ПОДАРЕТЕ СИ „НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН ЗА 2016“

  • 05.12.2017
  • Всички

Какъв по-добър подарък за ценителите на стилната естетика и изящния дизайн от луксозния годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“ – своеобразната съкровищница, разкриваща на страниците си плодовете от труда, таланта и вдъхновението на едни от най-добрите интериорни дизайнери в България? Подарете си единствения по рода си у нас каталог на промоционална цена от 45 лв. за месец декември. Цената е валидна до изчерпване на количествата, не изпускайте шанса си да се сдобиете с най-креативните и вдъхновяващи проекти за изминалата година!

В Годишния каталог, с неговите повече от 300 пълноцветни страници, луксозна хартия, дебели корици и професионални фотографии, ще откриете 32 вдъхновяващи интериорни проекта на български творци, регистрирани в платформата, както и най-добрите и висококачествени продукти за 2016 и 2017 година на 12-те фирми от Годишната партньорска програма на „Дибла“. Именно нашите партньори са поредното доказателство за увеличаващия се интерес на българския бизнес към развитието на родния дизайн.


Този интериор е един от 32-тa най-добри проекта за 2016-та. Всички снимки на проекта може да видите в Годишния каталог.


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА
Цената на изданието е 45 лв с включена доставка до изчерпване на количествата. Сумата се заплаща при получаване от куриер.

 

Каталогът беше представен по време на Годишния национален форум „Дизайнът е по-голям от хората“, където попадна в ръцете на  „виновниците“ за неговата поява – авторите на включените в него проекти и 12-те фирми партньори. Творците за пореден път се убедиха, че трудът им е оценен и получава нужното внимание сред гилдията, когато Каталогът намери своето достойно място и на най-престижното събитие в интериорния бранш за страната – церемонията по връчването на Dibla Design Awards 2017. Отличените с награди интериори от церемонията съвсем скоро ще можете да видите на страниците на традиционния ни Годишен каталог за 2017 г.

Този интериор е един от 32-тa най-добри проекта за 2016-та. Всички снимки на проекта може да видите в Годишния каталог.


ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА
Цената на изданието е 45 лв с включена доставка до изчерпване на количествата. Сумата се заплаща при получаване от куриер.

За да поръчате Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“, трябва само да ни изпратите имейл на [email protected], в който да посочите вашите адрес за доставка, имена и телефон за връзка. 

Добави Коментар
Сотир Лигов
Моля да ми изпратите 1 бр. от Каталог 2016 Сотир Лигов гр.Благоевград 0885945959
Петя Запрянова
Желая да поръчам 1 бр. от Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“
Тодор Тодоров
Един каталог за гр.Велико Търново ул.Козлуджа 2 за фирма ЕКИП ООД
КРАСИМИРА ИВАНОВА БОРИСОВА
1 КАТАЛОГ - гр. Созопол ул/ Милет 34
Евелина Стойчева
1 каталог за Русе, бул. Трети март
Росица Господинова
Желая да поръчам Годишния каталог на Дибла „Най-доброто от интериорния дизайн за 2016“