ПОДОБРЕТЕ ДИЗАЙНА НА КУХНЯТА С GRUPPO INCASSO PLUS

  • 15.04.2024
  • Всички

Подобрете дизайна на кухнята с Falmec Gruppo Incasso Plus. Открийте перфектното съчетание между стилен дизайн, функционалност и устойчивост, задавайки нови стандарти за съвършенство в кулинарните пространства.

Минималистичен дизайн

Gruppo Incasso Plus въплъщава ангажимента на Falmec към модерен дизайн, съчетан с несравнима функционалност. Този кухненски аспиратор безпроблемно се интегрира във всяко пространство. Новата версия се предлага в инокс, бял и черен цвят, за да допълни разнообразни кухненски стилове, осигурявайки перфектна хармония с околния декор. Освен това са налични три размера - 50, 70 и 105 см.

Отлична производителност

Оборудван с мощен мотор, този аспиратор ефективно елиминира миризми, мазнини и дим, осигурявайки чиста и свежа кухненска среда. Капацитетът на абсорбиране на мотора е 800 m3/h, което го прави подходящ за помещения до 40 кв. м.

Тих режим на работа

Кажете сбогом на шума на традиционните кухненски аспиратори. Falmec успешно прилага формулата за висока ефективност, по-добро използване на мощността, по-ниски нива на шум.

Интелигентни функции за удобство

Gruppo Incasso Plus разполага с интелигентни функции за максимално удобство. Интегрираното в аспиратора осветление е заменено с по-широка LED лента с динамична и димируема светлина за по- добра видимост в зоната за готвене и за създаване на по-приятна атмосфера.

Всички подобрения, с изключение на цветовете, се отнасят за версиите: NRS, Pro, No-Drop.

Официален представител на Falmec за България е фирма ВЕТО - Уреди за вграждане. Персонална консултация и разнообразие от модели на италианската марка, както и други висококачествени уреди, можете да откриете във фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и на veto.bg.

За улеснение при проектирането на перфектната кухня, ВЕТО предоставя безплатен достъп до 3D моделите на своите продукти.


ЗА КОНТАКТИ:

+359 889 118 029
g[email protected]
www.veto.bg


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари