ПЕРФЕКТНИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ИСТИНСКИТЕ ЦЕНИТЕЛИ

  • 17.12.2019
  • Всички

Искате да направите наистина запомнящ се и стилен подарък за коледните и новогодишни празници, подарък, който се отличава със своята естетика и стойност, и който ще накара всеки ценител на изкуството и таланта да се гордее с българските постижения в сферата на интериорния дизайн? Годишният каталог на платформата „Дибла“ е точно това, което търсите! Единственият по рода си у нас каталог сега е на промоционална цена от 35 лв. за месец декември, като цената е валидна до изчерпване на количествата. Не пропускайте възможността да се сдобиете с най-търсеното издание в сферата на интериорния дизайн у нас, издание, на чиито страници ще видите плодовете от труда, таланта и вдъхновението на най-добрите интериорни проектанти в България, както и най-добрите актуални продукти на фирмите партньори на „Дибла“.

..................................................................................................................................................................................

Цената на изданието е 35 лв. до изчерпване на количествата. Сумата се заплаща при получаване от куриер, доставката е за сметка на получателя.

..................................................................................................................................................................................

35 проекта, над 280 страници професионално заснети фотографии, 12 фирми 

Разлиствайки страниците на луксозния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г.“, ще откриете 35 източника на вдъхновение в лицето на 35 от най-впечатляващите интериорни решения за изминалата година, отличени с награди по време на Dibla Design Awards 2018. Годишният каталог на Платформата е издание, превърнало се не само в еталон за качество и стил, но и в колекционерска ценност за истинските любители на изкуството. В него можете да се докоснете до най-значимата информация за бранша през изминалата година, както и да научите кои са били най-добрите интериорни проекти и кои най-актуалните продукти и тенденции.

Да притежавате годишния каталог на Платформата означава да подкрепяте мисията на „Дибла“ да не спира да демонстрира и запечатва постоянния растеж на българския интериорен дизайн, както и да вдъхновява младите творци да създават стойностни проекти, които да намират своето заслужено място на страниците на издание от нивото на "Най-доброто от интериорния дизайн за 2018 г."

Една малка част от 35-тe най-добри проекта за 2018-та. Всички автори и представянето на проектите може да видите в Годишния каталог.

..................................................................................................................................................................................



Цената на изданието е 35 лв. до изчерпване на количествата. Сумата се заплаща при получаване от куриер, доставката е за сметка на получателя.

За да поръчате Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“, трябва само да ни изпратите имейл на [email protected], в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка. 

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА

Добави Коментар
Ралица Гаджева
Гр.София,кв.Изгрев,ул.Елемаг 32 0886673747
Петър Петров
Поръчка за каталога.
Димитър Захариев Димитров
каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“ - 1бр Адрес: гр.В.Търново, кв.Картала, ул.Петко Тодоров 1А, офис "Еконт" тел.0884913543
Петя Татарова
Адрес: гр.Ямбол, офис Спиди, ул.Милин камък 43 тел. 0888 708 601
Сашо Богутлиев
Моля да ми изпратите 1 бр каталог гр Казанлък еконт офиса манастира тел 0889307362
Красимир Капитанов
Моля да ми изпратите три каталаго на адрес- Бургас ул.Елин Пелин 22 ет.5 тел.0898 788218
Христо Колев Христов
0888840470