ПРЕДСТАВЕТЕ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В ГОДИШНИЯ КАТАЛОГ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙН"

  • 29.05.2024
  • Всички

Изживейте олицетворението на превъзходство в дизайна с Годишния каталог на Dibla, първокласно издание, което илюстрира най-доброто от българския интериорен и продуктов дизайн. Това прецизно изработено издание се отличава с изчистен, представителен вид, луксозна хартия, дебели корици и професионално заснети снимки, което го прави колекционерска ценност за любителите на дизайна.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С КОНТАКТИТЕ ПО-ДОЛУ

"Най-доброто от интериорния дизайн" обединява креативността и таланта на водещи интериорни дизайнери, подчертавайки най-новите тенденции в технологиите, материалите и услугите в индустрията. Признато от Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" за единственото професионално издание за интериорен дизайн, това отличие бележи значително постижение за Dibla и нейните сътрудници, които гордо представляват сектора на интериорния дизайн в България.

Представян всяка година на престижния форум Design>People, събитие, посветено на материалите и технологиите в интериорния дизайн, каталогът се разпространява сред над 200 елитни дизайнери и професионалисти в индустрията. С над 280 пълноцветни страници със зашеметяващи визуализации, това луксозно издание спечели лоялни последователи през годините. Освен това, копията са стратегически разположени на места с висок трафик, като банки, луксозни хотели и клиники за красота за рекламни цели, предлагайки на компаниите, представени в каталога, отлична експозиция пред потенциални инвеститори.

Тъй като наближаваме пускането на предстоящото годишно издание, каним компаниите да покажат своите продукти и услуги. Заинтересованите участници могат да подадат своите заявки до 30 юни 2024г. Каталогът предлага различни опции за представяне, което ви позволява да представите вашите продукти с изображения и описания, информация за компанията, мото, лога и данни за контакт.


Таксите за участие са платими след одобрение от редакционния екип и са както следва:

  • за едно фолио ( две страници) : 1 200,00 лв. без ДДС;
  • за всяко следващо фолио (две страници) : 1 000,00 лв. без ДДС;
  • можете да заявите колкото брой фолиа са ви необходими

Срокове:

  • заявка за участие: до 30 юни 2024г.
  • подаване на материали: до 30 юли 2024г.
  • премиера на каталога: 27-ми септември 2024г. на събитието Design>People 2024.

Какво представлява представянето на фирмата или продукта в Каталога и нужните материали

 Типове фолиа:

  •  Вариант 1: представяне на фирмата , представяне в две страници Ш22/В29 см., нужни материали: лого, слоган на компанията, представяне на фирмата с текст до 1700 символа, актуална контактна информация, снимка от вашата фирма Ш33/В29 см. 300 dpi:
  •  Вариант 2: представяне на четири продукта, представяне в две страници Ш22/В29 см., нужни материали: текст до 600 символа, по 1 снимка на продукт; за всеки от продуктите е нужно: лого (векторен формат), актуална контактна информация, име на продукта, снимка на продукта Ш9/В10.5 см. 300 dpi по 1 брой за всеки продукт;
  •  Вариант 3: представяне на един продукт, върху които компанията ще акцентира през годината; представяне в две страници Ш22/В29 см. Нужна информация: лого,  актуална контактна информация, име на продукта, снимки на продукта: Ш9/В10.5 см. 300 dpi по 1 брой за всеки продукт, описание на продукта до 1700 символа, включително и разстоянията

Условия:

  • всяка фирма, желаеща да се включи в каталога, се свързва с посочените долу контакти;
  • при не отговор на момента ще получите обаждане от наш представител;
  • при приета кандидатура - получавате проформа за заплащане с таксата за участие в каталога, която е дължима в рамките на 2 работни дни от получаването й;
  • Всички материали трябва да отговарят на изискванията от страна на „Dibla“
  • Всички по-горе описани срокове да бъдат спазени от страна на желаещите, да представят техните продукти в каталога.

Една от основните мисии на Dibla.com и тази публикация е да подчертае стандартите за интериорен и продуктов дизайн в България, създавайки трайно наследство. През последните девет години годишният каталог последователно демонстрира динамичното развитие на професията и нейните проекти.

Присъединете се към нас, за да продължим да документираме и празнуваме богатата история на дизайна в България. Бъдете част от това престижно издание и допринесете за продължаващия разказ за съвършенството в дизайна на нашата страна.


ЗА КОНТАКТИ:


0897 052 477
[email protected]


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари