гласуват.

Контакти на BIOboard:
0898 484 361 – Любомир Любомиров
[email protected]
https://bioboard.bg/bg/


Благодарим на всички партньори, които за поредна година повярваха в нас и станаха част от форума Design>People! Заедно показваме, че в България има интериорен дизайн на световно ниво!

Фотограф: interiora.me

..........................................................................................................................................................

ПАРТНЬОРИТЕ В DESIGN > PEOPLE 2024

                         

Добави Коментар
Няма добавени коментари