„ПOЛАРИС ЛАЙТИНГ"

  • 31.01.2022
  • Всички

Когато търсенето е фокусирано върху най-доброто и пълноценното, касаещо осветителни тела с LED технологии, “Поларис Лайтинг” е точният избор.

Те са сред най-модерните и динамично развиващи се иновативни компании за производство и търговия с осветителна техника в България, с над 20-годишно стабилно присъствие на пазара. Имат разположени офиси, мострени зали и складови бази в цялата страна – София, Варна, Пловдив, Велико Търново. В своята дългогодишна практика нейните професионалисти доказаха върхово ниво на обслужване, изключително високо качество на работа и навременни доставки. 

Шоурумът в София работи съвместно със световноизвестната белгийска фирма Delta Light, наложила се успешно и у нас.

Максимална информираност на клиента, надежден продажбен и  следпродажбен контрол.
Polaris Lighting Department предлага винаги комплексни решения за всяко задание в областта на осветителната техника, включващо пълен инженеринг, предпроектно проучване, проектиране, изпълнение на ел. инсталации, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на обектите. В мисията на компанията стои основният стремеж винаги да работи на по-високи нива в сравнение със своите конкуренти.

Ето защо тя предлага в мострените си зали не само разнообразна гама от продукти за осветление от реномирани марки, но също така и подробни технически консултации за най-подходящото приложение на всеки уред. На клиентите се предоставят фотометрични компютърни проекти, предлагащи технически обосновани светлинни решения и за най-специфичните изисквания, вземайки се предвид всеки фактор – заедно и поотделно. Разполагайки с постоянни складови наличности, специалистите от проектантско-консултантските отдели имат свобода при проектиране и предлагане на поне няколко варианта за осветление в дадена клиентска поръчка.

Пълнота, естетика и гарантирано качество на всеки LED продукт.
Осветлението често се смята за чисто функционална част от един дом, но много осветителни тела могат да служат и като ефектни произведения на изкуството, придаващи характерен уют на целевото помещение. В зависимост от стила му, специалистите на „Поларис Лайтинг“ ще ви посъветват най-правилно какво да изберете, за да се запази или допълни хармонията. Независимо дали става въпрос за създаване на декоративна визия, арт ефект или просто осигуряване на ориентирано към работа осветление, с подходяща селекция от модерни осветителни тела на точните места можете да превърнете една семпла стая с ненатрапчива обстановка в богато на стил и дизайн пространство.

Целта на компанията е да предложи най-добрите решения за LED осветление за вашия дом. Компанията залага на всеобхватност в сериите осветителни тела, предлагайки едновременно класика и авангардни форми, удобство и шикозност, изчистеност и декоративност – всичко, което да задоволи различен клиентски вкус и предпочитание. При нас можете да намерите ефективни осветителни тела за различни помещения и цели: LED алуминиеви профили, LED луни, екстериорно и фасадно осветление, улични и паркови лампи, индустриално и взривозащитено осветление, включително аварийно и евакуационно, LED ленти и трансформатори, сензори за движение и присъствие, и други. При всеки вариант на първо място стои безкомпромисното качество на работа на уреда.

Доволните клиенти остават постоянни, защото фирмата залага на своите изградени ценности!
Индивидуалният подход е от първостепенно значение, за да бъде сигурно, че осветителните тела на Polaris Lighting Department ще задоволят всички необходими изисквания и очаквания за ефективна функция, независимо дали се отнася за вътрешни и външни пространства – банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефектно архитектурно осветление. Ценностите на фирма „Поларис Лайтинг“ следват неотменимата философия за запазване имиджа на компанията като модерна и активно обновяваща се по отношение на компетентност, продуктови разширения в сферата на осветлението и постигане на максимална удовлетвореност на клиентите.


ЗА КОНТАКТИ:


0887 573 165
[email protected]
https://polarislighting.bg
www.deltalight.com/en


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория.

Добави Коментар
Няма добавени коментари