ПЛЪЗГАЩИТЕ ВРАТИ

  • 15.08.2022
  • Всички

Ергономичността и максималното използване на наличното пространство се превръщат в основни изисквания за интериорните проекти. Съвременната градска среда предлага все повече маломерни жилищни и офисни помещения, което налага рационално планиране на всеки сантиметър от тях. Това кара дизайнерите да търсят  варианти, които да пестят пространство, като едновременно с това не пестят от стил, визия и качество. Именно такива предложения са плъзгащите врати на полския производител ERKADO, които помагат да се намери най-доброто съотношение между функционалност, естетика и професионално изпълнение  на проекта. Което от своя страна води до доволни от крайния резултат клиенти.

Почти всички интериорни врати с марката ERKADO могат да бъдат изработени и като плъзгащи, като сепредлагат два вида плъзгащи системи, в зависимост от начина им на монтиране:

  • Монтирани върху стена /настенни/, при които направляващата релса е закрепена към стената;

  • Вградени в стената с основно вграждане тип тунел, при които цялата конструкция е затворена, което я прави невидима.

Настенните плъзгащи системи от своя страна могат да бъдат с насрещник /резе/ или без насрещник. Те са проектирани за завършен отвор, без наличен тунел. Предлагат се в няколко разновидности:

- с обхващане на стената  – включва алуминиева релса с маскиращ профил и буфер в цвета на крилото, възможност за избор  от няколко дължини в зависимост от размера на крилото.

- тип Loft Standart – предлага се с всички налични крила в стандартната стенна плъзгаща система без насрещник /резе/.

- тип Loft – предлага се в черен цвят в комплект с цяло крило тип LOFT, оборудвано със стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“ и с ръбове, изработени по безфалцова технология. 

- тип Magic – в комплект с цяло крило Magic, оборудвано със стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“ и с ръбове, изработени по безфалцова технология. 

- за стъклена врата GRAF – с алуминиев анодиран маскиращ профил в сребрист цвят или прахово лакирана в черен мат. Системата може да се изработи с всички стъклени врати от серията GRAF на ERKAD

Вторият вид плъзгащи системи – вградените – имат дизайн, базиран на касета. Касетата е конструкция за цялата система и в нея се скрива вратата, когато е отворена. Когато планирате монтажа на вградената плъзгаща система, е необходимо правилно да подготвите отвора в стената, за да могат да се монтират и затворят от двете страни касетата и направляващата шина. 

Всички плъзгащи системи - настенни и вградени - могат да бъдат предвидени за единични и двойни крила. Предлагат се в пълен комплект с всички детайли, нужни за техния монтаж. Богатият избор от цветове, в които се предлагат интериорните врати на ERKADO, е приложим и за плъзгащите  врати.  

Плъзгащите системи на ERKADO се предлагат в шоурумите на Флор Декор, който е утвърден представител на полската марка - сътрудничество, което успешно продължава вече много години. 


ЗА КОНТАКТИ:


+359 890 111 850
[email protected]
www.floor-decor.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари